Prvé príznaky tehotenstva
Ahojte. Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva ešte pred tým, ako ste si urobili tehotenský test alebo vám oznámil lekár, že ste tehotná? pociťovali ste niečo zvláštne alebo ste o tom ani netušili? Ďakujem za vaše odpovede... 🙂
@ludka1009 Dnes mi vysiel pozitivny tehotensky test.. Velmi sa tesim, ale som v takom soku, ze sa nemozem spamatat 😂 ked som tu citala ako dlho sa mnohe pokusate o babo, nemozem az uverit, ze nam sa to podarilo na prvy raz...priznaky takmer rovnake ako pred ms, ale tusila som, ze som tehotna, snivalo sa mi hned par dni po oplodneni, ze som mala dve ciarky na teste.. Zle mi zatial nie je, citim napatie v prsnikoch, chvilami pichnutie v podbrusku. A som velmi ospala.
U mna oba testy pozitivne, zo zaciatku problem s tlakom, vela papam, kazde rano mam nevolnosti, zvecsene a bolave prsia, velka unava a zacinam priberat. Ja osobne citim ze som tehotna a mozem pocut vas nazor?
@nikats 15 tt pribrala som jedno dve kila a v tretom mes mi byvalo blbo ked som sa nenajedla inak si to asi vsugerovavam 😀 ale teraz uz obcas aj pohyby citim tak je to ine 🙂
@zuzannaaa no popotrate tak mesiac dva sme brali klasicke vitaminy, kys.listova, evitamin selen zinok, cecko a ja som si davala inofolic.
teraz beriem lieky od endokrinologicky na stitnu, z gyndy utrogestan duphaston aspirin a z imunologie injecie podla aktualneho stavu cytokinov. dnes zacinam subcuviu-imunoglobliny.
Viem, ze to tu uz asi bolo.. Mam bolave zvacsene prsia, bolesti v podbrusku ako pri ms a tocieva sa mi hlava. 9 dni mi meska ms no test mi dnes vysiel negativny. Uz sa dlho snazime. Myslite, ze mam este pockat a spravit si o par dni test ci ist k dr, ze to je asi iny problem? Dakujem.
@marley6 Ak ti meska 9 dni, tak uz musis mat kolajnice. Mozno sa ti posunula ovulka a tym padom aj ms
@petulik1991 ahoj mne vo february menzes meskal 14testy som mala negativne.Takze moze byt tehotna marley6 a nemusi.Testy jej nemusia este ukazat si myslim ja
@eliska1986 a ty si tehul? A teda mam podla teba pockat a este skusit test neskvor?
@eliska1986 No mne ukazoval vzdy ducha uz na 10dpo a na 4.den vynechania ms som mala kolajnice ako oci aj z dvojhodinoveho mocu 🙂
@marley6 Vies, kedy si mala ovulaciu ?
@petulik1991 asi pred 2,5-3 tyzdnami. Neviem presne. Nemeram si bt ale podla ovu.hlienu a pobolievania podbruska ako kazdy mesiac, to bolo vtedy.
@marley6 tak to by si mala uz kolajnice, ak by si tehu bola :/
@petulik1991 aj som si myslela. Sklamanie ale, nevesam hlavu. Len ma matu tie priznaky. Dakujem.
@marley6 no veru..a si si ista, ze na tom teste nebol ani duch? Ovu mohla byt aj neskor
@petulik1991 nie, nie, urcite bol cisty...
@marley6 nie nie som.Mne to asi rozhadzala v tom februari chripka.Neviem fakt co mi to vtedy bolo
@petulik1991 ahoj. No tak si mala asi pravdu a omeskala sa mi ovul a tym aj ms. Vyzera to tak, ze uz sa to spusti...pustim sa do ovul testov potom nech viem kedy presne 🙂
ahojte dievcence. prosim mala stie niektora priznaky typu ako keby na vas isla chripka, resp.zvysena teplota, zaroven zimnica a citite sa unavene? dakujem
@magdushhh ahoj ja teketo priznaky mávam 2-3dni pred menzesom.No čítala som od mnohých mamičiek že mali pocit že budú choreé,že mali zvýšenú teplotu ako ty a boli tehotné.
@jojka1312 ahoj,ja tam nič nevidím.Podla mňa ešte skoro testuješ.Ja mám sedem dní do menzesu a som asi 9DPO
@jojka1312 ahoj tak ako pise @eliska1986 este je skoro testovat.Najskor skus v v den ocakavanej menstruacie.Drzim palce 😊

@zuzannaaa ja som to zistila len pred par dnami. Som v 5tom tyzdni a buduci tyzden pojdem ku gynekologovi na potvrdenie. Zatial sme len cez telefon nasadili lieky. A coskoro pojdem na pn radsej..drzim vam palce