Poradíte krásne chlapčenské meno?
neviem aké by bolo najlepšie k priezvisku. chcem niečo moderné a pekné, jednoduché. priezvisko máme dosť dlhý :P 9 pismen na S.
Cakam dvoch chalanov- Martin a Filip 😉
Martin, Matej Adamko
Gabriel 🙂
Tobiáš 🙂
My máme Patrika,ale pekné je Tomáško,Danielko,Davidko,Patrik je sice mozno otrepané,ale ked som videla kamoskinho chlapca a aký bol zlatý usmievavý a mal sibalské oci,tak som si hned povedala,ze Patrik a fakt je sibal,ale kazdý ho ma rad,este aj v skôlke je oblubený,Jakub,no ako casto je teraz to meno pouzívane,ale mna jedno odrádza ze volaju Kubo a mne to strasne pripomína film Kubo a Janko je moj ocko,ale kazdý ho volá Jano a to sa mi nepáci,pekné meno je take,ze stále pekne znie,preto som aj dala Patrik 🙂 drzim palce aby si vybrala správne,ale hlavne Vám sa musi pacit!!! Aj Sebastián je pekné,teraz v mojom okolí davaju dost po manzelovi,ale ja som nechcela,to by uz boli traja v rodine a etse keby volali starý mladý no na nervy!!!
mne sa páči oliver a mateo
MAREK
mne sa vždy páčili mená Marek, Matúš, Michal ale aj Viktor, Ondrej... 🙂 Je ich veľa, my sme listovali v kalendári a vyberali, čo by sa hodilo k priezvisku... 😉
VILIAM,TIMON,BEN,MARCO,SAMUEL,ADAM,LEONARD,RICHARD,MICHAL,HUGO,BRUNO alebo si poprípade zobrať kalendár a listovať,ktoré Vám padnú do oka 🙂
Mathias 🙂
Ja mám Lukáška a páči sa mi aj Matúš a Marko
My mame Pavla... V dnesnej dobe je to meno originalne, malo pouzivane a pekne..... 🙂
PATRIK
My máme doma Mateja. Iné meno sme pre syna vybrať nevedeli. Kým bol maličký tak bol Maťko a teraz má tri roky tak e väčšinou len Matej. A ak bude druhý chlapček tak sa nám páči Jakub.
Pekné meno ? Aké sú tvoje kritériá pre pekné meno ? Každá mame iný vkus. Nám s mm sa veľmi páčilo meno Marek. Jednoduché , slovenské , krátke , nie príliš otrepané ani nie je len akýmsi časovým módným výstrelkom
Janík 😀 😀 😀
Simon..
Filip a Samuel 😵
Adrián,Gabriel 🙂 😎 🙂 😎
mi sme mali ,ak bude chlapček: Simon,Tobias,Noel,Nátan,Matuš 😀 .....doma mám Karin a Sáru...mne sa už nepáčia take klasiky ako Janko,Petko.....chcem také,ake tu naBLIZKU NEMá NIK
....tak takéto otázky by mal admin hned stopnuť....
my budeme mat patrika , ale mne sa paci aj marcelko , jakubko , šimonko , timo , oliver
moji synovia su Mathias a druhy je Eduard mena som volila take ktorych nie je vela a neda sa im skaredo povedat..
kazde vybrate meno pre svoje dieta je pre jeho maminu to NAJ
darien alebo samuel
jarolim 😀
Sebastián, Maxim .. 😉
Skús si vyberať meno podľa jeho významu, to je najlepšie - dávaš to dieťaťu do vienka. Rozhodnúť sa musíš Ty a Tvoj manžel. Všetky mená svojim deťom som vyberala podľa toho. Dievčatá tu píšu, že napr. Samuel je otrepané meno - keď som si ho pred takmer 18. rokmi dávala, tak také nemal nikto a teraz sa dáva veľa. Nevieš, či meno, ktoré teraz nedávajú o niekoľko rokov nebude hitom. Najstarší syn dostal meno Samuel preto, lebo jeho význam je - od Boha vyprosený . 🙂
Janíčko, Peťko, Branko

moji chlapci: Richard, Tomáš..