Nechcené tehotenstvo
ahojte
mám velký problem a prosim vas tymto o radu. mam 19 rokov a vcera som zistila že som tehotna. MS mi meškala tri tyzdne, mne bezne meskaju a pri sexe si davame pozor tak som nerobila paniku. tri rozne testy mi vyšli hned silne pozitivne. zajtra sa chystam k lekarovi. moj priatel je odo mna o 15 rokov starsi, sme spolu 4 roky. deti velmi chce. ja nie. viem ze ked mu o tehotenstve poviem s potratom suhlasit nebude. co sa tyka financnej stranky a byvania je zabezpeceny. ale vztah nam nefugnuje. dalsi problem je moja mama, ta by ma tiez prizabila. teda mam moznost ist na potrat a nikomu o tom nepovedat alebo sa porozpravat s priatelom ale v tom pripade on ma na potrat nepusti. ja sa na deti necitim, nemam k nim vztah, je mi uplne nanič. čo by ste robili na mojom mieste??
a my tu vyvodzujeme silne zavery a ona bola vencit psika ,ake mile 😅 😅 😅
@anjelicek26 tvoj je celkom sympos 😉
oon už spí 😒 ked ho zobudim bude nervozny. mna by sa mu to ovela lahšie všetko napisalo na papier,všetko čo citim,myslim. myslite že to je blbost??
@anjelicek26 ste krásna rodinka 🙂
@anjelicek26 mas fesaka muza..ste krasna rodinka..o veku to nie je 😉
@nativanativa a mna z toho hlava bude zatra boliet pcheee , ze ja sa tunak trapim
@nativanativa aj to treba co ak by sa jej pocikal tam niekde a ona sa posmykne? treba mysliet na bezpecie...a teraz sup na chlapa
no toto je asi najdivnejsia diskusia aku som kedy citala 😅 nic tu nedva zmysel 😝
@briana nech je nervozny, jeho problem, prosím ťa, povedz mu to a je... A čo že bude nervozny, ty nie si? Ja toho môjho zobudím aj o tretej, keď ma dačo serie a kludne môže byť nervozny, toto je situácia, ktorú iste pochopí, že si ho zobudila...
@zufzufmeister @traktor @vejinka - veru nie je to o veku, je to o laske, o kompromisoch, o starostlivosti, ustretovosti... o tom vsetkom. My si absolutne vyhovujeme. Uz 8 rokov 😵 😵 😵 A co bude o 10-20-30 rokov budem riesit o 10-20-30 rokov 😉
vzdyt to je do nebe volajiiiiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!
a zajtra mu zase pride do toho nieco , co to nepoznam ???!!!
heh uz tu bol moj muz a reku zlato este 5 minut... 😀 fakt ako napinavy serial
ale asi to uz nestihnem..
@anjelicek26 máš krásnu rodinku 😉
@vejinka este 5 minut a ked nedojdes , tak si vyperem v rukach a pojdem spokojne spat 😀 😀 😀 😀 😀
dievcata ja uz fakt musim...moc hodin deti tvrdo spia...muz caka...no treba plnit dolezite povinnosti ..natriast perinu a schovat sa nech ma nenajde...bru noc 😉
Jinak asi pro duševní pokoj a klidný spánek by jsi ho mohla vzbudit, pač jináč tu bude bezesných nocí víc 😀
@nativanativa este 5 minut..a on to nevydrzi 😀 😀 😀
koniec tohto pribehu sa bude natahovat ako mexicka telenovela .... Rozuzlenie ako to dopadlo tak skoro nebude !!!

@briana kolko noci si ty poriadne nespala? respektíve kolko ich ešte prebdieš? verím že si aj ty unavená.... nabehni k nemu mu to vyklop nech ma o čom premýšlať celu noc a nie len si tak zdychať