Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@olimajka77
@lucia2241
@lola333
@adrika25 baby, prave vas idem pridat do nasej sukromnej miestnosti, vola sa marcovcatka 2012 .... v mojom fotoblogu najdete tabulku marcoviek, ked mi poslete info, v najblizsej sa najdete... prajem pekny den.. papa
v marci sa dočkám i já bábatka 🙂
@eva199 gratulujem, pod do sukromnej temy marcovcatka 2012....🙂
v druhej polke marca ak sa vsetko zadari ako ma budem aj ja mamina svojho prveho dietata 😵
ahojte, citam vas uz od zaciatku, ale mala som zle vysledky tak som stale na nieco cakala a teraz po amniocenteze a prvych vysledkoch som sa konecne odhodlala, supnite ma prosim do sukromnej temy, dakujem
@miumia ahoj, rada by som sa k vám pridala, termín pôrodu mám 18.03.2012
Konecne zacinam aj ja reagovat, nie iba citat prispevky. Pridavam sa k vam, termin mam 24. (podla ultrazvuku) - 27. marec. Bude to uz moje druhe babatko. Uf, starsia kocka ma uz takmer dva roky a spohodlnela som.
Teraz znovu ten kolotoc kojenia a piplania. Strasne sa na drobceka tesim, ale mam strach, ako to zvladnem s oboma. Mate nejake tipy? 🙂
Ahojte!! ja mám termín 21 marca , na tehotenstvo sme čakali dlhooooooo a zrazu prišlo z ničoha nič 😀 .
Ale teraz čakáme na morfologický utrazvuk pretože výsledky na rážštepové ochorenia sme mali 1:55 😒
Ale v 17tt sme už raz boli na takom ultrazvuku a tam nám povedali že všetko je v najlepšom poriadku ale ešte ho treba zopakovať v 20tt, ale ja citim že bude všetko v poriadku a v marci porodím krásne zdravé dieťatko 😀
Nemáte náhodou niektorá z vás zlé skúsenosti s tripple testom??
tigriato ako sa to robi? Mam Ti napisat mail normalne z gmailu?
@melindus
@andrejjka
@katarina00100 ahojte baby, az teraz som sa dostala na net, tak vas idem hned hodit do sukromnej miestnosti
@katarina00100 ja mam rovnaky termin 🙂
Ahojte baby, dlho som sa neozvala 🙂 tak vas chcem poinformovat co sa udialo, aby ste mohli zaznacit do evidencie.Pohyby som zacala citit v 18 tyzdni, bolo to akoby sa mi creva hybali, ale na druhy den sa to opakovalo a uz som vedela, ze je to drobcek v brusku 🙂
Ahojte kočky,dúfam že sa Vám všetkým darí a pekne rastiete 🙂 My sa konečne začíname pokúšať znova o bábätko po tom čo sa stalo....dúfam že to čoskoro vyjde ☹ Držím Vám palce, už ste v polovici...
@anci852 ahoj a vieš už či to bude chlapček alebo dievčatko?
Ahojte 🙂 chcela by som Vám popriať pekné popoludnie a pridať sa k Vám,teda ak môžem.Som v 17tt termín by som mala mať koncom marca 🙂
@katarina00100 ahojky, no neviem idem 24 na poradnu, tak uvidime 🙂
@katarina00100 pozerám, že ešte ani ty nevieš, alebo?

@dadak
Ďakujem pekne, tak si ma upokojila, lebo už som sa bála, dúfam, že bude všetko ok.
a ako sa do tej témy dostanem?