Nechcené tehotenstvo
ahojte
mám velký problem a prosim vas tymto o radu. mam 19 rokov a vcera som zistila že som tehotna. MS mi meškala tri tyzdne, mne bezne meskaju a pri sexe si davame pozor tak som nerobila paniku. tri rozne testy mi vyšli hned silne pozitivne. zajtra sa chystam k lekarovi. moj priatel je odo mna o 15 rokov starsi, sme spolu 4 roky. deti velmi chce. ja nie. viem ze ked mu o tehotenstve poviem s potratom suhlasit nebude. co sa tyka financnej stranky a byvania je zabezpeceny. ale vztah nam nefugnuje. dalsi problem je moja mama, ta by ma tiez prizabila. teda mam moznost ist na potrat a nikomu o tom nepovedat alebo sa porozpravat s priatelom ale v tom pripade on ma na potrat nepusti. ja sa na deti necitim, nemam k nim vztah, je mi uplne nanič. čo by ste robili na mojom mieste??
@nativanativa no to mas pravdu ale som znechutena z toho..už ma to nebaví
@nativanativa Byl první kdo mě napadl a první s tak znatelnou věkovou rozličností 😀
@vejinka No mega starý je a mega mladou ženu má 😎 Hlavně že jsou šťastný 😀
@mataharyy tak ale je rozdiel ma t o 10 rokov a o 25 rokov starsieho chlapa , ved to je pomaly proti prirode , aj ked ja si myslim , ze on si potrebuje len dvihnut vlastne ego a chce byt stale zaujimavy a v kurze , lebo zena v jeho veku uz o neho mozno vobec nezakopne ... , aj ked niektori postarsi chlapi vyzeraju velmi dobre --- a to mam pomaly 30 rokov ....
@vejinka ja sa jak bavim na tebe , najvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac 😀 😀 😀
@katkapapacova sak ja nestiham normalne citat vsetkooooooooooooooooooooo pomooooooooooc 😝 😝 😝 😝
@nativanativa len sa bav..este mas par minut...zachvilku dofici moj najdrahsi ze treba sex nebol uz dlho a budem na lopatkach..kurnik mala by som spat aby si myslel ze spim 😀 😀 😀 😀 😀
@katka888 veru aj ja chcem, neverila som, že to môže byť také krásne...
@nativanativa ale on je jen o 15 let starší 😉
@nativanativa mne sa na chlapovi nepaci plesinka...teda na mojom ano ale na osttanych je taka cudna teda mimo rodiny..a sive vlasy deda vsevedu na sexapile pridaju len geerovi 😵
bola som venčiť psa prepačte 🙂 no on došiel, dal si sprchu a lahol spať. nedal mi ani šancu. mam pocit že sa boji toho čo mu chcem povedať, kedysi som ho fakt otravovala rozhovormi či ma naš vzťah zmysel a podobne a on to neznašal. proste chlap. možno sa teda zlakol. neviem fakt. chlapi asi tak rychlo nechapu im asi všetko po lopate treba povedať čo? len no to som typicka ja že stale chodim okolo horucej kaše a ne a ne sa vymačknuť. vo všetkom 😒
jeziiiiiiiiiiis pardon , on je o 15 rokov starsi , to kde som slepa zas videla tu cifru ???? oooooooooo diooooooo pardon 😉
@vejinka tak na odlahčenie témy, vtip: O polnoci zobudí muž ženu a podáva jej ibalgin a ona na neho pozerá, že čo ti hrabe, mňa nebolí hlava a on na to: výborne, tak môže byť sex :D
stary chlap a mlada zena..no v dnesnom svete nic nezvycajne dokonca aj na fb som videla taku fotku krasna ciernovlasa zena s malym dietatom na rukach a strasne skaredy chlap stary..fuj
no a fakt, ten velky vekovy rozdiel. teraz sa to ešte da. no čo ked ja budem mat 30 a on 45 ? 🤐 tohoto sa bojiiiiiiiiim
@briana - mas par moznosti - email, list, telefon, ked mu to nechces povedat osobne. Ale boze dievca, odvahu, toto proste treba povedat, inakade cesta nevede, ak to teda nechces urobit romanticky listom "ahoj tato" a testikom a fotkou z ultrazvuku. Lenze toto vo vasom pripade asi nebude vhodna forma 😖
@vejinka treba deti robit veru , ja by som ich aj robila , ale nemam momentalne s kym ..... moj stary je niekde neviem kde 😠 😠 😠 😠
@zufzufmeister heheh no ja tabletky nepapam..ale dnes mi dal ze nech som povolnejsia ...su to vitaminy ktore som uzivala v tehu ked som cakala druheho syna..a zostali mi na "horsie casy" nexcela som ..ale povedal ze musim aby som vladala...hahaha co si mysli ze idem jazdit? 😀 😀
@vejinka - prosim ta kukni si moj album, co som dnes pridala a povedz mi otvorene, ze som vydata za stareho skaredeho zleho chlapa 😠 😠 😠 😠 Ja neznasam take pausalizovanie kvoli veku.
@zufzufmeister
uz len prehovorit manzela 😀 u nas by to bolo tretie a on ze kto to uzivy.... ale ved prve mesiace ja s materskym mlieckom a oblecko po detoch / mame dcerku aj chalana takze sme zasobeni oboma smermi 😀 😀 😀 /, kociare uz mame dva aj postielky tak co .... a kym podrastu, tak aj do prace pojdem a kym budu mat najma lasku a pohodu doma, tak materialne veci nie su najpodstatnejsie... ani ja som nemala cizmy z tuzexu a som tu a myslim si, ze ak vychovam deti aspon tak ako moja mama nas, tak sa potlapkam po pleci .. aj bez barbiny a botasiek adidas...
@briana js som taka ista kym sa ja vymacknem a chlapi tieto rozhovory neznasaju teda vacsina. nemas ty toho mojho doma? to je taka ista trubka. kym sa neriesia jeho problemy tak nema cas ci nie je vhodny cas a on nevie a on ma toho vela
@nativanativa nemas robit deti zo starym ale s mladym 😀
@briana no moja , to je to co sa ti tu snazim vysvetlit 😉

@nativanativa suhlasim aj som zabudla prkryt syna ked sa odkopal..sedim v spalni a kukam refreshujem kukam laiky...no cakame co bude dalej.. 😉 😉 a moj maly sa zobudil a kuka ze mama sak som odkryty..zakryt! zimaaa heh no toto ti chlapi lenivi fuj tak