Poradíte krásne chlapčenské meno?
neviem aké by bolo najlepšie k priezvisku. chcem niečo moderné a pekné, jednoduché. priezvisko máme dosť dlhý :P 9 pismen na S.
David 🙂
My sme chceli Lucasa a nakoniec mame Matea 🙂
aj Alexko je krásne....len tiež je ich už vela..🙂...inak sú podla mňa pekné aj Joshua,Jeremy,Nico,Mike,to je zo zahraničných a so slovenských sú pekné Adrian,Tobias,Kristián...ale vybrať si musíte vy...🙂🙂🙂🙂..držím palčeky...
Mne sa veľmi páči Dalibor,ale nechcela som,aby sa malinky s tatinkom volali rovnako,tak máme Alexka
moj maly je Vilko. vraj kralovske meno 🙂
Máme Viktora 😵 ja by som si vyberala asi z mien Richard, Damian, Alex, Dominik, Daniel.
My mame TEODORa a som strasne rada, ze sme sa pren rozhodli, v hre bol este Samuel, Jakub a Adam. 😀
pre mňa naj meno je Michal - dnes má môj syn meniny 🙂
ja mam doma troch chlapcov Juraj,Simon, Matus
My máme Tobiasa má už 4 rôčky, a už je aj v našom kalendári, takže prvý krát sme oslavovali meninky 🙂
Ahoj my sa rozhodujeme bud Sebastian alebo Tobias 🙂
My máme tiež priezvisko na S a malému sme dali meno Tadeáš. Dá sa povedať na veľa spôsobov .Voláme ho Tadino, Dado, Tadík, Tadeáško,Tadinko alebo Tedy. Myslím ,že aj do budúcna sa malý za svoje meno nebude musieť hanbiť. Prajem šťastné rozhodovanie. Eva
môj syn sa volá Max...kebyže mám ešte jedného syna tak mu dám meno Branko... no a veľmi sa mi páči meno kamarátkinho syna Eliáš
tazko radit i ked my sme to mali rozhodnute hned. .... jednoznacne Jurko
Ja mam Sebastianka, a ked bude dalsi chlapec tak Lucas
mne sa velmi pacilo Emil, Ivan, Paľko...aj sa mi stale pacia + Ľuboš, Sylvo, Miško... 😉 😉
mne sa páčia Adrián,Matúš a Juraj
Natanael ;)
Každé meno je krásne, keď ho vyberáš a potom vyslovuješ s láskou. 😉 😉 😉 😉 My máme Palina a Miška. 😉 😉
No precitala som si milion mien ,co tu odznelo Ja mam prveho chlapca a vola sa Aleš a drukhe dievcatko Emily....ako si kazdy myslel ,ze je to ceske meno ,nieje to pravda ,je to stare slovenkse meno ,len Cesi si ho oblubili viac...nez MY.
Ja som na to meno velmi hrda ,pretoze som ho este nepocula u nas v meste..Ale okrem tohoto mena sa mi taktiez velmi pacil meno Simon,Tomas bez makcenov,...vela stastia ................ 😵
jednoznacne David 😉
mne sa veľmi páčia Alexander, Miroslav a od kedy mám môjho Vladka, tak aj Vladimír, takto by sa asi volal aj náš syn ak sa nám raz podarí 🙂 po tatinkovi 😵
My máme Matúška a stále sa mi páči toto meno a okrem toho sa mi páči Alex, Adam, Tadeáš, Tobias 🙂
David, Adam, Alex, Maximilian, Oliver
Máme Matúška, druhý bude Michal🙂 aj Ondrej je pekné
Nikolas, Lukas, Tomas, Marko, Sebastian, Tyler 🙂
teraz je vela samkov, jakubkov - su to moderne mena. ale ako aj v obleceni, zariadovani bytu, tak podla mna aj mena treba davat nadcasove. ktore su pekne dnes a budu pekne aj o 10-20 rokov. lebo ak o 20 rokov budete na niekoho volat "tadeáš", alebo "sandokan", "francesko" - no neviem. v kalendari mame krasne mena, peter, michal, marek, a mnoho dalsich. my mame matúša a šimona, manzel je peter, synovej je tomáš (mal byť tobias, alebo tadeáš ale nastastie sa spamatali a nedali mu take meno). ja osobne som za nase slovenske mena, ktore mame v nasom kalendari, lebo tam budu aj v case, ked budu z deti dospely ludia. a treba mysliet aj na to, ze v skole sa im za meno mozu posmievat. lebo nar darius, klaudius a podone su tiez divne. ale zas ked pozeram, kde zijete, tak treba vybrat meno take, aby ho vedeli tam vyslovit, cize nieco jednoduche.
Ďalšia divná otázka, určite by som si dala vyberať meno pre svoje dieťa cudzím ľuďom... 😀 😀 😀