icon

Prvé príznaky tehotenstva

ludka1009
5. jan 2014

Ahojte. Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva ešte pred tým, ako ste si urobili tehotenský test alebo vám oznámil lekár, že ste tehotná? pociťovali ste niečo zvláštne alebo ste o tom ani netušili? Ďakujem za vaše odpovede... 🙂

bellisperennis
6. jan 2014

@lal ahoj 🙂 tak ja som tiez ako na ihlach, lebo som len 29DC,ale tyzden dozadu som mala 3 dni hnede spinenie,co som este nemala, prsia ma vobec nebolia ani sa nezvacsili,ale spim ako kojenec kazde pobedie,neskutocne ma boli chrbat a v podstate cele telo a hlavne mi ide miestami rozbit hlavu, ale nic ine,tak zajtra chcem kupit testy a asi v stredu testnem

diana1122
6. jan 2014

ahoj chcela by som sa opytat minuly mesiac sme mali s priatelom nechraneny sex a trosku ,,ubehlo,, teraz som mala dostat menzes ale meska mi nemam ani ziadne priznaky ze by som to mala dostat ako zvycajne nafuknute brucho citlive prsia vyrazky proste nic. a k tomu este uz 3 den mi je rano stale zle od vcera som zacala aj vracat stale som unavena mam nechut k jedlu a ked nieco uvidim tak ma hned napne ale ked som si robila test tak mi vysiel negativny.

ludka1009
autor
7. jan 2014

@maja923 ahoj.ja som nemala ziadne priznaky tehotenstva okrem toho ze sa mi trochu zvacsili prsia nemala som ani pocit ze som tehotna preto som zalozila aj tuto diskusiu.... 😀 mne meškali 2 dni spravila som si test a bol pozitivny nakolko som tomu neverila tak som si spravila este jeden test poobede a bol pozitivny. sprav si test ved ked ti prve testy v rannom tehotenstve ukazali ze su pozitivne tak urcite ti ukazu aj teraz ze su pozitivne ale najlepšie by bolo aby si cim skor isla k lekarovi....

maja923
7. jan 2014

@ludka1009 no dnes som si robila ďalší - tretí test..a žiadne také že špeciálne ranný moč...a bol pozitívny..tak som sa ukľudnila. Jasné, každá z nás je iná...ale asi ani dedičné to nie je - moja mamina mala pri každom tehotenstve chute (škrabala ľad z mrazničky a ten jedla - to len tak na pobavenie). Alebo sa to ešte len v plnej kráse dostaví..aj keď ak bude všetko v poriadku vôbec sa nebudem hnevať ak by som mala celé tehotenstvo také nenáročné 🙂. Ináč fakt mi hod padla táto téma, lebo naozaj asi predvčerom som to začala vôbec riešiť, či je to normálne..ináč blahoželám aj tebe a verím, že drobček bude zdravý 🙂 po toľkom snažení 🙂

ludka1009
autor
8. jan 2014

@maja923 Ahoj tak teraz len šup šup k lekárovi. 🙂 blahoželám a držím palce aby si mala bezproblémové tehotenstvo nakoľko ja som mala dosť problémové prve tehotenstvo a skončilo to najhoršie ako to len mohlo ale nakoľko sa opäť konečne podarilo tak sa veeeeeeľmi tešííím a nastavila som sa na program veľmi pozitívne myslenie a nálada, veeeeeľa oddychu a šetrenia sa.... teraz manžel bude stáť pri sporáku a užívať si domáce práce 😀 😀

maja923
8. jan 2014

@ludka1009 to mi je luto to prve tehu....ale presne ako vravis- hlavu hore a mysli pozitivne 🙂 Ja sa neviem dockat pondelka- pojdem na to sono. A ty si v ktorom mesiaci? Ja sa musim naucit ,, nejak s tym zit" lebo ja som sa nikdy nesetrila a nemam problem pasovat sa s mega tazkymi vecami aj ked som ako anorekticka. Teraz sa snazim stale na to mysliet aby som sa nebodaj nenadrapovala..lebo ja dokazem so sebou fakt extremy narobit..preto by som mozno aj rada bola mala nejake nevolnosti alebo cosi co mi to stale pripomenie..fakt sa bojim aby som sa nepozabudla a neublizila malemu..tak verim ze vsetko bude v poriadku. 🙂

evka111
16. jan 2014

Ahojte, mne meska tyzden, a jedine priznaky zatial je citlivost prs inak nic. K lekarovi idem v pondelok, dufam, ze bude vsetko v poriadku 🙂

andrejka2424
16. jan 2014

@evka111 ahoj,citlivé prsia si kedy postrehla?

evka111
16. jan 2014

@andrejka2424 Myslim tak cca 4 dni pred MS. A strasne ma dva dni svrbeli bradavky, co sa mi predtym nikdy nestalo 🙂
Ale 2 dni pred terminom MS som sa aj citila, ze ju dostanem, mala som take naliate brucho. Ale nic 🙂 Test som si robila ked mi meskala 5 dni a hned sa mi tam objavili //

andrejka2424
16. jan 2014

tak to mám ešte čas na príznaky ako vidím 🙂 čakám to až o 12 dní.

silvia2103
16. jan 2014

Ja som si spravila test este pred menzesom a na podnet toho ze som sa dovracala a uz bol pozitivny test

saimaa
19. jan 2014

Mne menzes meskal skoro 2 tyzdne,na teste nebolo nic.po skoro troch tyzdnoch meskania mi to nedalo, a zas som spravila test, a vysiel uz pozitivny. Ani som tomu nemohla uverit. Mam nepravidelny menzes,tak som myslela,ze zas meska.Priznaky som nemala skoro ziadne,resp. Niekedy isla na mna taka slabost,ale mavam nizky tlak castejsie,tak to mohlo byt tym. Akurat som mala viackrat take bolesti ako pred menzesom.jeden den, potom nic, o dva dni zas, ale menzes zas neprisiel.... A taky zvlastny tlak v bruchu,aky som predtym nemala. Inac nic.

iwka242
16. mar 2014

Ja to mám čerstvé práve dnes som zistila že som tehotná 5tt 🙂.. príznaky mám : Veeľmi citlivé prsia, bolesti podbruška ako pred mrchou, divný pocit v žalúdku, neustály smäd, a chodím stáále cikať ..už mám pocit že sa začnem zrážať na záchode sama so sebou :D

laurask
22. mar 2014

mne sa cyklus pretocil,prsia ktore ma boleli tyzden pred zacatim MS,ma zacali boliet az 2 dni pred a brusko ktore ma bolelo 1-2dni pred zacatim MS,ma bolelo zase tyzden pred aj s krcami,to sa mi asi aj uhniezdovalo v maternici.......potom uz len meskanie MS a test s // palickami a nakoniec obrovska radost

janusa139
24. mar 2014

@keziah :D ja :D ale pochybujem, ze som tehu, kedze sme len vcera tutu mutu 🙂) ale hned som sa potesila, ked som si to odteba precitala 🙂)

beba07771
4. máj 2014

@ludka1009 budem silnooo drzat palve nech wsetko dopadne tako ma🙂 ..my sme tiez mali prwe tehotenstwwo nestastneeeee☹ ...drzte sa🙂

ludka1009
autor
11. máj 2014

@beba07771 ahoj. no u nás je zatiaľ všetko v poriadku sme v 23 tt rastieme a kopkáme jedna radosť 🙂 tešíme sa veľmi že sa nám to konečne podarilo po dvoch rokoch trápenia a rôznych vyšetreniach...čakáme dievčatko a po štátniciach hor sa na prípravu izbičky a užívania si tehotenstva plnými dúškami radosti.... 🙂 ja som prvé nevydarené tehotenstvo tiež veľmi silno prežívala a mala som hlavu v smútku či sa nám ešte vôbec podari otehotnieť... ale netreba prestať veriť a hlavne treba prestať tlačiť na pílu ono to príde keď to budete najmenej čakať... Držím palce lebo viem aké to je ťažké hlavne na psychiku a hovorím to z vlastnej skúsenosti... a keď môžem poradiť tak Inofolik 2x denne ( ja som dobrala jedno balenie a boli // ) a pravidelné šantenie s radosti s polovičkou 🙂 tak šup šup Milovať sa a množiť sa 😀 😀

kiki68
22. máj 2014

u nas prve tehu nedopadlo dobre, skoncilo v 8tt v podstate, vtedy som mala snad vsetky priznaky ako pachut v ustach tu kovovu, pichanie v podbursku sem tam, velke prsa, uplne napnute, velmi citlive a zmenila som sa v tvari, tiez som sa zadychala viac, pritom som nemala dojem,ze by so mnou cosi bolo. A zacpu,co ja nikdy nemavam.

Teraz mam dojem,ze som asi zase v tom, idem si robit test,ale teda mam taky divny pocit, kramy nikde, prsa vacsie,ale nie take napnute, skor citlive, citim sa clkom fajn,len sa zase trosku zadycham pri namahe, vcera som si normalne musela lahnut na chvilu a potom ok. A teda viac by som jedla a pila vodu,ale inak nic,tak neviem...

beba07771
24. máj 2014

@ludka1009 dakujeme 🙂 a tesiiim sa s tebou....uwidim co bude🙂 netlacime na pilu,nechawame tomu wollný priebeh a tiez to je uz 2 roky tak haaaaaaaaaadam sa nieco zadariiii🙂 drzim ti palceky nech je wsetko tak ako maaaa🙂

milota164
28. máj 2014

mna palila zaha co som pred tehu vobec nepoznala a strasne ma nafukovalo, nastastie som objavila zuvacie tablety Rennie a tie mi pomohli

lencika
31. máj 2014

mne prestala chutit kava a to som uz tusila ze nie je nieco o.k. tak som si urobila test a bola to pravda

lucy2525
2. jún 2014

ja som v 5 tt a bolia ma prsia, a brucho neskutočne, aj kríže.

karolina73
19. jún 2014

Ahojte, chcela by som sa spýtať. Meškajú mi dni uz 5ty tyzden príznaky nejak extra nemam, boli ma v podbrusku a niekedy ma pichá pri pupku, ale ani mi nebýva zle ani nezvraciam, myslite ze by som mohla byt tehotná? 🙂 dakujem za odpovede

lyllyann
25. jún 2014

@keziah ja mám furt a ako keby som si musela furt sadnúť lebo nevládzem stáť 😒

moo
23. sep 2014

@karolina73 sprav si testík a uvidíš... nemusi ti byt ešte zle každému htc stúpa inak mne pri prvom synovi bolo zle a to som ešte nevedela že som tehu a teraz pri druhom mi zle bolo až v 9t aj to len začalo...každé tehu je iné ako aj príznaky niekomu nieje nič a niekto si to odvracia celé

19891026
24. sep 2014

Ahojte 🙂 vedeli by ste mi prosím poradiť? 2 mesiace neberiem HAK a s priateľom sa snažíme o bábo. Posledné dva týždne mávam bolesti v podbrusku, v krížoch. Pred dvoma dňami sa zväčšili prsia a sú aj boľavé. Niekedy je mi celý deň zle, inokedy len zas občas. Test som si robila v sobotu a bol negatívny.

sudabe
14. nov 2014

kocky poprosimo radu meska mi 5den kazdy den mam pocitze somto dostala co sa az bojim ist na wcko, predvceromvecer som mala riadne krce a som unavena. aale prsia mavobec nebolia je to skoro? mozem byttehotna? po akomdnimeskania si robite test? nechcem byt sklamana.

danusa21
15. nov 2014

Ahoj, mozes, aj ked ta prsia nebolia, to sa moze dostavit aj neskor. Ktory den cyklu si? A mas skusenosti s meskanim alebo je to 1x, co ti meska. Test uz mozes robit od 1. dna meskania MS.

kuukii
24. nov 2014

Napätie v prsiach nedalo sa mi ani na bruchu spať. Stále ma bolel žalúdok. A z ničoho nič som mala na váhe o 5 kg viac čo som vôbec nechápala, ktoré išli potom nejako dole v priebehu 1mesiaca a potom som začala priberať už tehotenské kilgramy. U každého to je rôzne. 🙂

daniella135
26. nov 2014

ahojte, chcela by som sa opytat na vase nazory. Mam taky problem a neviem co by to mohlo byt. S priatelom sme viackrat spali bez ochrany a stale som dostala menstruaciu dva az tri dni vopred no teraz som ju dostala v ten den, co je nezvyk a poldna ma sprevadzali nesmierne bolesti v podbrusku bolia ma krize, nohy tazko sa mi chodi, citim urcite nevolnosti a minule som mala take nutkanie na vracanie. Menstruaciu som mala jeden a pol dna potom dva dni nic a na dalsi den som znovu ju mala ale len na den.. Neviete mi nejako poradit? 🙂 Dakujem :P