Prvé príznaky tehotenstva
Ahojte. Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva ešte pred tým, ako ste si urobili tehotenský test alebo vám oznámil lekár, že ste tehotná? pociťovali ste niečo zvláštne alebo ste o tom ani netušili? Ďakujem za vaše odpovede... 🙂
Baby pozram ms mam mat koncom mesiaca a teraz vecer bum divne cerveno hnede ....☹☹ je to normalne? Mat skoro o dva tyzdne skor???
@karcika88 mne sa toto deje skoro kazdy mesiac vzdy dufam ze je to uhniezdovanie a potom bac a zacnem uplne krvacat.stava sa mi to tak zhruba na treti den po sexe.takze mam totalne rozhodeny cyklus potom.no drzim palce aby tebe ak je to uhniezdenie nech sa len pekne uhniezdi a rastie. 🙂
Nechcem nic zle pisat ale 1 z pricin moze byt aj endometrioza. Pri nej byva nepravidelny cyklus, problemy s otehotnenim a vela dalsich priznakov.
Babulky ja som uz zufala, ms sa mi stale nedostavila ale testy su negativne ale velmi sa mi zvacsili prsia,bolia, objavili sa mi na nich dost viditelne zily,nemala som to nikdy pred tym... Ist radsej na krv a budem si istejsia ? Co si myslite o tom. Pekny den prajem 🙂
Cauko kocky môžu byť príznaky závraty a nie ranné ale poobedne nevoľnosti ?a v podbrušku cítim take ťahanie a pichanie sem tam
Ahojte. Meska mi to 3 dni. Styk sme mali pocas ovulacie pre istotu dva krat. 😊 podbrusko ma boli uz 4 dni ako pri menzese a mam aj biely vytok. Myslite ze ma zmysel to uz nejako testovat? Nechcem sa zbytocne tesit...
@karcika88 ja som toto mavala tiez pravidelne potom to prestalo a teraz zasa tiez zvyknem po styku krvacat.ked som davnejsie bola na vysetreni tak mi doktor naschval rozdrazdil krcok maternice aby zacalo krvacat a vtedy tam nieco uvidel objednal ma na zakrok a ambulantne mi tam nieco vypaloval a bolo to dlho ok aj babo sa nam podarilo.no a teraz to znovu zacina tak asi pojdem zase na ten zakrok ak bude treba.
@karcika88 myslela som si ze je to menstruacia tak som to neriesila.Ta krv bola rovnaka ako pri nej len trvala kratsie.Az take vysnivane som to nemala.O dve babatka sme prisli kym mi zistili ze som trombofilna,teraz si picham injekcie aby bolo vsetko ok.(riedim si krv)Ale co by som pre nasho drobca nespravila 😊
Mna gyn vyserila aj cez krvacanie ale vtedy este nic nevidela.Podla mna by si mala pockat a sledovat sa.Merias si bazalnu teplotu?

Myslite ze gynda bude vediet aj tyzden pred ms nieco zistit?