icon

Poradíte meno pre dievčatko?

marthinna7
8. jan 2012

Pekne, mozno aj netradicne , nemusi byt slovenske meno pre dievcatko??? Tie klasicke co su v kalendari sa mi nejako nepacia..., zachvilu mam termin a nemam este vybrate meno pre dievcatko... dakujem...

stana80
17. jan 2012

My cakame Selimku

nadulka88
18. jan 2012

Ja by som chcela pre princeznu Zara alebo Mia... Ale jednoznačne vyhráva Zara 🙂

lucka1987
18. jan 2012

narodil sa nam chlapcek Marek, ale pre dievca sme zvazovali..... Lívia.... klasicke a malo pouzívane

montinka
18. jan 2012

my mame Tamarku a este sa mi paci Klaudia a Bianka

jarunka111
18. jan 2012

teda všelijaké pekné, zaujímavé 🙂 aj všelijaké iné 😨 mená som tu našla. Ak raz bude druhé a dievka, tak dúfam, že LUJZA. Zatiaľ som ju tu našla velice málinko, takže mi príde ešte ako "nové", nie bežné meno 😉

evala777
18. jan 2012

ahoj my máme doma Klárku, a keby bolo ešte jedno dievčatko tak sa mi páči Alžbetka 🙂

etuska
18. jan 2012

Leonie

livia76
18. jan 2012

my sme v rodine samé L-ká 🙂 ja Lívia, dcérka Lesia mužova dcéra Lucia, tá ma druhú sestru Lindu 😀 najväčšiu robotu má s tým moja svokra 😀 😀 kým si spomenie, koho chce zavolať 😀 😀 samé LLLLL 😀 ale všetky sme so svojimi menami spokojné 😉 a zžité, a to je asi najdôležitejšie, moja mamina je Gitka a svoje meno neznášala celý život, až kým jej moja Lesinka nevymyslela, že ju bude volať GUŤKA 😵 až teraz ,takmer po 60 tich rokoch sa jej nové oslovenie páči.

zeytin
18. jan 2012

Nám sa pred dvomi týždňami narodila malá Anežka 🙂 a Eliška má 16 mesiacov 🙂

biela
18. jan 2012

my máme Natašku 🙂

litty
18. jan 2012

My mame Mariannku, ale rozmyslali sme aj nad Miriam a Klarkou.

nice202
18. jan 2012

Ja mám Mišku a chcem ešte Bašku...

vvia
18. jan 2012

Mia 🙂

bleelka
18. jan 2012

My mame Michaelu a cim dalej, tym viac sa nam paci. Volame ju Miška, ale aj Miňa, Miňuška a ked neposlucha, tak je Miša 😀
Teraz bude asi zas baba, tak zatial len predbezne vyberame a zatial tieto Timea, Lívia, Sabína. Uvidime co to bude nakoniec 😉

smejinka
18. jan 2012

My sme dali meno nasej dcerke Stella Emma 🙂

kiara0666
18. jan 2012

zaleží aj od priezviska malinkej,podla mna.
aby sa to tak aj hodilo 🙂
takze napr. Viktoria, Beatrice, Mia,

cukricek8998
18. jan 2012

My mame Lorianu. . .volame ju klasicky Loriana,Lorianka ale najcastejsie Lori 🙂))

cherryl
18. jan 2012

Ja som od puberty mala vybrane meno Alexis /Alex,Lexi/ no ale mame chlapcov ale ajtak sme to zakomponovali 😎
co tak Ariana,Leonie,Kimberly/kimi/Amanda ked ti ide o zahr.mena 😅

suzicka
18. jan 2012

v popise mas ze cakas chlapceka????????????????????

jenie123
18. jan 2012

my mame Stellu a keby sme mali este jedno dievcatko bola by to Olivia.. 🙂

bebemaly
18. jan 2012

elizabeth sára 🙂

asandys
Autor odpoveď zmazal
alexandra
18. jan 2012

Ja som chcela meno ktore by bolo vsade zname, podobne ako mam ja, takze:
Alexandra - moje
Daniela - ma v mene anjela (a v tele certika) 🙂 Naviac sa dcerka narodila presne pol roka po svojich meninach
Gabriela - ak budem este mat dceru, tak bude Gabriela
.. paci sa mi aj Alana, Jasmina, Aisha

Syn je Michael, dalsie vo vybere boli Gabriel, Richard

tilenka
18. jan 2012

naša dcerka sa volá Timea, ale páčia sa mi Sára, Laura, Linda, Vanda, Lívia.... 🙂

nikush29
18. jan 2012

Vanessa, Jasmína, Zaira, Nela, Sára, Zara, Olivia, Valentína, Vanda, Laura, Karolína, Alexandra, Karin, Paulína, Lara, Lili, Natália, Júlia, Diana, Sandra, Ester, Nikol

zuzana0409
18. jan 2012

moje dievcatka sa volaju Amanda a Nina...prvu volame normalne amanda alebo amy...kedy ako...

duracelka
18. jan 2012

nasa dcerka sa vola DAJANKA a ak by sme mali druhu, pacila by sa mi Jasminka.. 😉

vlasticka185
18. jan 2012

Nelly sa mal volat nas syncek,ale ten sa vola Samuel Simon,inac by som este dala dake dalsie meno trebars Nelly Noe 😉 alebo Nelly Noemi

4ocka
18. jan 2012

My mame Nikolku(Nicolette) a Matika(Mattias), ironia je,ze kym som nebola tehi,chcela som Denisku,Zuzanku...slovenske mena...ked som otehu,mala to byt Miska,Ninka,Nikolka 😀 a nakoniec mame meno zo sveta ale volame ju podomacky Niňa,Ňaňa,Miška,Nika...ako pride...a synceka mala nazvala jednoducho Matíík :-P mne sa nepaci,ked da nieko jednemu dietatu svetove meno a druhemu slovenske... Jessica a Jurko 😀

katy2
18. jan 2012

Hana, Hanka 🙂