icon

Prečo sa líši datovanie tehotenstva?

simonka40
Dnes o 08:09

Dobry den, stalo sa Vam niektorej prosim Vas, ze na prvom sone embyo zodpovedalo velkosti konkretneho tyzdna a na druhom sone bolo napisane priklad o styri dni menej v danom tyzdni ako by malo byt ked sa vychadzalo kedy bol posledny menzes? Dakujem za odpovede

anonym_0a4dae
Dnes o 08:10

Áno,,cca 2 týždne rozdiel je ok, podľa mojich informácií

anjelicek26
Dnes o 08:10

Ono sa to v tomto tyzdni blbo mera a milimeter hore dole iny uhol spravi vela... dolezite je to urcenie terminu okolo 12.tyzdna...

wiwi28
Dnes o 08:13

Ja som vedela presný deň kedy som otehotnela ale Dr. vychádzala z dátumu poslednej menštruácie. Môj syn bol tým pádom celé tehotenstvo pozadu cca.2týždne. Nakoniec sa narodil 4230g valibuk.

anonym_286c85
Dnes o 08:16

@simonka40 4 dni na sone rozdiel su naozaj nic. Dolezite je, ci narastlo a ci rychlo bije srdce. Nabuduce moze byt o 4 dni dopredu. Ono sa to takto zvykne menit.

anonym_5992db
Dnes o 08:25

To je nic, to sa este bude pohybovat pocas celeho tehotenstva. Odchylka je uplne normalna. Meranie je priblizne.

anonym_bf8e13
Dnes o 08:50

@simonka40 ano jedna kontrola bola tak, ze babatko malo byt priklad 10+1 a podla sona bolo 10+5, na dalsej kontrole babatko sedelo ako malo...

andaluzia12
Dnes o 09:40
@wiwi28

Ja som vedela presný deň kedy som otehotnela ale Dr. vychádzala z dátumu poslednej menštruácie. Môj syn bol tým pádom celé tehotenstvo pozadu cca.2týždne. Nakoniec sa narodil 4230g valibuk.

@wiwi28 deň styku nemusí byt dnom otehotnenia

wiwi28
Dnes o 10:01
@andaluzia12

@wiwi28 deň styku nemusí byt dnom otehotnenia

@andaluzia12 Dr mi povedala, že oplodnenie od styku je štandardne +2 dni. My sme v ten mesiac stihli len ten 1x takže naozaj som takmer presne vedela kedy sme zamiesili. Akože s touto info aj dr vždy poznamenala, že vzhľadom na oplodnenie je v norme ale v dokumentácii bol pozadu 2týždne. Píšem čisto len moju skúsenosť. Syn sa nakoniec narodil plánovanou sekciou ale zdravý ako buk.

anonym_cc2811
Dnes o 10:55

@simonka40 pretože sú nepresné merania