icon

Pozitívny test v 6. týždni a na sone nie je nič vidno

mudreocko
7. mar 2016

Mali ste uz taku skusenost ze v 6 tt nebolo na sone nic vidiet a neskor uz bolo tehu postupovalo dalej v poriadku? Testy mam uz dva tyzdne pozitivne. Bola som dnes na gynde, nic nevidela. Vobec. Ani gestacny vacok. Absolutne nevidela tehotenstvo. Spytala sa ma ci som si po tom este robila test. Ja ze nie ale ze sa citim byt tehotna aj teplotu mam stale hore. Vzali mi krv, o 15 tej idem k nej uz budu vysledky. Ma podozrenie na mimomaternicove tehotenstvo. Mam trombozu a za sebou dva potraty, tak velmi sa bojim.
Dakujem za skusenosti.

Strana
z2
katuskaa2
1. okt 2019

@renimac ako ti potvrdili mmt?

renimac
1. okt 2019

@katuskaa2 už podľa farby krvi hovoril doktor, že to bude ono, plus videl na sone vo vajcovode nejaký útvar. Hcg to len potvrdilo. Rástlo úplne divne. Plod bol už dosť veľký, natrhol mi vajcovod.

katuskaa2
1. okt 2019

@renimac takže si začala krvacat a tak ...môžem vedieť v ktorom týždni ? Mala si aj bolesti pred tym?....ja som bola dnes na prvom sone podľa poslednej mm by som mala začať zajtra 7 tt no nič nevidela na sone má podozrenie na mimomaternicové veľmi sa toho bojim že sa nepríde na to

renimac
2. okt 2019

@katuskaa2 Áno, začala som krvacat hnedou farbou, bolesti som mala veľké, ale myslela som, že z trávenia. Potvrdilo sa to 5tt+3. A vieš presne kedy si mala ovu? Či sa len neposunula. Ake bolo hcg?

katuskaa2
2. okt 2019

@renimac netuším nesledujem to nikdy....z hcg bude dnes vysledok

renimac
2. okt 2019

@katuskaa2 tak to ešte môže byť kľudne z toho. Ak bude hcg nad 1000, to už v maternici niečo vidieť musí. Pod nie 😉.

gabriella91
19. dec 2019

@katuskaa2 ahoooj ako si dopadla s tehotenstvom??? Riesim teraz to iste gastacny vak nikde.... podozrenie na mimomaternicove tehotenstvo, dnes mi bral krv zajtra bude vysledok.... strasne pocity neviem co bude....

katuskaa2
27. dec 2019

@gabriella91 ahoj no potratila som našťastie som nemala mimomaternicové ....držím prsty aby to nebol tvoj prípad ....už vieš výsledok?

gabriella91
28. dec 2019

@katuskaa2 to iste...sama som sa vycistila, ze biochemicke tehotenstvo....tak lepsie ako mimomaternicove....potom sa vam zadarilo???

katuskaa2
4. jan 2020

@gabriella91 no po vycisteni som menštruáciu nedostala presne ale až po týždni a ďalšiu už na cas a teraz netuším uvidíme či dostanem abo nie ...

sarah1988
4. jan 2020

@mudreocko gratulujem💓

katuskaa2
28. jan 2020

@gabriella91 ahoj tak nám sa už zadarilo ty si ako na tom?

gabriella91
28. jan 2020

@katuskaa2 zatial som mala prvu menstruaciu po vycisteni a uz skoncila takze ideme sa snazit;)) ale tebe grstulujem nech uz to dobre dopadne;)))

katuskaa2
28. jan 2020

@gabriella91 ďakujem potom napíš keď sa zadarí 😉 držím prsty

Strana
z2