Poradíte meno pre dievčatko?
Pekne, mozno aj netradicne , nemusi byt slovenske meno pre dievcatko??? Tie klasicke co su v kalendari sa mi nejako nepacia..., zachvilu mam termin a nemam este vybrate meno pre dievcatko... dakujem...
my máme júliu a čakáme luciu 🙂 ale pekné je aj adelka, karolínka, dianka, ninka 🙂
Magdalénka, Anita... tie sa páčia mne... Ale ako učiteľka sa stretávam so všeličím... Rebríček určite vedie Mechtilda, Karmela, Liliana, Melisa, Dorotea, Theresa... atď...
my sme do poslednej cgvile zvazovali Lauru alebo Laru
Ja som chcela Auroru - to sa nepacilo manzelovi - "ze vzdy mu to bude pripominat krížnik Auroru" a on chcel pre zmenu Ester - a to som ja povedala, ze "chemicku zluceninu doma mat nebudem". Na koniec nebolo treba, mame dvoch chlapcov.🙂
ja som velmi chcela dat meno Milota (volala by som ju Loty) alebo Zoja. ale mam chlapceka ;(
my máme Simonku 🙂 , páči sa mi aj Karolínka, Julinka (Júlia), Natálka, Alžbetka, ... 😉
Ahojte, my ak by bol Petrik dievcatko, tak by bol Gretka alebo Agatka 🙂
Margaretka,Žanetka,Agatka,Tamarka
my máme Anetku a Tamarku, niekdedy ich voláme Ani a Tami 🙂 , Anuška a Tamuška 🙂
Ja mam Sabinku a budem mat Malvinku
ahoj, mne sa veľmi páči Amélia. Znie mi to aj slovensky a poznám v Angl. jedno dievča, čo sa volá doslova Amelia, nie Amely alebo nejak inak nezmyselne, čo povieš?
Sarah,Vivien,Kristínka a Viktória to su pekné mená možno sa ja tebe nejaké z nich zapáči...
Sara, Stela, Sofia, Rebeka, Vanda, Nina...
naša bude Nina🙂 ale krásne sú aj Mia,Vanda,Linda, Zoe, Rory,,,aj Lia, Lili, Liliana...lenže ja neviem vysloviť poriadne "l" takže sa týchto mien musím vzdať 😀 😀
my mame Sofiu 🙂
Každé meno je pekné 🙂
minulý týždeň sa mi narodila tretia dcérka, keďže staršie dve majú meno začínajúce na A, rozhodli sme sa, že všetky tri budú mať rovnaké iniciály AV- Antónia, Alexandra a Amália naša najmenšia princezná 🙂
mne sa paci Adelka Barborka Nina Emma Laura Lorelain
Karin, Nela, ale aj Kristína
Nela, Soňa, Tamara, Denisa 😎
My sme dali dcere meno Klara, nakolko sa v nasom okruhu nevyskytovala ziadna a paci sa nam to meno...No po nasom krste sa ich akosi rozmohlo, tak dufam, ze ked pojde do skoly tak ich nebode v triede 5
ahoj 🙂 ja mám Alexandru a teraz čakáme Karinku? 😵 Len o Karinke viem iba ja 😅
my mame Lindu, pre mna bolo rozhodujuce hlavne to, nech sa meno rovnako vyslovuje aj po slovensky aj po madarsky, lebo u nas sa rozprava aj tak aj tak
..mne sa páčia slovenské mená..Alenka 🙂
prvá dcérka je Bianka a druhá Barborka...to vybral priateľ s dcérkou. V prvopláne to mala byť Lujza, no to neprešlo cez staršiu dcéru, mne sa strašne páčila Katarína a keďže sme sa nevedeli dohodnúť, dostali na výber medzi Katarínou a Barborou. Vybrali Barborku a sme neskutočne spokojní.
Ešte z tých iných mien...Alica, Uma, Linda, Alexandra, Romana, Patrícia, Petra, Liliana
Vybrať meno to je hotova veda 😀
doležite je aby sa hodilo aj k priezvisku 😉
My mame Michaelu a Viktoriu
Tiež sa mi celkom pači Adelka,Nelka 🙂
Ja síce deti ešte nemám, no mená mám vybraé už teraz =) Páčia sa mi: Rebeka, Vaneska, Sofia, Jessika, Angelika. Mala som aj Klárku a Lauru, no keďže mám problémy s rečou, zle sa mi vyslovujú, tak som ich musím zrieknuť, aby som neskomolila meno vlastneho dieťaťka. 😢
My máme doma Soňu a Sandru. 🙂
ked chceš netradičné mne sa páčila Rory ale nakoniec to bol chlapček 😀

nase dcery sa volaju Radka, Victoria , Melania 🙂 🙂 🙂