icon

Nechcené tehotenstvo

briana
23. okt 2011

ahojte
mám velký problem a prosim vas tymto o radu. mam 19 rokov a vcera som zistila že som tehotna. MS mi meškala tri tyzdne, mne bezne meskaju a pri sexe si davame pozor tak som nerobila paniku. tri rozne testy mi vyšli hned silne pozitivne. zajtra sa chystam k lekarovi. moj priatel je odo mna o 15 rokov starsi, sme spolu 4 roky. deti velmi chce. ja nie. viem ze ked mu o tehotenstve poviem s potratom suhlasit nebude. co sa tyka financnej stranky a byvania je zabezpeceny. ale vztah nam nefugnuje. dalsi problem je moja mama, ta by ma tiez prizabila. teda mam moznost ist na potrat a nikomu o tom nepovedat alebo sa porozpravat s priatelom ale v tom pripade on ma na potrat nepusti. ja sa na deti necitim, nemam k nim vztah, je mi uplne nanič. čo by ste robili na mojom mieste??

alexandra_j22
24. okt 2011

@nativanativa ani mne sa nechce 🙂 no mne sa ten moj za chvilu nakvartíruje do postele takže budem sa musiet vynovat jemu ale ...radsej by som sa tu zabávala 🙂 😉

nativanativa
24. okt 2011

@alexandra_j22 takze nohy pekne do polohy tristvrte na tri a ide sa na vec 😀 😀 😀 😀
ked uz ja nemozem ....kkuuuuuuurna 😠 😠

sirinka
24. okt 2011

@traktor myslim, ze ona sama sa tomu este boji uverit...vies aky je to pocit, ked dufas, ze sa ti len sniva zly sen a coskoro sa z neho prebudis a vsetko bude ok, tak ako predtym....a tym, ze mu to povie, proste uz to bude take nezvratne...skus ju pochopit...

mataharyy
24. okt 2011

@nativanativa Ani já nezoufej 😖

lenka3007
24. okt 2011

@locko007 tak ja som nemyslela seba, ja budem spat kludne, ale zacalo ma to zaujimať, som si to dala už k oblubenym... chcela som aj reagovat na jej problem, ale myslim, ze to nestihne ani precitat, lebo tu behom dvoch minut je o tri strany viac 😉

adinkag
24. okt 2011

@briana nie vsetko sa da v zivote naplanovat clovek sa nemoze donekonecna prizerat ze teraz nie potom potom a nakoniec zana zisti ze uz je neskorro a nejde to , dieta je to najkrajsie co zenu moze postretnut je to puto do konca zivota,ja sama som novopecena mamina mala ma takmer 5 mesiacikov a nikdy nezabudnem na jej prve ozvi srdiecka jak sa mi tisli slzy do oci od stastia,tie krasne kopance,a na chvilku ked som ju prvy krat uvidela a privinula k sebe,nikto to nema v zivote lahke ale ked sa chce da sa to zvladnut ... potrat nieje riesenim to malinke zato nemoze..

alexandra_j22
24. okt 2011

@nativanativa hehehehhehehehe lava má byt sekundovka alebo pravá ?? 🙂 tato tema sa začína zvrhávat 😀 😀 😀

nativanativa
24. okt 2011

@mataharyy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vitaj v klube odlozenych zien 😀 😀 😀 😀
aneb zufale manzelky 😉 😉

nativanativa
24. okt 2011

@alexandra_j22 asi prava 😝 😝

mataharyy
24. okt 2011

@nativanativa Jo zůfalá a až do pátku opuštěná, pitomé týždňovky 😠 😀

briana
autor
24. okt 2011

ano som skutočna len bože neviem prečo je to pre mna problem. neviem!! sama som naštvana za to na seba. neviem prečo to neviem povedať!! mam pocit že potrebujem psychiatria popravde ani sa nediivim že niektore ma tu mate asi za uplneho debila alebo že si vymyšlam. no je to skutočne tak! asi nie som normalna. ked sa pozriem spatne do minulosti ja som proste vždy mala problem začať rozhovor na važnu temu. tu je to ine, my sa nepozname, je to anonymne prostredie. ale ked sedim s niekym zoči voči je to pre mna..fuuu...najtažšia vec na svete. kedysi som chodievala k psychologičke a bolo to o dost lepšie, lenže stratila som na nu kontakt, už velmi dlho som tam nebola a zas ma spať stare problemy. napíšem ten list. a necham mu to na stole rano. ja sa teraz sama nedonutim ho zobudit, ist za nim. ja mam asi problem aj sama so sebou, viete kolko mi trvalo naučiť sa prijať niečo tak prirodzene ako objatie?? pre mna to bolo uplne že..neprijemne. ta psychologička mi velmi velmi pomohla, určite budem museť nejaku zase vyhladať, ja citim že sama sa proste točim v začarovanom kruhu a neviem si pomocť. vo vela veciach. 😒

snazilka92
24. okt 2011

@briana ... len som sa vrátila pozrieť akým smerom sa táto debata uberá a veru nemala som chuť vôbec prispievať. Ani som nečítala príspevky, len som ich tak rolovala a pozerala, či si dala správu ako si dopadla u lekára, keď som narazila na tvoj príspevok dnes o 15:35 hod. Ja som totálne šokovaná a fakt totálne z toho príspevku rozhodená! Nehnevaj sa, ale píšeš o tom ako si naviazaná na svojho PSA?? a dieťaťa, ku ktorému si prišla svojím nezodpovedným konaním sa chceš zbaviť a zdá sa ti byť náročné byť zodpovednou? vieš čo moja? ty mi pripadáš nie ako 19 ročná ale ako hlúpa 15 ročná žaba, ktorá si tu prišla natvrdo robiť srandu z diskutujúcich. Ja mám tiež rada zvieratá zvlášť psov, ale aby som plakala, že môj PSÍK bude trpieť, lebo ja sa budem starať o dieťa? ty si nedozrela ešte asi ani na ten sex, nieto na dieťa. začínam meniť názor, že v tvojom prípade bude asi fakt najlepšie ísť na potrat. sama si asi ešte dieťa, ktoré nevie čo chce. momentálne som z teba fakt kvalitne vyvykľaná a teda radšej prestaň túto diskusiu živiť klamstvami a výmyslami. baby sa ti tu snažia radiť, ale ak to tvoje tehotenstvo aj je pravda, z pozície svojej pohodlnosti a lenivosti si už aj tak rozhodnutá na potrat. takže si to dobre rozmysli, ale potom si po pár rokoch (keď ti ten tvoj milovaný psík zdochne na starobu) spomeň koho si vo svojom živote uprednostnila a čí život má pre teba väčšiu hodnotu. či pes alebo dieťa. teraz je to veľmi IN ... všeobecne psi sú viac ako deti! ideme sa po...ť keď niekde ubijú psíka alebo ho vyhladujú a už sa o tom rozpráva v tel.novinách, ale koľko ľudí týra svoje deti, to moc ľudí netankuje. a toto už je fakt môj posledný príspevok k tejto téme. snáď ti môžem poradiť ... choď sa liečiť na psychiatriu! čau a dobrú noc!

nativanativa
24. okt 2011

@mataharyy no a ja ovulku predo dvermi 😀 😀 😀 😀 what the fuck

locko007
24. okt 2011

@lenka3007 Veď to, ja tiež nestíham čítať. Tie strany tu pribúdajú jedna radosť.

alexandra_j22
24. okt 2011

@nativanativa haaa ja som sa sekla :D ze sekundovka ,,, no kde by som ju nabrala 😀 mne ide v TV "Sex v meste"tak idem pozerat a musim sa vyspat na zajtra bo to tu bude krutééé 😉 som zvedavá či sa dočkame rozuzlenia !!?

nativanativa
24. okt 2011

@locko007 no tak to sme dveeeeeeeeeee

traktor
24. okt 2011

@sirinka ja sa ju snazim pochopit..ale rada by som bola, keby mi aj ona aspon raz odpovedala..

nativanativa
24. okt 2011

@alexandra_j22 to je jedno , ja som to pochopila aj tak 😉

locko007
24. okt 2011

@nativanativa Ja som dnes tiež opustená. 😖

silvia.t
24. okt 2011

@briana mozno prve ten citovy blok by vam babo pomohlo prekonat 😉

nativanativa
24. okt 2011

@briana uvedom si a zvaz , co je pre teba prioritnejsie , daj si pre a proti ------- ci uz o dietatku , tak isto aj o partnerovi
inak ja som od 16 brala tabletky , presne preto , aby som sa vyhla problemu 😉 😉

sisaha
24. okt 2011

@briana a mas istotu, ze si ten list precita? mozes si to poistit tak, ze mu posles sms-ku ze si tehotna a ze viac ma napisane v liste na stole..to mozes urobit hned a rano uvidis..

nativanativa
24. okt 2011

@locko007 😖 😖

mataharyy
24. okt 2011

@nativanativa Ano to je asi nějaké gestapácké řešení jak protřídit lidstvo, poslat chlapa na týden do háje, teda do Bratislavy 😀

nativanativa
24. okt 2011

@silvia.t nemyslim si , ze dieta vyriesi problemy vo vztahu , ale to je moj nazor , ludia maju rozne povahy , tazko povedat

briana
autor
24. okt 2011

okrem toho ja by som vam rada každej odpovedala ale ked tu každu chvilu pribudne plno novych veci ja to nestiham ani čitať všetko. moj umysel nebol vyvolať nejaku burlivu diskusiu, čakala som možno par prispevkov a koniec ale toto ma teda uplne že zmiatlo 🙂 skusim tu najst nejake otazky na ktore ste sa pytali a odpovedat aspon na niektore

nativanativa
24. okt 2011

@mataharyy dopicham sa s vidlickou 😀 😀

mataharyy
24. okt 2011

@nativanativa No ale ani ty tabletky nejsou zárukou 😖

mataharyy
24. okt 2011

@nativanativa No jestli se u toho vzrušíš to nevím, ale pravděpodobně se zrušíš 😀

sirinka
24. okt 2011

@nativanativa ja som v 16tke este o sexe len pocula...od 20 tich som brala tabletky, nech nemam takyto problem a teraz mam problemy s hormonmi....diky...HAK nikdy viac...niektore baby to jedia pomaly ako vitamin C