icon

Prvé príznaky tehotenstva

ludka1009
5. jan 2014

Ahojte. Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva ešte pred tým, ako ste si urobili tehotenský test alebo vám oznámil lekár, že ste tehotná? pociťovali ste niečo zvláštne alebo ste o tom ani netušili? Ďakujem za vaše odpovede... 🙂

karcika88
16. sep 2016

Myslite ze gynda bude vediet aj tyzden pred ms nieco zistit?

atuliq
16. sep 2016

@karcika88 ahoj určite nie ja by som gyndu odporučala minimálne 1tt meškajúcej ms vtedy je vidno aspoň gestačný váčok.. Ja som bola tiež pred ms týždeň a nič nevidel tvrdil že po tehotnosti nie je ani stopy a aj napriek tomu v deň ms my vyšiel pozitívny test

karcika88
16. sep 2016

@atuliq ja uz nervozna som z tych priznakov najradsej by som hned chcela vediet...na teste vidim ducha slabulilinkeho...mus sa uz smeje ze tak moc chcem babo ze som si tie priznaky privolala...☹

tomasko27
16. sep 2016

@karcika88 Ahoj mne dr povedala ze mam prist az ked bude 2t meskat ms a som dosla a na sone uz bolo pekne vidiet co sme chceli vidiet 🙂

atuliq
16. sep 2016

@karcika88 ja som mala presne to isté ale vtedy som vedela že to vyšlo ale mm mi nechcel veriť dokonca jeden mi vyšiel aj skôr pozitívny ale zmizla čiarka ostatok som tiež videla duchov.. Lekár mi vtedy tvrdil že je veľmi skoro na príznaky.. A aj napriek tomu som dnes v 21 tt :D

karcika88
16. sep 2016

@atuliq mam nadej

atuliq
16. sep 2016

@karcika88 samozrejme držím palce aby ti to vyšlo 🙂

karcika88
16. sep 2016

Baby pozram ms mam mat koncom mesiaca a teraz vecer bum divne cerveno hnede ....☹☹ je to normalne? Mat skoro o dva tyzdne skor???

laska07
16. sep 2016

@karcika88 moze ist o uhniezdovanie.Mali ste v priebehu poslednych5-6dni sex?Ak ano najskor sa zadarilo 😊 Drzim palce.

karcika88
17. sep 2016

@laska07 ahoj mali sme veru...bodaj by to bolo ako hovoris.najstastnejsia by som bola

katka1601
17. sep 2016

@karcika88 mne sa toto deje skoro kazdy mesiac vzdy dufam ze je to uhniezdovanie a potom bac a zacnem uplne krvacat.stava sa mi to tak zhruba na treti den po sexe.takze mam totalne rozhodeny cyklus potom.no drzim palce aby tebe ak je to uhniezdenie nech sa len pekne uhniezdi a rastie. 🙂

karcika88
17. sep 2016

@katka1601 😕 no je to ms o tyzden skor....uplne od veci minuly mesiac son mala divnu teraz zas o tyzdden skor...na testoch som videla ducha....nieco sa deje ale babo tp asi neni ☹

katka1601
17. sep 2016

@karcika88 presne ako keby si opisovala mna.tak isto uz dve ms som mala totalne divne dneska mi meska uz druhy den tak som si urobila test a len jedna ciarka.fakt neviem tiez co to ma znamenat.

nikusqa
18. sep 2016

Nechcem nic zle pisat ale 1 z pricin moze byt aj endometrioza. Pri nej byva nepravidelny cyklus, problemy s otehotnenim a vela dalsich priznakov.

domisha93
18. sep 2016

Babulky ja som uz zufala, ms sa mi stale nedostavila ale testy su negativne ale velmi sa mi zvacsili prsia,bolia, objavili sa mi na nich dost viditelne zily,nemala som to nikdy pred tym... Ist radsej na krv a budem si istejsia ? Co si myslite o tom. Pekny den prajem 🙂

14nunu10
18. sep 2016

@domisha93 koľko ti mešká ms?

janka2463
18. sep 2016

Cauko kocky môžu byť príznaky závraty a nie ranné ale poobedne nevoľnosti ?a v podbrušku cítim take ťahanie a pichanie sem tam

donna1001
18. sep 2016

Ahojte. Meska mi to 3 dni. Styk sme mali pocas ovulacie pre istotu dva krat. 😊 podbrusko ma boli uz 4 dni ako pri menzese a mam aj biely vytok. Myslite ze ma zmysel to uz nejako testovat? Nechcem sa zbytocne tesit...

nivea777
18. sep 2016

@donna1001 ked ti meska tak ma zmysel testovat

laska07
18. sep 2016

@karcika88 drzim palce aby to cim skor vyslo.Ja som v ten cyklus az 2x krvacala a vobec mi ani nenapadlo ze mozem byt tehu.

karcika88
19. sep 2016

@laska07 no mna zasa picha vo vajecnikoch a vcera vecer neskutocne...

laska07
19. sep 2016

@karcika88 a krvacas este stale?Kedy si mala poslednu ms?A kedy si mala dostat tento mesiac?

donna1001
20. sep 2016

@nivea777 No malo to zmysel. Su tam dve ciarky. Aj ked jedna je alabsia ale ved pockam ci o par dni zosilnoe a zavolam potom doktorke. 😊

karcika88
20. sep 2016

@laska07 no pm som mala 22.8.ta bola zvlastna ako som pisala rano trochu poobede nic druhy den rano nic a poobede trochu krvacania treti den som trochu zasa krvacala.teraz mi mala prist ms cca toho 22-25.9 a prisla uz 16.9 vecer o 21:00 a vcera som nemala

laska07
20. sep 2016

@karcika88 Ja ked som otehotnela som krvacala stvrty,piaty a siesty den od styku a potom nic.Presnejsie na valentina 14.2.sme splodili babo a 29.2.som bola u doktorky a uz videla plodovy vak ze som tehotna.(2 tyzdne od oplodnenia)Nemohla som tomu uverit.

karcika88
20. sep 2016

@laska07 to mas ake vysnivane dokonale 🙂...a krvacala si ako zvycajne alebo daka zmena bola?

karcika88
20. sep 2016

@laska07 zas krvacam...ja nechapem co sa deje ale pochybujem ze doktorka ma vysetri ked krvacam...

nikusqa
20. sep 2016

@karcika88 zalezi od konkretneho doktora. Mna gynekolog niekolko krat pozeral ked som krvacalata fakt poctivo, aj s tym jeho naradim, SONO spravil.

katka1601
20. sep 2016

@karcika88 ja som toto mavala tiez pravidelne potom to prestalo a teraz zasa tiez zvyknem po styku krvacat.ked som davnejsie bola na vysetreni tak mi doktor naschval rozdrazdil krcok maternice aby zacalo krvacat a vtedy tam nieco uvidel objednal ma na zakrok a ambulantne mi tam nieco vypaloval a bolo to dlho ok aj babo sa nam podarilo.no a teraz to znovu zacina tak asi pojdem zase na ten zakrok ak bude treba.

laska07
20. sep 2016

@karcika88 myslela som si ze je to menstruacia tak som to neriesila.Ta krv bola rovnaka ako pri nej len trvala kratsie.Az take vysnivane som to nemala.O dve babatka sme prisli kym mi zistili ze som trombofilna,teraz si picham injekcie aby bolo vsetko ok.(riedim si krv)Ale co by som pre nasho drobca nespravila 😊
Mna gyn vyserila aj cez krvacanie ale vtedy este nic nevidela.Podla mna by si mala pockat a sledovat sa.Merias si bazalnu teplotu?