icon

Poradíte meno pre dievčatko?

marthinna7
8. jan 2012

Pekne, mozno aj netradicne , nemusi byt slovenske meno pre dievcatko??? Tie klasicke co su v kalendari sa mi nejako nepacia..., zachvilu mam termin a nemam este vybrate meno pre dievcatko... dakujem...

carmella
18. jan 2012

mne sa paci Karin 🙂

damiankad
18. jan 2012

Elisa, Deborah, Sarah, Ciara, jedna maminka tu má Desiree

romea
18. jan 2012

My máme doma Simonku, ale veľmi sa nám páčila Veronika, Timea, ja sa volám Romana v tej dobe keď mi ho mama dávala bolo veľmi málo Román, a všimla som si že aj teraz 🙂

5majka
16. feb 2012

Pozor: Keďže toto je Otázka, každý môže odpovedať iba raz.

23janka
16. feb 2012

my mame Tatianku ale paci sa mi aj meno ZARA alebo TAMARA

janad2010
16. feb 2012

My mame Lindu a paci sa mi Dalia,Alica a Michaela 😀

janusa_
16. feb 2012

Sára, Aurora, a top : Grétka 🙂

michaela025
16. feb 2012

ja som chcela strasne timeu ale muz bol proti ten chcel miu ale kamoska dala take tak sme dali yasmin je turecke ale som rada ze som ho posluchla malo by sa citat dzasmin ale volame ju yasminka ani nepekne sa to neda povedat

mimi
16. feb 2012

mne sa paci Jasmine, Annamaria a Viktoria.

monika2606
16. feb 2012

Mne sa páči Laura, Jazmína, Lucia, Michaela, Dominika, Dianka, Bianka 🙂

katarinnak
16. feb 2012

Johanka, Eliza

lakocinka
16. feb 2012

Danielka

janinah
16. feb 2012

však Marek je naplánovaný, či? 🙂 ja som za krátke mená sediace ku priezvisku, mám Lenku a Luciu

mata112
16. feb 2012

Ja mám Tamarku a Zojku.

okana1985
16. feb 2012

mne sa paci OLIVIA

bocianka123
16. feb 2012

Alžbetka, Veronika, Zuzanka, Hanka, Dominika a Júlia 😉

digysa
16. feb 2012

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Toto snad bola otazka s najviac odpovedami, kde sa chuderke opytanej @marthinna7 nedostalo ABSOLUTNE ziadnej rady......... 😝 😝 😝

Dievca, chod na www.google.com , alebo na www.bing.com, alebo na yahoo.com alebo na akykolvek "browser" a vyhladaj si stranku o menach, ktore ti napisu aj co tie mena znamenaju...... a mas pokoj...

Tu si akurat ziskala info o tom, ktore mena dotycne matky dali svojim detom alebo sa im pacia... A co z toho mas?
ZOZNAM mien...

MNe sa inak paci celkom to moje (ktore nebolo ani raz spomenute) a mojej dcery tiez (spomenute iba jeden krat) 🙂 😎

zuzkalenka
16. feb 2012

ja mám Lenku
a páčia sa mi ešte mená ako Radka, Slavka, Johanka 🙂

opica
16. feb 2012

jak by som mala dcery, tak by sa volali alexandra a oxana ;)

ivage
16. feb 2012

Ja mám Natáliu, Alexandru a Tamaru 🙂

abika26
16. feb 2012

my mame doma Timeu Leu ale pacilo sa mi aj Karin a Olivia, z nezvycajnejsich Erin.

ariela22
16. feb 2012

Ja som vyberala meno podľa numerológie..Rozhodla som sa tak,lebo verím ,že meno má na človeka veľký vplyv a malo by pasovať aj k priezvisku.... Skús si len pre info prečítať http://www.horoskopy-numerologia.eu/news/vyber-... alebo ešte túto: http://luthy.webranet.sk/2009/07/numerologia-me......... Pravda je že teraz letia mená: Nela, Sofia, Karin, Timea , Nina, Emma a trošku aj Alexandra - tak tie som pri výbere vynechala..Vrátili sa do módy už aj niektoré klasické slovenské mená......Osobne sa mi zahraničné mená páčia Isabella,Elizabeth, Mia a Stella 🙂 Veľa šťastia v rozhodovaní 😉

mima300
16. feb 2012

Bibiana 🙂

gabbiz
16. feb 2012

Viktoria 😀

danusskaaa
16. feb 2012

my cakame na Vanesku 🙂

dasa30
16. feb 2012

mi mame Bianku a Danielku nie su take otrepane

sante81
16. feb 2012

len nie sofiu, prosím

mirellka
16. feb 2012

my máme LOLU BUČKOVU 🙂

katy555
16. feb 2012

ja mam dcerku Vanessu 🙂 a pacia sa mi este Nicol a Melanie 🙂

zbibo
16. feb 2012

Ak raz budem mat dceru bude sa volat Nadine(meniny na Nadezdu) alebo Mia(meniny na Mariu) 😉