Nechcené tehotenstvo
ahojte
mám velký problem a prosim vas tymto o radu. mam 19 rokov a vcera som zistila že som tehotna. MS mi meškala tri tyzdne, mne bezne meskaju a pri sexe si davame pozor tak som nerobila paniku. tri rozne testy mi vyšli hned silne pozitivne. zajtra sa chystam k lekarovi. moj priatel je odo mna o 15 rokov starsi, sme spolu 4 roky. deti velmi chce. ja nie. viem ze ked mu o tehotenstve poviem s potratom suhlasit nebude. co sa tyka financnej stranky a byvania je zabezpeceny. ale vztah nam nefugnuje. dalsi problem je moja mama, ta by ma tiez prizabila. teda mam moznost ist na potrat a nikomu o tom nepovedat alebo sa porozpravat s priatelom ale v tom pripade on ma na potrat nepusti. ja sa na deti necitim, nemam k nim vztah, je mi uplne nanič. čo by ste robili na mojom mieste??
dievcata aspon nebudte zle...kde beriete istotu, ze to skutocne nezazila? ze to nepise tak polopate a strucne, no a co...ak neverite ok, prejdite to s uskrnom, nemusite ju hned zakopat pod zem...ak klame, kazde klamstvo sa skor ci neskor ukaze... 😉
@filipal
nezlob se na mne, ale ja se nebavim..jde o to, ze se citim "blbec" po mem snazeni a milionu otazek za ucelem pomoct a nakonec po 48mi hodinach mlceni se dozvim co??? Ze se boji, aby jeji pes na jeji dite nezarlil...
😒
Mylim si, ze se uz zname natolik, abys vedela, ze si srandicky nedelam a snazim se pomoct, ale kdyz se citim precurana.. @briana ani jednou mi neodepsala a neodpovedela ani na tu nejbanalnejsi otazku)...povazuju to za vtip...
Stravila jsem tu nekolik hodin, tema bylo super...ale musi byt zajem o reseni..
p.s. urcite sis vsimla, ze jsem to brala zprava, zleva, snazila se pochopit i potrat a obhajovala ji..ale pokud devce nema zajem..ma pozdravit a rict, ze tu travime cas zbytecne...a nebo jak radis ty..vybrat si 2-3 nicky, ktere se ji hodi a zapadaji do jejiho ocekavani a odejit do IP...
no..myslim, ze ak sa chce niekto zabavat, nech si zalozí novu temu..napr.Srandy , srandy , srandicky... a nie tu..kde je zalozena dost chulostiva tema Nechcene tehotenstvo..je to nechutne.. 😖
No a koniec - mam hlad. Toto sa nerobi baby jedny 😝 Mam dve kila navyse z dovolenky 🙄
..
@anjelicek26 za ten hlad muze @traktor a za ty 2 kila nahore muze manzel..zrejme se ti patricne nevenoval 😀 😀 😀 😉 😝
@irriss - no vies ako sa da venovat pri dvoch detoch 😅 Doniesla som si misku jahod a idem si citat rozpravku od Katky, ako sa to dalej vyvinie 😎
@no mela bys zacit pracovat na tom tema "prdelky"...neboli srandy a srandicky...tady nas za chvili vyhodi, ze??
@pici
@anjelicek26
Noo..., nejak sa to tu zvrháva...
@mataharyy
ok..taky jsem si myslela, ze si to nevymyslela, jinak bych do toho nesla a sla jsem do toho naplno az do jedne v noci...ale kdyz vidim absolutni nezajem, je to pri nejmensim k zamysleni...neco jineho, kdyz k tomu clovek prijde az ke konci..nebo jen chvilema, pokud s tim prispevkem se zzije, reakce autorky zaboli...

@briana presne to som tipovala, v niektorom mojom prispevku, ze tvoj vztah s mamou nie je dobry. u tvojho priatela si hladala otca. vztah s nim je velmi neperspektivny, podla toho co pises.
vzhladom k tomu, ze sa tu vacsina zien " zabava", tak ak chces seriozne komunikovat tak cez IP.
odporucam ti, takto verejne sa neodhalovat, lebo ludia su hyeny a radi sa na ucet druheho pobavia.