icon

Nechcené tehotenstvo

briana
23. okt 2011

ahojte
mám velký problem a prosim vas tymto o radu. mam 19 rokov a vcera som zistila že som tehotna. MS mi meškala tri tyzdne, mne bezne meskaju a pri sexe si davame pozor tak som nerobila paniku. tri rozne testy mi vyšli hned silne pozitivne. zajtra sa chystam k lekarovi. moj priatel je odo mna o 15 rokov starsi, sme spolu 4 roky. deti velmi chce. ja nie. viem ze ked mu o tehotenstve poviem s potratom suhlasit nebude. co sa tyka financnej stranky a byvania je zabezpeceny. ale vztah nam nefugnuje. dalsi problem je moja mama, ta by ma tiez prizabila. teda mam moznost ist na potrat a nikomu o tom nepovedat alebo sa porozpravat s priatelom ale v tom pripade on ma na potrat nepusti. ja sa na deti necitim, nemam k nim vztah, je mi uplne nanič. čo by ste robili na mojom mieste??

obedwix
24. okt 2011

@briana kolko noci si ty poriadne nespala? respektíve kolko ich ešte prebdieš? verím že si aj ty unavená.... nabehni k nemu mu to vyklop nech ma o čom premýšlať celu noc a nie len si tak zdychať

nativanativa
24. okt 2011

a my tu vyvodzujeme silne zavery a ona bola vencit psika ,ake mile 😅 😅 😅

vejinka
24. okt 2011

@anjelicek26 tvoj je celkom sympos 😉

katka888
24. okt 2011

@briana
tak ho chod zobudit... nejdete predsa riesit, co budes zajtra varit.... zajtra pride x situacii, kedy zase nebude kedy sa porozpravat a odkladanie to len zhorsuje....
ked mu to povies, porozpravate sa, tak skor zaspis... takto do rana oka nezazmuris...

briana
autor
24. okt 2011

oon už spí 😒 ked ho zobudim bude nervozny. mna by sa mu to ovela lahšie všetko napisalo na papier,všetko čo citim,myslim. myslite že to je blbost??

zufzufmeister
24. okt 2011

@anjelicek26 ste krásna rodinka 🙂

traktor
24. okt 2011

@anjelicek26 mas fesaka muza..ste krasna rodinka..o veku to nie je 😉

nativanativa
24. okt 2011

@nativanativa a mna z toho hlava bude zatra boliet pcheee , ze ja sa tunak trapim

vejinka
24. okt 2011

@nativanativa aj to treba co ak by sa jej pocikal tam niekde a ona sa posmykne? treba mysliet na bezpecie...a teraz sup na chlapa

silvia.t
24. okt 2011

no toto je asi najdivnejsia diskusia aku som kedy citala 😅 nic tu nedva zmysel 😝

zufzufmeister
24. okt 2011

@briana nech je nervozny, jeho problem, prosím ťa, povedz mu to a je... A čo že bude nervozny, ty nie si? Ja toho môjho zobudím aj o tretej, keď ma dačo serie a kludne môže byť nervozny, toto je situácia, ktorú iste pochopí, že si ho zobudila...

asfodelka
24. okt 2011

@briana no moja kamoska ma manzela greka ktory je rovnako stary ako jej otec, rozdiel je 18rokov, maju krasne manzelstvo a dvojicky chlapcov. su nadherna rodinka... niekedy to nie je o veku. skor je to o tom ze teraz si milenka a neskor budes opatrovatelka...

traktor
24. okt 2011

@briana uz sme vsetky total mimo temu..a teraz vazne..si skutocna, ci nie ..?lebo toto je fakt ako v telke..riesi sa tu nieco a ty s kludom..bola som vencit psa..

anjelicek26
24. okt 2011

@zufzufmeister @traktor @vejinka - veru nie je to o veku, je to o laske, o kompromisoch, o starostlivosti, ustretovosti... o tom vsetkom. My si absolutne vyhovujeme. Uz 8 rokov 😵 😵 😵 A co bude o 10-20-30 rokov budem riesit o 10-20-30 rokov 😉

mataharyy
24. okt 2011

@briana není, ti říkám že jsem to tak řešila taky, přežil a odpísal 😀 a když jsme se odpoledne viděli tak jsem o tom už debatovali, to už nebylo tak hrozný jako začít 😉

nativanativa
24. okt 2011

vzdyt to je do nebe volajiiiiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!
a zajtra mu zase pride do toho nieco , co to nepoznam ???!!!

katy1979
24. okt 2011

@briana nie pis a pis na papier do mailu ci sms je to jedno. ja mam z tohto pisania uz dva zosity a boli to vzdy elaboraty na par stran 😀 napis nalep to v obalke na dvere nech to tam rano najde ked pojde do roboty ze nech si to precita.

vejinka
24. okt 2011

heh uz tu bol moj muz a reku zlato este 5 minut... 😀 fakt ako napinavy serial
ale asi to uz nestihnem..

katy1979
24. okt 2011

@vejinka povedz ze nemas cas. ze jeho uz poznas toto si este nevidela

silvia.t
24. okt 2011

@vejinka no aj podla mna tvoja poznamka o vekovom rozdiele bola od veci 😠 a my co mame zrelsich partnerov aspon pre nich budeme stale atraktivne 😀 predsa len je rozdiel zena v 45ke a chlap v 45ke 😝

raza
24. okt 2011

@anjelicek26 máš krásnu rodinku 😉

nativanativa
24. okt 2011

@vejinka este 5 minut a ked nedojdes , tak si vyperem v rukach a pojdem spokojne spat 😀 😀 😀 😀 😀

locko007
24. okt 2011

@vejinka Ja mám mladého, ale tiež to neni bohviečo. Občas mám pocit, že ma vymení za nejakého bavoráka, alebo iný typ super rýchleho tip-top auta. Volá ich "cukríčky".

vejinka
24. okt 2011

dievcata ja uz fakt musim...moc hodin deti tvrdo spia...muz caka...no treba plnit dolezite povinnosti ..natriast perinu a schovat sa nech ma nenajde...bru noc 😉

sirinka
24. okt 2011

@briana o moj boze...neries jeho vek, ale ci ho lubis...ak nelubis, neries ho vobec, chod od neho a urob to, kym si mlada...lebo ked budes cakat pridlho, aj na teba si budu ukazovat prstom, ze stara, co by chcela.... 😉 lebo nielen muzi starnu...

vejinka
24. okt 2011

@katy1979 heheh nie nie...teda ano poznam ho...ale ked si predstavim ze za par minut kojim...a potom kazdu pol hodinu je mi zle..bru noc

mataharyy
24. okt 2011

Jinak asi pro duševní pokoj a klidný spánek by jsi ho mohla vzbudit, pač jináč tu bude bezesných nocí víc 😀

vejinka
24. okt 2011

@nativanativa este 5 minut..a on to nevydrzi 😀 😀 😀

alexandra_j22
24. okt 2011

koniec tohto pribehu sa bude natahovat ako mexicka telenovela .... Rozuzlenie ako to dopadlo tak skoro nebude !!!

vejinka
24. okt 2011

@silvia.t niekedy je vekovy rozdiel trn v oku...a netvrdim to len ja ale milion zien co s tym problem ma...to ze existuju svetle vynimky je super..ale nie vzdy je vekovy rozdiel prospesny