icon

Poradíte krásne chlapčenské meno?

szzuzka
29. sep 2012

neviem aké by bolo najlepšie k priezvisku. chcem niečo moderné a pekné, jednoduché. priezvisko máme dosť dlhý :P 9 pismen na S.

anika11
30. sep 2012

moji chlapci: Richard, Tomáš..

zojaaa
30. sep 2012

Cakam dvoch chalanov- Martin a Filip 😉

katarinka_brnka
30. sep 2012

Martin, Matej Adamko

janaal
30. sep 2012

Gabriel 🙂

zmrzlinka
30. sep 2012

Tobiáš 🙂

danuska4883
30. sep 2012

My máme Patrika,ale pekné je Tomáško,Danielko,Davidko,Patrik je sice mozno otrepané,ale ked som videla kamoskinho chlapca a aký bol zlatý usmievavý a mal sibalské oci,tak som si hned povedala,ze Patrik a fakt je sibal,ale kazdý ho ma rad,este aj v skôlke je oblubený,Jakub,no ako casto je teraz to meno pouzívane,ale mna jedno odrádza ze volaju Kubo a mne to strasne pripomína film Kubo a Janko je moj ocko,ale kazdý ho volá Jano a to sa mi nepáci,pekné meno je take,ze stále pekne znie,preto som aj dala Patrik 🙂 drzim palce aby si vybrala správne,ale hlavne Vám sa musi pacit!!! Aj Sebastián je pekné,teraz v mojom okolí davaju dost po manzelovi,ale ja som nechcela,to by uz boli traja v rodine a etse keby volali starý mladý no na nervy!!!

novamama
30. sep 2012

mne sa páči oliver a mateo

cherryl
30. sep 2012

MAREK

mirka1308
30. sep 2012

mne sa vždy páčili mená Marek, Matúš, Michal ale aj Viktor, Ondrej... 🙂 Je ich veľa, my sme listovali v kalendári a vyberali, čo by sa hodilo k priezvisku... 😉

aishel
30. sep 2012

VILIAM,TIMON,BEN,MARCO,SAMUEL,ADAM,LEONARD,RICHARD,MICHAL,HUGO,BRUNO alebo si poprípade zobrať kalendár a listovať,ktoré Vám padnú do oka 🙂

nicebaculka
30. sep 2012

Mathias 🙂

anda2
30. sep 2012

Ja mám Lukáška a páči sa mi aj Matúš a Marko

katy2
30. sep 2012

My mame Pavla... V dnesnej dobe je to meno originalne, malo pouzivane a pekne..... 🙂

tygrica178
30. sep 2012

PATRIK

jana8190
30. sep 2012

My máme doma Mateja. Iné meno sme pre syna vybrať nevedeli. Kým bol maličký tak bol Maťko a teraz má tri roky tak e väčšinou len Matej. A ak bude druhý chlapček tak sa nám páči Jakub.

lucka1987
30. sep 2012

Pekné meno ? Aké sú tvoje kritériá pre pekné meno ? Každá mame iný vkus. Nám s mm sa veľmi páčilo meno Marek. Jednoduché , slovenské , krátke , nie príliš otrepané ani nie je len akýmsi časovým módným výstrelkom

jankamgr
30. sep 2012

Janík 😀 😀 😀

kusni
30. sep 2012

Simon..

anelehka
30. sep 2012

Filip a Samuel 😵

bea1971
30. sep 2012

Adrián,Gabriel 🙂 😎 🙂 😎

ludka140281
30. sep 2012

mi sme mali ,ak bude chlapček: Simon,Tobias,Noel,Nátan,Matuš 😀 .....doma mám Karin a Sáru...mne sa už nepáčia take klasiky ako Janko,Petko.....chcem také,ake tu naBLIZKU NEMá NIK

cukor
30. sep 2012

....tak takéto otázky by mal admin hned stopnuť....

nativanativa
30. sep 2012

my budeme mat patrika , ale mne sa paci aj marcelko , jakubko , šimonko , timo , oliver

majusa4444
30. sep 2012

moji synovia su Mathias a druhy je Eduard mena som volila take ktorych nie je vela a neda sa im skaredo povedat..

ustrachana
30. sep 2012

kazde vybrate meno pre svoje dieta je pre jeho maminu to NAJ

huxy
30. sep 2012

darien alebo samuel

zuzka38
30. sep 2012

jarolim 😀

michalka55
30. sep 2012

Sebastián, Maxim .. 😉

vladkap
30. sep 2012

Skús si vyberať meno podľa jeho významu, to je najlepšie - dávaš to dieťaťu do vienka. Rozhodnúť sa musíš Ty a Tvoj manžel. Všetky mená svojim deťom som vyberala podľa toho. Dievčatá tu píšu, že napr. Samuel je otrepané meno - keď som si ho pred takmer 18. rokmi dávala, tak také nemal nikto a teraz sa dáva veľa. Nevieš, či meno, ktoré teraz nedávajú o niekoľko rokov nebude hitom. Najstarší syn dostal meno Samuel preto, lebo jeho význam je - od Boha vyprosený . 🙂

momo111
30. sep 2012

Janíčko, Peťko, Branko