Poradíte krásne chlapčenské meno?
neviem aké by bolo najlepšie k priezvisku. chcem niečo moderné a pekné, jednoduché. priezvisko máme dosť dlhý :P 9 pismen na S.
Matias (Matias, Matiasko, Matija, Mates, Matesko...)
Tobias (Tobias, Tobiasko, Toby, Tobinko...)
Leo (Leo, Lei, Leinko)
Sebastián a ták.
Mne sa páčia: Tobias, Mathias, Lucas, Rafael, Damián, Fabián, Bastian určite by som vybrala niečo z tohto 🙂
urcite nieco co sa hodi k slovenskemu priezvisku (ak jeden z vas nie je z inej krajiny a nemate ine priezvisko) nic nie je smiesnejsie ako Kevin pripadne Leonardo Novak, Kovac a pod..... to uz rovno Winetou
nie ze by som sa s tych mien smiala, aby pochopil kazdy, len sa nehodia k nasim priezviskam 🙂
Mne sa veľmi páčia mená Alexej, Maximilián, Zachariáš a Félix. Navyše majú nádherné významy 🙂
Moj syncek sa vola Alex Gabriel...ma dve mena plus priezvisko. Pacili sa mi obe ,ale nechvela som aby malemu kazili meno a hovorili mu "gabo" 😝 tak pre mna je Gabriel a pre ostatnych Alexik ☺
Ale paci sa mi aj meno Michael,Michal pri mojuskani je to take nezne....Miško môj ☺
A aj Gabriel a aj Michael boli archanieli....
Jozef.. Jozko, Jojko, Jojenko atd... A daldi bude Karol, Kalik ☺ stare kralovske mena za ktore sa v detstve ani v dospelosti nebudu musiet hanbit
Velmi sa mi paci Sebastian avsak je dlhe k priezvisku a nie som si ista ci sa hodi. Tak sme zvolili krasne slovanske meno Bystrik. Dnes je asi len 360 nositelov tohto mena na slovensku.cize malinko.
klasicke slovenske: Jakub , Matej, Michal ... a s "cudzineckych" Henrik ( to sa aj nastastie neda ani nijako hrozne zozdrobnelikovt... )
Vyber si, aké sa ti páči, ale nezabudni pozrieť význam mena, lebo si ho ponesie celý zivot 🙂
@mfmf to ze si dieta ponesie meno cely zivot myslim ze to je kazdej zene jasne 🙂 ibaze nerozumiem preco je taky dolezity vyznam mena. Myslis ze v zivote pri zamestnani alebo neviem kde inde sa ludia pozeraju na to co koho meno znamena? myslim ze vsetkym ostatnym ludom je to srdecne jedno, ci? 🙂
Mne sa páči Tristan ale každý ma odhovára vraj sa mu budú smiať. Mňe to príde ako krásne meno, čo vy na to?
Tristan je zaujimave a pekne meno,okolie si nan zvykne,len potom na zdrobneninky😉
@alenapiestany zalezi aj od priezviska ako sa k nemu bude hodit.ja by som take meno nedala ale je to velmi subjektivne.v sucasnej dobe sa uz medze nekladu...
my sme dali mena deti po starych rodicoch Šarlota a Palko. ale v poslednom case sa mi velmi paci Krišpín

D O M I N I K