icon

Nechcené tehotenstvo

briana
23. okt 2011

ahojte
mám velký problem a prosim vas tymto o radu. mam 19 rokov a vcera som zistila že som tehotna. MS mi meškala tri tyzdne, mne bezne meskaju a pri sexe si davame pozor tak som nerobila paniku. tri rozne testy mi vyšli hned silne pozitivne. zajtra sa chystam k lekarovi. moj priatel je odo mna o 15 rokov starsi, sme spolu 4 roky. deti velmi chce. ja nie. viem ze ked mu o tehotenstve poviem s potratom suhlasit nebude. co sa tyka financnej stranky a byvania je zabezpeceny. ale vztah nam nefugnuje. dalsi problem je moja mama, ta by ma tiez prizabila. teda mam moznost ist na potrat a nikomu o tom nepovedat alebo sa porozpravat s priatelom ale v tom pripade on ma na potrat nepusti. ja sa na deti necitim, nemam k nim vztah, je mi uplne nanič. čo by ste robili na mojom mieste??

nativanativa
24. okt 2011

@alexandra_j22 no tady potece krev velebnosti meheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

alexandra_j22
24. okt 2011

@nativanativa už se poprali ??? 😀 😀 😀 😀

mataharyy
24. okt 2011

@vejinka trnem v oku to je většinou okolí, ne partnerům, tedy co já vím

mataharyy
24. okt 2011

Šlehne mě, jsem nepřiložila a teď do rána zamrzneme 🙄

alexandra_j22
24. okt 2011

@nativanativa kvoli tejto teme som dnes nevytiahla päty z domu !!! 🙂 a prd s toho

sirinka
24. okt 2011

inac mi to tu pripada ako hon na carodejnika, vsetky ste razne, budite a kricite....hrdinky ste, ked mate svoje veci vyriesene...dajte jej pokoj, aj pre nu bude lepsie, ked ziska este nejaky cas na utriedenie si svojich myslienok...
nech sa nerozhoduje podla toho, aky postoj k tomu zaujme on, ale podla toho, co sama citi a hlavne, na co sa citi...

nativanativa
24. okt 2011

darmo my tu polemizujeme nad mladou , ked do toho ich vztahu aj tak prd vidime ..... 😖 😖 😖 😖

crapula
24. okt 2011

taka vazna tema a uz som sa zasmiala asi 5 krat na niektorich prispevkoch :D inak briana podla mna si k nemu dost submisivna a on ta potom dostatocne nerespektuje skus byt tvrdsia. teda usudzujem podla toho co pises.

traktor
24. okt 2011

tato tema sa raz zapise do...historie 😀

briana
autor
24. okt 2011

vždy ked sme mali nejaky problem najprv som to napisala a potom sa mi lahšie o tom hovorilo. ale nad tym potratom rozmyšlam čím dalej tym menej. tak hej bola som venčiť už som musela a aspon som zavolala vonku kamaratke nech sa aj vykecam. spať sa mi moc neda ale aj preto že mi je hrozne zle vždy večer. mne proste nejde vysloviť nahlas SOM TEHOTNA. rrozumiete tomu? je to fakt šialene. stale tomu ani ja sama neverim, nejak mi to nejde do hlavy a ked mu to poviem, bude to take..REALNE.

vejinka
24. okt 2011

niekomu to vyhovuje niekomu nie...tak to ma byt rozdielnost a rozmanitost...ja nikoho nesudim len som pisala svoj nazor to snad tresne nieje ja osobne vek plus minus do 5 rokov..potom su zbytocne problemi koli veku..ine zaluby ine fyzicke schpnosti ine priority..koniec uz fakt musim

locko007
24. okt 2011

@nativanativa
@alexandra_j22
A vy dve čo? Boli ste včera u nás pozerať telku? Lebo práve včera sme si pozerali slnko, seno...
Alebo druhá možnosť: Máte niečo s mojim manželom...

lenka3007
24. okt 2011

dievca moje, povedz mu to uz, lebo tu nebudes jedina, kto spať nebude... 😅

alexandra_j22
24. okt 2011

@locko007 No ja sa priznam ... večer som si to pustila na DVD 😉 je to moj oblubený film na ktorom sa po kazde neskutočne zasmejem 🙂 hehehe

briana
autor
24. okt 2011

ano, on zastava taky stary typ vztahu-žena ma byť doma,rodiť,starať sa a on ma zarabať. jemu sa nepačilo ani ked som niekde na diskoteku išla potom sa so mnou vždy tri dni nebaviil. ale on mohol vždy všetko. ja nie 😖

silvia.t
24. okt 2011

@vejinka tak je to 50 na 50 ci mas stareho alebo mladeho 😀
btw.ja som otehotnela v 18ke tiez som si nevedela predstavit namiesto zurok prat peluchy ,ale od kedy sa nam narodil maly by som rodila kazdy rok(doslova) materstvo je NAJKRASIA VEC na svete!!! a ten pocit ked na mna moj maly kukne a povie mi mamicka pod sa lubit ,by som nemenila za nic na svete

nativanativa
24. okt 2011

@briana zajtra mas dead line bajbe ok ??? chod pekne spinkat , potrebujes spanok a ak zajtra bude protestovat , tak mu naplacaj na zadnicu 😉

adriana7
24. okt 2011

...a ešte možno mimo misu...keď som ja, stará "korčula" mala 19, tak som bola rok po maturite, na ktorej boli 3 moje spolužiačky s bruchom "po nos", ďalších 10 mi do 19 tich poslalo svadobné oznámenie a keď som končila vš, tak sme boli slobodné a bezdedné 3 ☹
...čo sa moja mama naplakala, že keď som sa "neminula" na vysokej, tak bude mať doma starú dievku! vidíte, časy sa menia, dnes je to o inom...mužova sesternica je tiež mladunká, a keď sme sa jej pýtali, či má nejakého fešného spolužiaka na muške, tak prevrátila oči a utrúsila: " a to načo by mi bol rovesník? to by ma akože pozval na kofolu? trapné"...
@briana...ešte ma napadla jedna výborná vec, aj ja to tak robím...ak by si si dieťatko predsa len nechala, a s mamou to máš všelijaké, skús by ť celkom inou mamou a tie veci, ktoré sa ti nepáčia, rob tak, ako si ich ako dieťa tvojej mamy pokladala za správne a dobré, budeš mať s dieťaťom jedinenčný vzťah, napríklad s mojou dcérou si už hovoríme tajomstvá, je to moja najlepšia kamoška a teším sa z nej, a syn, ak budeš mať syna, budeš pre neho do 7 rokov princezná, potom aj do dopelosti maminka na mojkanie, ten môj je prísavník a gorále v jednom, ja som na rozdiel od iných vždy vzťah k deťom mala, ale tvoje je tvoje 😉

locko007
24. okt 2011

@lenka3007 No môj manžel išiel do Nemecka, syna mám chudáčika chorého, takže sa každú chvílu budí. Mám si ísť urobiť kávu?

anjelicek26
24. okt 2011

@briana - realne to bude ked porastie brusko, zacne babo kopkat, to prijde casom. Neocakavaj zazrak za jediny den. Na to treba "dorast" kazda z nas a to trva tyzdne, mesiace. Nastastie je tehulkovanie celkom dlha doba. A som rada, ze uz nerozmyslas nad potratom - alebo cim dalej tym menej 😉

nativanativa
24. okt 2011

@alexandra_j22 to ja sa krcujem nad tymito seriami , konecnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀
@locko007

locko007
24. okt 2011

@alexandra_j22 Veď aj náš. Poznám ho naspamäť. 😀

mataharyy
24. okt 2011

@briana No tak vidíš, ty se rozhodneš a to jak se k tomu postaví on bude druhotné, buď bude mít snahu budovat vztah a rodinu, nebo mu zamávej a jdi, ono vážně zvládli to jiné a mladší i bez pomoci okolí, takže určitě se to zvládnout dá 😉

traktor
24. okt 2011

@briana po tom co si zas napisala sa ta este raz pytam..si skutocna ci?..pises po neviem kolky krat, ze chce deti..preco je teda pre teba problem mu povedat, ze si tehu..ved on dieta chce, to ty si nechcela..tak ?

lvka
24. okt 2011

🙂 damy, vsetky na fore? Ved sa "zostrednieva" 🙂 a mm vam uz dufam nepracuju! 🙂;

katy1979
24. okt 2011

@briana ja som toto odkladala dva alebo tri tyzdne a nakoniec som sa aj tak musela vymacknut. tiez som mala pocit ze kazd den je pre mna nejake plus a v konecnom dosledku je to jedno. ja som to zazila vzdy s tej druhej strany deti som vzdy chcela a prave chlapi ma posielali na interupciu. dvakrat som svoj boj vyhrala raz nie. takze poznam obidve strany mince a ver ze ze ta 3kilova minca je ovela lepsia a krajsia aj ked mas pocit ze na deti nie si pripravena.

nativanativa
24. okt 2011

uz ma neskutocne boli krk ........ o boze pomoc 😀

alexandra_j22
24. okt 2011

@nativanativa poviem ti, že som si najprv myslela, že toto bude strašne smutna tema .... ale dnes som sa tu tak narehotala, že konečnááááá 😀 dufam, že zajtra pokračujeme

sirinka
24. okt 2011

@briana jaaaaj, drz sa moja...skus si oddychnut, rano byva mudrejsie vecera a to je svata pravda... 😉

nativanativa
24. okt 2011

@alexandra_j22 tak tomu ver .... ani sa mi nechce spat , aj ked mam pravdu povedat , tulila bych sa jaaaaa jak delfin , ale stary je prec 😠 😠 😠 😢 😢 😢 😢