icon

Prvé príznaky tehotenstva

ludka1009
5. jan 2014

Ahojte. Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva ešte pred tým, ako ste si urobili tehotenský test alebo vám oznámil lekár, že ste tehotná? pociťovali ste niečo zvláštne alebo ste o tom ani netušili? Ďakujem za vaše odpovede... 🙂

bozkavatko
23. jan 2016

Ahojte baby tak su tu super konce s miminkom 🙂 ja mam teraz 31 dc a neviem ci kupit test alebo nie... Mrcha 1dc bola na vianoce sex 7.1. Mavam cykly 19-26/28 dni uz som parkrat potratila ked lekar pochybil... Mam polycisticke vajecniky a robenu konizaciu kvoli Hpv... Ale od cca toho 7.1. Sa neco vo mne zlomilo zdravo papam cvicim 😀 posledny tyzden mi je tak nevolno a vpraci chvilu zima pak teplo.. Prsia mam naliate ale nejak moc nebolia... Podbrusko je take skor tlak ako bolest pred ms.. Raz pichne vpravo , vlavo a tak...Moooc by som sa teskala lebo dr uz davno vravel ze to nevypada dobre s vajecnikmi len tie moje vztahy s muzmi nejak nevychadzaju tak je to o to tazsie 😀 dakujem za rady 🙂 a veeeela vela uspechov prajem🙂

pillipilli
23. jan 2016

Ahoj no ja som si to nechcela pripustit, vsetko som pripisovala obvyklim veciam.
Prsniky- boleli, ale ved vzdy ma bolia pred mrchou
zvracanie- asi mam pokazeny zaludok! Ale tak dlho???
Vnutorny hlas vravel holka si v tom- nie ticho, to predsa neni mozne ved som este dieta 30 rocne 😝
Tehotensky test- jedna silna ciarka a jedna slabsia.... O tom som uz citala ... Bocian to nebol
Inak presne tri mesiace ta ista situacia, rano budik , hlava do zachoda , strcit sacok do nohavic a do roboty. Sacok som samozrejme aj vyuzila a vsetky toalety v blizkosti. Ale inak po troch mesiacoch akoby utalo nic. Vsetkym zenam prajem zazit tehotenstvo, je to to najkrajsie co moze zena v zivote zazit 🙂
Zeny date to!!! Hlavne sa nevzdavajte .

bozkavatko
23. jan 2016

@kikus1190 ja som bola 40dc ked som navstivila lekara kt povedal ze ete nic nevidi a mam prist o dva tt... Mam malo hormonov na udrzanie ( kratka druha faza cim ma vajicko malo casu) a tak somu vravela ze pri mojich cykloch 19-25 dni mu to musi ukazat. A on ze nie o dva tyzdne... Tri dni na to prisla mrcha ( svetla so zrazenianmi) a ja som cely den prerevala... Ale vedela som ete raz ked som za cely den jedla len pomarance a mandarinky 😀 a dalsi krat ked mi macka lezavala na brusku... Zial vsetci to beru ze som mlada (25) a ze mam cas...

baja28
25. jan 2016

Mna tiez mam 23 a mam cas.. Kedysi to bolo uz neskoro teraz je to skoro ?! lebo sa niekto rozhodol ?🙂 🤐

baja28
25. jan 2016
lissiak
Autor odpoveď zmazal
32ajuska32
18. feb 2016

Ahojte. Dnes by som mala dostať ms, strašne ma bolia prsia ani dotknuť sa, kríže, a taký zvláštny pocit v podbrušku, akoby, ma niečo tlačilo, a pobolieva ma v podbrušku. Točí sa mi v hlave, a som strašne unavená, akoby na mňa niečo liezlo. Prespala by som celý deň. Môžem byť tehu?

lulukuku
18. feb 2016

@32ajuska32 ano mozes ale tieto priznaky su aj pred MS kup test a rano skus s rannym mocom testnut malo by uz ukazat

eliska1986
25. feb 2016

@ludka1009 ahoj o prvom tehotenstve som vobec nevedela.Dozvedela som sa to od lekara,bola som uz v 6tyzdni.Priznaky boli ze som schudla,a potom neprisla menstruacia.Teraz mi menzes meska 5dni,moc ma bolia prsia

bozkavatko
29. feb 2016

@baja28 na to som zabudla 😍

bozkavatko
29. feb 2016

@dejna31333 to som mala ajja a tiez sme sa snazili a pam ze aaa sak urobim ze som zvxknuta na jednu ciarku a boli dve <3

bozkavatko
29. feb 2016

A v sobotu mi vysli dve krasne ciarky <3 ako rychlo vam rastlo brusko? Ja som mala 26.1. Este mrchu a teraz som jak balonik 😀

laska07
1. mar 2016

@bozkavatko ahojky.Som na tom podobne ako ty 26-30.1. som mala poslednu menstruaciu test som si este nerobila ale bola som u doky a vravela ze tam vidi zatial bublinku bez babatka nakolko je este skoro.Mam prist az o mesiac.Prsia ma neskutocne bolia a sem tam ma pichne do podbruska.Jaj a citim sa ako balon nafuknuta.

bozkavatko
2. mar 2016

@laska07 presne aj ja len od vcera mam teplotu a robim 12tky tak nwm co mm robit lebo nemam za seba nahradu ☹ a brusko je takee gulate 😉 a kedy ides k dr?

laska07
2. mar 2016

Az na konci mesiaca zajtra idem prvy krat testovat i ked mi dr uz potvrdila zaciatok tehotenstva 2 ciarky som este nevidela.

bozkavatko
2. mar 2016

Ja tomu neverim ani teraz 😀 ono to este len pride 🙂

bozkavatko
2. mar 2016

@laska07 a odkial si?

nela6
2. mar 2016

@ludka1009 u mna ani srnka netusila 🙂 test ukazal...ja nemam tie "priznaky"doteraz, len ziadna MS a brusko rastie + kopance silneju 😀

laska07
2. mar 2016

Z Levic a ty?Aj mavas nutkanie na mocenie?

bozkavatko
2. mar 2016

@nela6 tak to je super potom 😀

bozkavatko
2. mar 2016

@laska07 anooo ale tazko sa mi cika ale nechodim casto ja z tt

laska07
2. mar 2016

Tak teda som zvedava ako sa budeme gulatiet.Som podobnej postavy ako ty.Videla som foto co si pridavala aj brusko mam take nafuknute.

nela6
2. mar 2016

@bozkavatko dopriala by som kazdej 🙂 len este jedna meta...drzat zdrave babo uz v rukach 😉

bozkavatko
2. mar 2016

@nela6 tak to sa neviem dockat <3 10 rokov pco a pocuvanie o tom ako neovulujem... Bolo nacase 😉

laska07
3. mar 2016

Dievcata tak tu je moj prvy testik 38 DC.Strasne sa tesim az sa bojim.

bozkavatko
3. mar 2016

@laska07 juuu gratulujeeem tvoje prve dve ciarky 🙂

laska07
3. mar 2016

@bozkavatko ciarky som mala aj v minulosti no nedopadlo to dobre.Ale teraz to bude inak citim to.Ty si si este nerobila test?

mirkatobi
3. mar 2016

Ahojte, moje prve priznaky...odmietala som sex s priatelom 🙂 az sa ma spytal, ci nemam ineho :D bolest prsnikov ako pred M, pichanie v podbrudku a nedostavila sa M, nikdy v zivote mi nemeskala...na 3.den meskania som sla ku gyn., pri prichode som uviedla ako problemy pichanie a meskanie a bez toho aby ma gyn. vysetrila, povedala...ste tehotna 🙂 dnes mame takmer 2,5 rocneho nezbednika...zienky so srdiecka vam prajem zazit to stastie a drzat svoje zlaticko v rukach...ja so strachom ale zaroven stastim, ked som uvidela prvykrat tu malinku fazulku na monitore, az mi slza stiekla dole licom 🙂

bozkavatko
3. mar 2016

@laska07 robila sobotu a to mi meskali cca 4 dni ale mne uz meskali aj dva tyzdne a test nic a teraz len tak ze sak skusim a booom neverila som a asi ani neuverim do orveho ultrazvuku 😀

laska07
3. mar 2016

@bozkavatko tak teda gratulujem.A aj sa citis nejak inak?