Poradíte meno pre dievčatko?
Pekne, mozno aj netradicne , nemusi byt slovenske meno pre dievcatko??? Tie klasicke co su v kalendari sa mi nejako nepacia..., zachvilu mam termin a nemam este vybrate meno pre dievcatko... dakujem...
ja som chcela Simonku, manžel Zaru a syn Tomáš (ktorému sa splnilo želanie, že bude mať sestričku) si vybral Vanesku. Ktoré vyhralo?? Vanesa 🙂 🙂 🙂
A co tak Veronika 😀
My máme Karolínku a Nelly 😀
a Ela?? kratke, jednoduche a ma meniny 24.maja 😉 nasej blske hovorime Elinka, Eluska 🙂 je to to najkrajsie meno a este sa mi paci aj moje meno Kristina 😉
My máme Agátku 😎
ja mám Roderika a Bianka meniny 15.3. a 16.6
Tabitha v preklade gazela, ja som ho mala nachystané pre dievčatko, ale máme chlapčeka.... v zahraničí dosť oblúbené meno aj Sarah Jessika Parker má dcéru Tabithu .... hovorí sa jej Tabi....
Sára a Samko🙂
Valentinka, Tamarka, Milica 🙂! Vela stastia pri vyberani 🙂!!!
My sme chceli Sarah,ale kdeze máme dvoch chalanov,tak nevyšlo 🙂 Aj Stella je pekné meno 🙂
my máme emku.no páčia sa mi aj mená: sofia, lillien, zara, nikol, nina, kiara 🙂
Zatial este nemam potvrdene co to bude ale ak dievcatko bude to Zara, skvelo sa nam to hodi k priezvisku ktore chceme nechat v muzskom tvare.
Ja mám Laru 🙂
estera
My máme Sofiu a druhú sme chceli Melániu, ale narodil sa Sebastian 🙂
Ja by som brala Laru alebo Ewu 😉
ahoj, my mame Sofiu a Zaru, ine mena si uz ani neviem predstavit ,ze by mali nase dievcatka. 🙂
Ahoj, my sme mena zvazovali a diskutovali takmer cele moje tehotenstvo a boli to tieto: Daniela, Bara, Livia, Stella, Ester, Amelia, Matilda, Laura, Tereza, Katarina... niektore sa nepacili mne ine zasa manzelovi... no a nasa malinka bude Adela 🙂
hlavne sa musi hodit k priezvisku. nam sa zatial velmi paci lujza, je to malo pouzivane meno krasne v zakladnom tvare. ale skvele je aj mia🙂
Ahoj, "Čakateľka", veľmi dobre rozumiem tvojmu problému, pretože my sme čakali druhé bábo, dievčatko a ešte v siedmom mesiaci sme nemali meno. Ja som z toho už poriadne zúrila a hlavne sa nás všetci vypytovali ako sa dieťa bude volať. Najprv sme si urobili každý svoje zoznam. žiadna zhoda nenastala. Potom muž zohnal kalendár z 2000 menami a to sme pár večerov čítali a išli sme sa popučiť od smiechu z niektorých pomenovaní. A tak sme sa rozhodli, e naše dievča bude mať 2 mená. Jedno od neho a jedno čo som vybrala ja. Naša slečna sa volá Lívia Bella, voláme ju Livka-Belka, Livuš, Bella a tak. Nakoniec sme zistili, že je pre nás podstatné aj to čo jej meno znamená/ olivová, krásna/. Ešte jeden typ: Tamara Breez / význam: Ďatlová palma, vánok/ Prajem aby sa vám podarilo nájsť skvostné meno. 😉
My sme chceli Lea, Leontínka, no budeme mať druhého chlapa. 😀
Ahojte čo poviete na meno Lilianka ? my uz pomaličky rodime a nevieme sa dohodnut na mene ,toto bolo jedine na ktorom sme sa zhodli ,ale teraz priatel zasa protestuje lebo lilly ma kamaratka psika . a ani sa nam akosi mooc nehodi k priezvisku aspon mne sa to tak zda . som z toho už zufala
vela záleží od priezviska, pokial žijete v SR tak nejakým cudzokrajným extrémom by som sa vyvarovala. mne sa páči Diana, Sandra, Kristína, Jasmínka, Lea, Viktoria, Vanessa 😉
Dosť záleží od priezviska....aké písmená sa v ňom vyskytujú, či je dlhé, či krátke..neviem, aké mená nie sú v kalendári, lebo ich je tam strašne veľa....tak na inšpiráciu: Rebeka, Vanesa, Sofia, Sandra, Samanta, Chiara /vyslovuje sa Kiara/, Vera...alebo si nájdi stránku nejakej školy a tam si nájdi najčastejšie a zriedkavo sa vyskytujúce mená žiakov...
My máme Jasmínu a v okolí žiadna nie je... ešte sa mi páčilo Amelia, ale to by mi doma neprešlo... a Melánia.
ja ked osm bola tehotna som chcela dievcatko lilianku ako lily ale teraz keby je dievcatko tak je jednoznacne mia
My máme Vandu 😵 😵 do 8m. sme nemali vybrate meno, teda ja som chcela Elenu, manžel Nelu alebo Sofiu.. nakoniec sme pozerali sudnu sien a tam sa Vanda rozvádzala... 😀 😀 a tak mame Vandu, v pôrodnici nam chvalili meno, aj teraz sa stretavame, že su ludia prekvapení, ako sme k tomu menu došli... 😎 a mne sa pačila Vanda aj pri čítaní Evitiních knižiek 😀 😀 len dufam, že dcera sa mi ani nerozvedie a bude mať tiež krajší život ako ta knižná Vanda 😀 😀 😀 😀
a chlapčeka máme po ockovi - Mirko 😵 si postavil hlavu, a nedalo sa snim pohnuť 😀
Bianka

ahoj my mame Carlu, sice sa z nej snazia urobit Karolinu ale ona hned ze ja som carla :D