Pribrali ste v druhom tehotenstve viac ako v prvom?
Ahojte, som druhýkrát tehotná a teda len pre zaujímavosť sa pýtam, pribrali ste v druhom tehu viac? 🙂
Ano,pri prvom 12 a pri druhom 18kg,schudla som.za par tyzdnov (vaha je nizsia ako pred prvym tehu)
@janickacrazy čože no ja po cisárskom cvičím a to mám mesiac po , mne to nepovedali ale v pohode pomalí sa dá nebolí ma nič tak snáď je to v pohode mne dr hovorila že po 6nedeli pomalí môžem
@petuska2110 akože nejaké cviky sa možu, ale nie brušáky a cviky na brucho, no ja som to neriskovala, lebo po treťom CS a so 40tkou na krku som sa trochu bála, ale teraz už cvičím všetko a v pohode, ale určite by som na brucho necvičila mesiac po CS
Prvé tehu +13kg, druhé +11kg, tretie +10kg. 😉 Po každom pôrode mi ostali 3kg a teda teraz mám viac, ako by som chcela. Tiež som po sekciách, takže chudnutie plánujem najskôr na jar, nakoľko chcem plne dojčiť a teraz mám pri deťoch aj tak nedostatok spánku a pohybu až-až. 😅 😀
@janickacrazy no mne to nepovedali 😑 zajtra zavolám svojmu dr. Ja robím polovičné nezdviham sa úplne a nebolí ma to vôbec tak nwm. 🤔 Aj to mám zahojene už tak nwm 😥
Pri prvom 10 kg. A pri druhom 12
@janickacrazy mne povedala doktorka ešte v nemocke že môžem po 6nedeli pomali na čo sa cítim aby ma nebolela rana. Viac nič.....
Prve tehu 25 kg (dievca 3,20 kg) a druhe tehu +6kg (chlapec 4kg 😀). Z porodky som si odkracala v rifliach z pred tehu 😀
@petuska2110 ja dúfam, že budem môcť cvičiť, lebo pri prvom pôrode som sa tak veľmi roztrhla, že ešte mesiac po pôrode som mala bolesti keď som iba chodila.. aj smiať sa ma bolelo.. šili mi dve vrstvy a jazvu som mala minimálne 5cm ak nie viac.. až po zadok..
@petuska2110 napriek tomu som ale schudla rýchlo ešte viac než som pribrala, takže v pohode..😊
Prvé tehu, vek 29, pribrala som 11 kg (dievčatko) a teraz som tehotná v 36-tke a ešte som len v 26 týždni a už mám +8 kg (čakáme chlapčeka). Takže to bude určite oveľa viacej 🙂
Pribrala som úplne rovnako, len pri druhom som mala vyšší štart 😁 pri oboch som pribrala 20kg.. Pred tretim som schudla na svoju váhu pred deťmi a pribrala som 16kg.. Každým porodom som inak schudla 10kg..
@petuska2110 Treba davat pozor. Nemusi Ta boliet a Bum. Rupne. Mna varovali, ze radsej tak skoro necvicit. Ale uz som po tretej sekcii a picham si injekcie, tak neviem, ci to ma suvis. 😉
@diana20 Mna na to moja doktorka zvlášť upozornovala, že pomaličky cvičiť sa može, ale vynechať brucho a hlavne nerobiť brušáky určite minimálne 6 mes. po cisárskom, v ideálnom prípade tých 9mes. Ved je to operácia, máš to zašité, chceš aby sa ti to potrhalo? Bolieť ťa nemusí nič.

@petuska2110 Pokiaľ si po normálnom porode, tak možno, ja som mala 3 cisárske, tak vtedy je to s tým chudnutím trošku ťažšie. Mne neodporúčali cvičiť na brucho minimálne 9 mes. po CS. Ale ved nič neutečie, teraz som rok po CS a váhu mám ako pred tehu, no síce to brucho ešte nie je úplne super, ale inak som v pohode a kludne si doprajem aj čokoládu. Dnes som akurát jednu zhltla na posedenie. 😀