Poradíte meno pre dievčatko?
Pekne, mozno aj netradicne , nemusi byt slovenske meno pre dievcatko??? Tie klasicke co su v kalendari sa mi nejako nepacia..., zachvilu mam termin a nemam este vybrate meno pre dievcatko... dakujem...
Ja by som chcela pre princeznu Zara alebo Mia... Ale jednoznačne vyhráva Zara 🙂
narodil sa nam chlapcek Marek, ale pre dievca sme zvazovali..... Lívia.... klasicke a malo pouzívane
my mame Tamarku a este sa mi paci Klaudia a Bianka
teda všelijaké pekné, zaujímavé 🙂 aj všelijaké iné 😨 mená som tu našla. Ak raz bude druhé a dievka, tak dúfam, že LUJZA. Zatiaľ som ju tu našla velice málinko, takže mi príde ešte ako "nové", nie bežné meno 😉
ahoj my máme doma Klárku, a keby bolo ešte jedno dievčatko tak sa mi páči Alžbetka 🙂
Leonie
my sme v rodine samé L-ká 🙂 ja Lívia, dcérka Lesia mužova dcéra Lucia, tá ma druhú sestru Lindu 😀 najväčšiu robotu má s tým moja svokra 😀 😀 kým si spomenie, koho chce zavolať 😀 😀 samé LLLLL 😀 ale všetky sme so svojimi menami spokojné 😉 a zžité, a to je asi najdôležitejšie, moja mamina je Gitka a svoje meno neznášala celý život, až kým jej moja Lesinka nevymyslela, že ju bude volať GUŤKA 😵 až teraz ,takmer po 60 tich rokoch sa jej nové oslovenie páči.
Nám sa pred dvomi týždňami narodila malá Anežka 🙂 a Eliška má 16 mesiacov 🙂
my máme Natašku 🙂
My mame Mariannku, ale rozmyslali sme aj nad Miriam a Klarkou.
Ja mám Mišku a chcem ešte Bašku...
Mia 🙂
My mame Michaelu a cim dalej, tym viac sa nam paci. Volame ju Miška, ale aj Miňa, Miňuška a ked neposlucha, tak je Miša 😀
Teraz bude asi zas baba, tak zatial len predbezne vyberame a zatial tieto Timea, Lívia, Sabína. Uvidime co to bude nakoniec 😉
My sme dali meno nasej dcerke Stella Emma 🙂
zaleží aj od priezviska malinkej,podla mna.
aby sa to tak aj hodilo 🙂
takze napr. Viktoria, Beatrice, Mia,
My mame Lorianu. . .volame ju klasicky Loriana,Lorianka ale najcastejsie Lori 🙂))
Ja som od puberty mala vybrane meno Alexis /Alex,Lexi/ no ale mame chlapcov ale ajtak sme to zakomponovali 😎
co tak Ariana,Leonie,Kimberly/kimi/Amanda ked ti ide o zahr.mena 😅
v popise mas ze cakas chlapceka????????????????????
my mame Stellu a keby sme mali este jedno dievcatko bola by to Olivia.. 🙂
elizabeth sára 🙂
Ja som chcela meno ktore by bolo vsade zname, podobne ako mam ja, takze:
Alexandra - moje
Daniela - ma v mene anjela (a v tele certika) 🙂 Naviac sa dcerka narodila presne pol roka po svojich meninach
Gabriela - ak budem este mat dceru, tak bude Gabriela
.. paci sa mi aj Alana, Jasmina, Aisha
Syn je Michael, dalsie vo vybere boli Gabriel, Richard
naša dcerka sa volá Timea, ale páčia sa mi Sára, Laura, Linda, Vanda, Lívia.... 🙂
Vanessa, Jasmína, Zaira, Nela, Sára, Zara, Olivia, Valentína, Vanda, Laura, Karolína, Alexandra, Karin, Paulína, Lara, Lili, Natália, Júlia, Diana, Sandra, Ester, Nikol
moje dievcatka sa volaju Amanda a Nina...prvu volame normalne amanda alebo amy...kedy ako...
nasa dcerka sa vola DAJANKA a ak by sme mali druhu, pacila by sa mi Jasminka.. 😉
Nelly sa mal volat nas syncek,ale ten sa vola Samuel Simon,inac by som este dala dake dalsie meno trebars Nelly Noe 😉 alebo Nelly Noemi
My mame Nikolku(Nicolette) a Matika(Mattias), ironia je,ze kym som nebola tehi,chcela som Denisku,Zuzanku...slovenske mena...ked som otehu,mala to byt Miska,Ninka,Nikolka 😀 a nakoniec mame meno zo sveta ale volame ju podomacky Niňa,Ňaňa,Miška,Nika...ako pride...a synceka mala nazvala jednoducho Matíík :-P mne sa nepaci,ked da nieko jednemu dietatu svetove meno a druhemu slovenske... Jessica a Jurko 😀
Hana, Hanka 🙂

My cakame Selimku