Prvé príznaky tehotenstva
Ahojte. Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva ešte pred tým, ako ste si urobili tehotenský test alebo vám oznámil lekár, že ste tehotná? pociťovali ste niečo zvláštne alebo ste o tom ani netušili? Ďakujem za vaše odpovede... 🙂
@nikusqa robila som si ho týžden po termine menzesu a bol jasne viditelny že je pozit. , ale ja som už tusila že asi som, lebo sme sa snažili a mala som aj nenormalnu unavu, čiže ja som bola nato pripravena, ale krvacat som začala až par dni potom ako som si robila test, dr mi tvrdila že to je uhniezdovanie a može to mat taketo prejavy
@sibalka21 poslednu MS som mala pred 3 tyzdnami, takze ovulku nemam. Mam endometriozu a pri nej s liekmi praveze nekrvacam vobec, takze z nej to tiez nebude. A taketo "krvacanie" som v zivote nemala, je to proste ine ako ostatne, prsia ma bolia, picha ma v podbrusku. Vsak jasne, ze to nemusi znamenat tehu, ale tak aj moze byt, uvidim ci by mi prisla buduci tyzden mrcha a ak nie tak si spravim test.
butterfly333 nemeram si bt, ja neverim, ze sa zena musi snazit iba cez plodne dni, vtedy je sice najvacsia sanca, ze sa to podari ale nikde neni napisane, ze zena neotehotnie aj v inej faze cyklu, poznam fakt vela takych pripadov.
@butterfly333 napisala som ti vyssie odpoved
@nikusqa ved ja nevravím že treba sa snazit len v plodne dni jasne že ked je na to chut a zadarit sa moze hoci kedy. Ja len ze podla toho by si mohla vediet či je to tehu ak by bola 16dni bt vysoka moze ist o tehu.
@nikusqa to mas pravdu, lebo tie plodne dni sa mozu posunut a zena dokonca moze otehotniet aj pocas menzesu, aj ked % takych pripradov je male. Tu lekar gynekolog zdoraznuje, ze sa treba snazit nielen pocas plodnych dni:
http://zdravie.pravda.sk/zdrava-rodina/clanok/3...
Mali ste aj spinenie pred menstruaciou,akej farby..kolko dni pred menstruac.??juuj ako by som si priala babo..
@andilek2612 mne takto zacina vzdy ms.dva dni spinenie a potom sa objavy krv.
Ahojte chcem sa spytat maly ste priznak aj viac takeho natahovacieho vytoku alebo hlienu?
@danka92 krasne testiky aj ja by som take velmi chcela. Prajem všetko dobre ms určite nepride.🤰
Ahojte, mám otázku. V stredu mi gyn. potvrdil tehotenstvo z krvi ( na ultrazvuku ešte nič nevidel, len podľa steny maternice predpokladal tehotenstvo). Dva či tri dni mi bolo nevoľno najmä večer a teraz ďalšie dva dni mám bez nevoľností :/ Nie žeby mi to nevyhovovalo, len sa strašne obávam či nedajbože nedošlo k potratu :/ krvácanie ani špinenie nemám... stretli ste sa už s tým, či ste mali nevoľnosť každý deň? dík za rady 🙂
@anyka2110 ja som mala nevolnosti kazdy den, do asi 3 mesiaca, ani nie ze vracanie ale obracal sa mi zaludok aj rano a aj vecer, vlastne bolo jedno kedy, vzdy ked som pozrela na jedlo 😀 preco gynekolog nic nevidel ale z krvi uz je potvrdene tehotestvo? Preco bral krv? Je to dost nezvykle, vacsinou pridu baby s pozitivnym testom alebo dost meskajucim menzesom a tehu sa dokazuje usg. Mozno ho nevidel lebo sa nato prislo velmi skoro alebo moze byt niekde aj problem (mimomaternicove tehotenstvo). Uz je to par dni, tak ako si na tom?
Na usg nic nenasiel lebo je to este velmi skoro ale v krvi pritomnost hcg potrdila teh.... dnes mam len nejaky 40 den cyklu cize babo moze byt malinke len mm... na kontrolu mam ist bud. Piatok tak musim vydrzat...
Prvý príznak bol pobolievanie na pravej strane maternice na 9.DPO (ovulovala som z pravého vaječníka)....a to som už mala tušáka, že cítim uhniezďovanie a nemýlila som sa. Deň pred očakávanou MS som urobila tehu test a bola tam slabšia druhá /. Po týždni meškajúcej MS mi to potvrdil aj lekár na USG. Pridali sa k tomu bolestivé prsia, sem tam ranná nevoľnosť a únava 🙂
ahojte, 🙂 prosím poradte mi 🙂
mne tiež meškajú 4 dni, test negatívny, bolesti v podbruší, aj pred týždnom a pol,+ kríže ma bolia stále a nohy ... na prsiach som si nevšimla nič..
Ahojte chcela by som váš názor .. Cca pred dvoma mesiacmi som mala posledný sex od vtedy som mala menzes ale bol slabší , kradší a skoro vôbec bolesti som nemala ale nepripisovala som tomu nič .. no tento mesiac mi meškajú už 6 dní ( prišla som nato len včera že som ich vlastné nedostala pretože mám dosť hektické obdobie ) včera ma začalo bolieť v podbrušku ale viac v zadnej časti chrbta večere som mala až take bodave bolesti .. a dnes ráno som ich znova nedostala miesto toho mám biely výtok a žiadne bolesti už nemám .. ( žiadne tehotenské príznaky nepociťujem akurát tak nafúknuté brucho a prišerne má svrbia prsia .. som odcestovana preto som test nechala až na zajtra a chcela by som vedieť váš názor nato 😐 ďakujem
Ahojte baby..... Aj ja som natom tak....
Menstruacia mi mala prist pred 3dnami.zatial nic.Asi pred 2-3 dnami som len spinila.nic viac. Dnes ma cely den boli v podbrusku picha az krce mam,som nafuknuta.Prsia ako kedy raz bolia raz ne. Dnes som mala den,ze som sa na seba ani pozerat nemohla.Nafuknuta,bolesti v podbrusku,zdalo sa mi ze aj prsia mam vacsie.Testovať chcem az nedelu.A ak pondelok,utorok k Dr.
ooooo aa bolia ma aj krize a vcera ma strasne hlava bolela.dnes len trochu.A nam vytok.a Dost ma boli v podbrusku
@katka1601. Dakujem snad to tak aj bude.
@nivea777. Chcela som k Dr.ist aby mi vzala krv a potvrdila alebo vyvratila mi to.viem ze este je skoro na sono.

@nikusqa bt nemeriaš? A aky maš gyn.problem?