Postava po pôrode
Ahojte ženy, ako vyzerala vaša postava cca do mesiaca po pôrode?
Ja som ako teenagerka schudla niekoľko desiatok kg a teraz , keď som tehotna, mám z nadváhy doslova strach.
@fallenkaa no ja som po pôrode bez pohnutia prsta a bez diét schudla všetko čo som pribrala a ešte aj niečo navyše.. pred tehotenstvom som mala 47 počas tehotenstva som pribrala 10kil a teraz pol roka po pôrode mám 44 kg 😀 ale na pôvodnej váhe 47 kíl som bola asi týždeň po pôrode 🙂 mňa tak veľmi vystavuje kojenie to je najlepšie spaľovanie, dokonca také že musím piť nutridrinky aby som aspoň čo to pribrala naspäť 😀
@fallenkaa ked som otehotnela mala som 47 kg pribrala som 23kg a teda rodit som isla ako 70kg..domov som prisla s 8kg navysse ale teda vaha 55kg citila som sa krajsie a lepsie ako pri 47kg..do pol roka aj tych 8kg islo dole.. Druhe tehotenstvo som zacala ma vahe 49kg a pribrala len 11kg..a teda rodit som isla ako 60kg..dnes som pol roka po porode a mam 51kg
Zalezi, ci sa vypapas alebo nie, ci budes kojit alebo nie. Pri kojeni ide vaha lepsie dolu. Aj mladsim. Ak mas pevne brucho, tak mas vacsiu sancu, ze ti po porode neostane. Je to rozne

@fallenkaa v tehotenstve som pribrala 12 kg, po mesiaci som bola na pôvodnej vahe