icon

Poradíte meno pre dievčatko?

marthinna7
8. jan 2012

Pekne, mozno aj netradicne , nemusi byt slovenske meno pre dievcatko??? Tie klasicke co su v kalendari sa mi nejako nepacia..., zachvilu mam termin a nemam este vybrate meno pre dievcatko... dakujem...

janka196
11. jan 2012

ahoj my mame Carlu, sice sa z nej snazia urobit Karolinu ale ona hned ze ja som carla :D

erikaka
Autor odpoveď zmazal
nelly75
11. jan 2012

ja som chcela Simonku, manžel Zaru a syn Tomáš (ktorému sa splnilo želanie, že bude mať sestričku) si vybral Vanesku. Ktoré vyhralo?? Vanesa 🙂 🙂 🙂

doory
11. jan 2012

A co tak Veronika 😀

ivinka7
11. jan 2012

My máme Karolínku a Nelly 😀

irsina83
11. jan 2012

a Ela?? kratke, jednoduche a ma meniny 24.maja 😉 nasej blske hovorime Elinka, Eluska 🙂 je to to najkrajsie meno a este sa mi paci aj moje meno Kristina 😉

majami
11. jan 2012

My máme Agátku 😎

kala17
11. jan 2012

ja mám Roderika a Bianka meniny 15.3. a 16.6

radkax
11. jan 2012

Tabitha v preklade gazela, ja som ho mala nachystané pre dievčatko, ale máme chlapčeka.... v zahraničí dosť oblúbené meno aj Sarah Jessika Parker má dcéru Tabithu .... hovorí sa jej Tabi....

nicka44
11. jan 2012

Sára a Samko🙂

odrik
11. jan 2012

Valentinka, Tamarka, Milica 🙂! Vela stastia pri vyberani 🙂!!!

sparocka
12. jan 2012

My sme chceli Sarah,ale kdeze máme dvoch chalanov,tak nevyšlo 🙂 Aj Stella je pekné meno 🙂

huxy
12. jan 2012

my máme emku.no páčia sa mi aj mená: sofia, lillien, zara, nikol, nina, kiara 🙂

silvika233
12. jan 2012

Zatial este nemam potvrdene co to bude ale ak dievcatko bude to Zara, skvelo sa nam to hodi k priezvisku ktore chceme nechat v muzskom tvare.

nena62
12. jan 2012

Ja mám Laru 🙂

esztiketike
12. jan 2012

estera

zuzana581
12. jan 2012

My máme Sofiu a druhú sme chceli Melániu, ale narodil sa Sebastian 🙂

haannka
12. jan 2012

Ja by som brala Laru alebo Ewu 😉

zuzin78
12. jan 2012

ahoj, my mame Sofiu a Zaru, ine mena si uz ani neviem predstavit ,ze by mali nase dievcatka. 🙂

alexa5
12. jan 2012

Ahoj, my sme mena zvazovali a diskutovali takmer cele moje tehotenstvo a boli to tieto: Daniela, Bara, Livia, Stella, Ester, Amelia, Matilda, Laura, Tereza, Katarina... niektore sa nepacili mne ine zasa manzelovi... no a nasa malinka bude Adela 🙂

klarara
12. jan 2012

hlavne sa musi hodit k priezvisku. nam sa zatial velmi paci lujza, je to malo pouzivane meno krasne v zakladnom tvare. ale skvele je aj mia🙂

tomatka
12. jan 2012

Ahoj, "Čakateľka", veľmi dobre rozumiem tvojmu problému, pretože my sme čakali druhé bábo, dievčatko a ešte v siedmom mesiaci sme nemali meno. Ja som z toho už poriadne zúrila a hlavne sa nás všetci vypytovali ako sa dieťa bude volať. Najprv sme si urobili každý svoje zoznam. žiadna zhoda nenastala. Potom muž zohnal kalendár z 2000 menami a to sme pár večerov čítali a išli sme sa popučiť od smiechu z niektorých pomenovaní. A tak sme sa rozhodli, e naše dievča bude mať 2 mená. Jedno od neho a jedno čo som vybrala ja. Naša slečna sa volá Lívia Bella, voláme ju Livka-Belka, Livuš, Bella a tak. Nakoniec sme zistili, že je pre nás podstatné aj to čo jej meno znamená/ olivová, krásna/. Ešte jeden typ: Tamara Breez / význam: Ďatlová palma, vánok/ Prajem aby sa vám podarilo nájsť skvostné meno. 😉

kristina.mihalovicov
12. jan 2012

My sme chceli Lea, Leontínka, no budeme mať druhého chlapa. 😀

sara45
17. jan 2012

Ahojte čo poviete na meno Lilianka ? my uz pomaličky rodime a nevieme sa dohodnut na mene ,toto bolo jedine na ktorom sme sa zhodli ,ale teraz priatel zasa protestuje lebo lilly ma kamaratka psika . a ani sa nam akosi mooc nehodi k priezvisku aspon mne sa to tak zda . som z toho už zufala

rainee
17. jan 2012

vela záleží od priezviska, pokial žijete v SR tak nejakým cudzokrajným extrémom by som sa vyvarovala. mne sa páči Diana, Sandra, Kristína, Jasmínka, Lea, Viktoria, Vanessa 😉

evabb35
17. jan 2012

Dosť záleží od priezviska....aké písmená sa v ňom vyskytujú, či je dlhé, či krátke..neviem, aké mená nie sú v kalendári, lebo ich je tam strašne veľa....tak na inšpiráciu: Rebeka, Vanesa, Sofia, Sandra, Samanta, Chiara /vyslovuje sa Kiara/, Vera...alebo si nájdi stránku nejakej školy a tam si nájdi najčastejšie a zriedkavo sa vyskytujúce mená žiakov...

mimi21mimi
17. jan 2012

My máme Jasmínu a v okolí žiadna nie je... ešte sa mi páčilo Amelia, ale to by mi doma neprešlo... a Melánia.

jajuska1411
17. jan 2012

ja ked osm bola tehotna som chcela dievcatko lilianku ako lily ale teraz keby je dievcatko tak je jednoznacne mia

helka101
17. jan 2012

My máme Vandu 😵 😵 do 8m. sme nemali vybrate meno, teda ja som chcela Elenu, manžel Nelu alebo Sofiu.. nakoniec sme pozerali sudnu sien a tam sa Vanda rozvádzala... 😀 😀 a tak mame Vandu, v pôrodnici nam chvalili meno, aj teraz sa stretavame, že su ludia prekvapení, ako sme k tomu menu došli... 😎 a mne sa pačila Vanda aj pri čítaní Evitiních knižiek 😀 😀 len dufam, že dcera sa mi ani nerozvedie a bude mať tiež krajší život ako ta knižná Vanda 😀 😀 😀 😀
a chlapčeka máme po ockovi - Mirko 😵 si postavil hlavu, a nedalo sa snim pohnuť 😀

emita
17. jan 2012

Bianka