Prvé príznaky tehotenstva
Ahojte. Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva ešte pred tým, ako ste si urobili tehotenský test alebo vám oznámil lekár, že ste tehotná? pociťovali ste niečo zvláštne alebo ste o tom ani netušili? Ďakujem za vaše odpovede... 🙂
Hm ja som mala dost nestandardne priznaky-ako prve navaly horucavy asi tyzden po ovulacii, potom meskali kramy, 2.den co mi meskali mi zacalo aj tiect z nosa-citala som, ze aj prechladnutie je oriznak tehotenstva, popritom vytok ale len priehladny az biely, a bolesti podbruska a trochu prsia ako ked mam dostat uz menzes... Inak nic zatial
Baby co myslite ?? Ja mam dostat o 6 dni ms, vzdy 10 dni pred ma bolia prsia teraz nic.. ani niesom nervozna ako vzdyvlen straasne unavena , citaala som ze niekedy ukaze ovulacny test tehu ten som si spravila a ukazal ciarku skoro taku istu tmavu ako je testovacia.. a este mam riadnu nadchu. No ja neviem nechcem si zas robit falosne nadeje:/
Žienky, som 10DPO. Od minulej stredy (5DPO) ma bolia kríže, dosť často ma pichá, resp. pobolieva v podbrušku a mám citlivé prsia. Tiež ma (ospravedlňujem sa za výraz) preháňa a nonstop mám výtok - niečo medzi vodovým a krémovým, stále mám na intímke taký pásik. Včera som skúšala test a bol negatívny. Myslíte, že je šanca, že som tehotná, aj keď to test ešte neukazuje? Vopred ďakujem za odpovede. Prikladám svoje grafy od augusta...
@ejuska2586 skus este dva dnipockat a urob test, ja som mala rapiclear classik cerveny vynickovy a na 8.den meskania mi ukazal...
@adus120 Az na 8. den meskania? Tak to ja mam este casu a casu. Mne len v piatok ma prist mrcha...
@ejuska2586 ja dnes 10 DPO a tiez zatial jedna /
sme ale nedockave 🙂 skusim opat v piatok a potom zas po vikende
drzim palce
@n1colette No veď to. Mne dnes aj stúpla bazálka z 36,8 na 36,9. Už by mi mala klesať, keďže v piatok mám mať mrchu.
@ejuska2586 ale toto vyzera nadejne 🙂
nech to vydrzi par dni a mozes testovat znovu, aby boli // :o)
@n1colette No, stále sa obávam, že v piatok príde. Som skeptická...
@ejuska2586 tak poviem ti, ze ja okrem bolesti a krcov v podbrusku +trochu bieleho hlienu nemam ziadne ine priznaky. Prsia pobolievali po ovu asi 3-4 dni, ale teraz uz ani to :D
ale tie krce v podbrusku su kazdym dnom silnejsie.. len ci to nebude prichadzajucou MS...
@n1colette No, ja mam hadam vsetko - citlive bradavky, obcas aj prsia z boku, podbrusko picha kazdu chvilku, krize bolia nonstop, vlhko v gatkach tiez vkuse, teplota sa drzi v rozmedzi 36,7-36,9. Ale stale mam pocit, ze to bude len tym Duphastonom, co beriem. Beriem ho uz 4ty mesiac a posledne dva mesiace su taketo. Minuly mesiac sa teplota tiez drzala hore a potom klesla a prisla mrcha.
Jaaaaj este stale nic. Ms nikde test negativny mna to cakanie ubija 🙈
Ahojte snazime sa o druhe baby. Pri prvom mi ukázal test dve čiarky hneď po prvom dni ako mi meškala ms. Teraz mám dostať ms 29 novembra robila som si dnes test a bol negatívny. Môžem byť aj tak tehotná. Od doby čo mi začala ovulka až po dnešný deň má neskutočne bolia prsia úplne až ma pália bradavky.
@spy23 ked ti vysiel negativny test tak ja osobne si skor myslim, ze nebudes tehotna. Ja som mala presne to iste, neskutocne ma boleli prsia tak ako nikdy v zivote, unavena som bola strasne, jest mi nechutilo a zle mi bolo tak som si myslela, ze vsak uz by som mohla byt v tom a nič. Vsak uvidis to naisto ked dostanes alebo nedostanes MS.
Ahojte 😊 Mám pár otázok 😊 Pred 3 mesiacmi som potratila a tak sme sa s priateľom dohodli že je čas skúsiť to znova pretože obaja veľmi chceme bábätko👶 Predtým keď som bola tehotná dom nemala žiadne príznaky teda aspoň som ich nevnímala ale teraz kedže už bábo plánujeme a dosť sa tomu venujem a čítam tak som si začala všímať isté zmeny ako je : únava, dosť ma pobolieva hlava , mám taký tlak v podbrušku , biely výtok , normálne som mavala tak ružové bradavky a včera som si všimla že mi nejako stmavli , bolesti chrbtice a spala by som aj celý deň 😊 a rada by som vedela vás názor tehu test si ešte nechcem robiť keďže menštruácia mi ešte nemeška mám ju dostať o 4 dni 😊😊👶
@simka556 moze to byt tehotenstvo ale nemusi..ono ked po babatku moc tuzis vie ti hlava privolat vsetky priznaky ktore si precitas..my sme sa snazili vyse roka pred kazdou menstruaciou ktora meskala som mala vsetky priznaky a ked som vlastne naozaj bola tak ani jeden priznak..dokonca doteraz mi este nestmavli prsia a okrem bruska a par kil navysse nemam ziadne ine priznaky
@14nunu10 bola by som rada ak áno 😉
@mattkapd tak je to dosť možné s tou psychikou ale myslím že to nieje môj prípad kedže potom ako som potratila som to úplne vypustila z hlavy a teraz ak by som bola tehotná potešilo by ma to veľmi ale ak nie tak nejak extra zúfalá by som nebola😊 takže myslím že to nieje úplne len psychikou .. ale ďakujem uvidím o 4 dni či mi príde alebo nie 😊
Ahojte. Potrebujem ukľudniť. V 4. A 5. Deň užívania tabletiek z blistra HAK Leverette som mala pohlavný styk. Avšak pred užitím 5.tabletky som 10minút pred tým zobrala Paralen grip. Mohli sa nejak tie tablety ovplyvniť a Paralen mohol zabrániť vstrebaniu HAK?
Potom na 7.deň brania tabliet som o 3 ráno zvracala, pred tým som užila 6.tabletu o 18:00 večet takže to by nemal byť problém. Avšak počas toho 7. Dňa som zjedla za celý deň len 2 suché rožky nakoľko som nechcela zase zvracať alebo tak. Celý deň ma bolel žalüdok no večer som normálne vzala 7.tabletu, ale bojím sa, že som mala narušenú črevnú flóru a tableta sa nemusela dobre vstrebať. Čo si o tom myslíte? Je možné že tablety nezaúčinkovali v tieto hektické dni?? Je to hnusné leebo chcem k tomu pristupovať zodpovedne, teraz najbližsie dni určite nebudem mať pohlavný styk, lebo sa bojím, ale čo už s tým čo sa stalo a nedá sa vrátiť späť?? Užívam hak aby som neotehotnela, som študentka, ale ako som mohla počítať s tým, že "nesexuj" lebo o pár dní budeš mať horúčku budeš zvracať a spermie už sú v tebe, niet cesty spáť...?? :(( teraz práve beriem biele placebo tablety a dnes som vzala uz 4tú a menzes nikde :(

@domci1203 No pokial nechces test mas tri moznosti.... Bud uhniezdovanie, pride mrcha alebo ovulacia, kedze mas nepravidelny cyklus a ovu testy nerobis, mohla sa ti posunut.... Cize najskor uvidis az tak o tyzden, ak to bolo uhniezdovanie... Vela stastia 🙂