icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

zuzanka7117
4. mar 2012

baby, napiste @tigriatko vsetky sme v sukromnej teme.....🙂

kozsarovak
5. mar 2012

@zuzu100
Ahoj ja mám termín tiež 28.3 a dieťa už veľmi kope. Doktor vravel že je to OK. Bude Estera alebo Ester. Sme sa ešte na tom s manželom nedohodli. Ako spávaš? Mne už 3 deň chrbtica bolí.

zuzu100
5. mar 2012

@kozsarovak Ahoj, ja v noci neviem spat, páli ma zácha, bolia ma klby a chrbtica. My este nevieme, ci bude chlapcek alebo dievcatko...ako som uz pisala na 20 tt nám povedali, ze bude dievcatko, potom na 98% chlapcek, a teraz vo stvrtok zase dievcatko 🙂

zuzu100
5. mar 2012

@zuzu100 Odkial si?

zuzu100
5. mar 2012

@kozsarovak odkial si?

zuzu100
5. mar 2012

@kozsarovak nase bábetko lezi stále s panvovym koncom... 😒

kozsarovak
5. mar 2012

Ja som z Rimavskej Soboty. Ja už pripravujem na dievčatko, dúfam, že aj bude. Ja nemám pálenie záchy. Ja už od decembra nedobre spávam. Možno 3-4 dni v týždni. Cez týždeň som sama, manžel robí v Košiciach. Už od decembra som doma na rizik, tehotenstve.

alaniska
5. mar 2012

Zajtra som mala mat termin,zial my sme to nepotiahli do stastneho konca.Gratulujem vsetkym mamickam marcovych babatiek 🙂

zuzu100
5. mar 2012

@kozsarovak 🙂 aj ja som z RS.

zuzu100
5. mar 2012

@kozsarovak ja som na rizik. tehotenstve skoro od zaciatku-od októbra. Bola som 3x v nemocnici. Teraz som doma, ale musim vela lezat....

kozsarovak
6. mar 2012

Možno budeme spolu rodiť 🙂

laksmi
8. mar 2012

Ahojte, ja mam termín 20. marca, už sa neviem dočkať, nemyslela som si že 9 mesiac je tak náročný 😅
hlavne tie bolesti panvy a bokov, má niekto podobné bolesti? A čo spánok? Ja trpím nad ránom, ale aj napriek utrpeniu by som to nemenila, lebo vo mne rastie nový život 😉 kúsok zo mna a priatela

laksmi
8. mar 2012

Žienky chcem sa Vás opýtať, čo máte nachystané pre dieťatko na cestu domov? Myslím aj oblečenie, čo obliecť takému drobčekovi do autosedačky? alebo prevážate bábatko vo vaničke kočíka? U nás v BR je dosť zima.

tarja1
8. mar 2012

Ahoj žienky my to máme za sebou 1.3. sa mi po vyvolávačke narodil chlapček a už sme konečne domka a maznáme sa. 😀

mexico_16
8. mar 2012

@tarja1 Gratulujem 😵 cize na tvoje narodky ?

lenka_tomi
9. mar 2012

Môžu byť hodnoty v 37 týždni, BPD-96 a FL-75?

petra0801
9. mar 2012

@laksmi Ahoj,máme narovnako termín spolu,tiež mám tie bolesti ako ich tu opisuješ,len mňa strašne už bolí aj chrbtica a rebra.Zo spánkom mám tiež menšie problémy,stále sa prehadzujem a budím sa na neustále cikanie alebo na tvrdnutie bruška.No ale neako to pretrpíme kôli naším drobčekom,ktorý nám rastu pod srdiečkom a my im dávame život aj s našímy polovičkamy.No ja mam pre drobca prichystane z pôrodnice polodupky,košielku,tenký svetrík a overálik a jasne že aj čiapočku ak bude stále chladno aj ešte ponožtičky.My budeme brať malého domov vo vaničke,tam ho ešte zababušim do deky alebo do zavinovačky. 🙂

laksmi
9. mar 2012

@petra0801 ahoj, na fotke sa mi zda že máš aj väčšie bruško, lebo čakáš chlapčeka 🙂
to nočné budenie mám presne ako ty, ešte si v noci dávam pozor aby som sa náhodou nevystrela, lebo v tedy zvyknem dostať kŕče do nôh auu to je hrozná bolesť 😖
roblili alebo budú ti robiť prietoky?? mňa to čaká v utorok, pretože p. doktorovi sa nezdá placenta, inak tlak v nemocke mám vždy 140/80 😒 čiže mi hrozia nemocnicou...
aj ja mam prichystanu vaničku + deka + fusak uvidime čo použijem, nuž čítala som veľa neg. reakcií na to že bábätko sa ma niesť z nem. v autosedačke 😕

petra0801
10. mar 2012

Ahoj,máš pravdu čakáme chlapčeka 😉 No s tými krčamy mám aj ja problémy a je to neskutočná bolesť. 😢 Fuu,no mne nič také robiť nejdu,lebo ja mám všetko v poriadku a s tlakom ja problémy nemám ja ho mám stale v dobrom stave a taký aký ma byť. 🙂 No dúfam,že ti všetko dobre dopadne a hlavne nech sa ti ustáli ten tlak,lebo s tým vôbec nie je sranda. 😒 Ano,to som aj ja čítala,lenže ked mam vaničku pokazenú,lebo švagrinej deťúrence sa s ňou hrali,tak nám ju celu zdeformovali,tak my nič iné neostáva,len ta vanička.Podla mna aj ten fusak nam bude uplne zbytocny,ked sa ma uz takto pekne oteplovat.No neviem ako to je u vas,ja ho pekne zababusim do deky a sup s nim do auta a rychlo domov. 😀

danadany
14. mar 2012

baby mám na predaj pampersky premium care veľkosť 1, 57 kusov za 7 Eur

dulkagabulka
14. mar 2012

Na stranke ženskych kruhov pribudlo nove otitulkovane video. Tentokrat aj o rizikach vyvolavanych porodov a predcasnych cisarskych rezoch

http://www.zenskekruhy.sk/index.php/videa/onewo...

laksmi
14. mar 2012

@petra0801 ahoj, bola som na prietoky, všetko je v poriadku zrelosť placenty III., plodová voda v norme, už len čakať kedy to príde 🙂
čo ma skôr zaujíma ako sa cítiš, či si nebodaj porodila? dúfam že sa ozveš držím palčeky pa 🙂

spaghetka
23. mar 2012

Ahoj holky, tak hlasim novy prirustek - vcera 22:17 (cisarskym rezem) se Sachmetttt narodila holcicka Terezka, 4100g, 54cm 🙂

tomaskovamaminka
23. mar 2012

@spaghetka Dakujeme za spravicku🙂 A ze ich pozdravuje cely Modry konik:D

spaghetka
23. mar 2012

@tomaskovamaminka vyridim 🙂

monikkak
28. mar 2012

ahojte chcem sa spytat...dnes som bola v poradni som v 40 tt a cervix mam 2 cm a krcok polotuhy na spicku prsta, tak kedy mozem ocakavat porod ?

1ivanka1
28. mar 2012

@kozsarovak ahoj mala si kontrolu počas pn?

tehullka
11. apr 2012

ahojte babule... Už máme určite všetky potom🙂 Ako ste to prežili? 🙂

zuzanka7117
12. apr 2012

@tehullka ahoj....velka debata prebieha v sukromnej skupine marcovcatka 2012....napis @tigriatko nech ta prida...🙂

batomi
4. máj 2012

Caute maminy,teraz v marci som rodila,a neviem ako je s tymi prispevkami,lebo kamaratky mi tvrdia,ze najprv dostali peniaze na kocik akoze,to v nasledujucom mesiaci po porode,a 2 mesiace po porode tych 700eur.Lenze ja v aprili som nic nedostala.Mohli by ste mi poradit,ako to je,a presne o akych sumach ide.Dakujem