icon

Prvé príznaky tehotenstva

ludka1009
5. jan 2014

Ahojte. Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva ešte pred tým, ako ste si urobili tehotenský test alebo vám oznámil lekár, že ste tehotná? pociťovali ste niečo zvláštne alebo ste o tom ani netušili? Ďakujem za vaše odpovede... 🙂

lienqa
14. dec 2017

@samka78 Hej ved si hovorím, že to by bola aká náhoda, že by sa to práve nám podarilo počas užívania, tak viem, že je tam to riziko a účinnosť atk je znížená tým, že som tabletku užila s oneskorením dosť veľkým a zas sme si to užívali naplno a pravidelne 😀, ako beriem ju už 6 rokov s prestávkou jednou ako bol by to pekný vianočný darček 🙂 no podľa tvojho príspevku som pochopila, že sa aktívne snažíte, tak ti držím prsty ,aby ti to vyšlo a budete mať pekné vianoce 🙂

samka78
14. dec 2017

@lienqa práveže nesnazime.. je to nový partner sme spolu iba 2 mesiace.. Hmm darček teda riadny 🙂 ak tak to bude posmyknutie skôr.. isto nie plánované.. ako fakt som si nemyslela že ak to bude že som tak plodna .. lebo s mojou diagnózou nepochopiteľné 😲

lienqa
14. dec 2017

@samka78 no presne ako píšeš, moja krpatá má už 7 rokov 😀 vtedy mi menzes chodil každých 21 dní, proste od začiatku ako som to dostala. Keď neprišiel na 21. deň už som niečo začala tušiť 😀 počkala som týždeň , že možno sa predsa len umudril a príde na 28. deň 😀 keďže to bolo v 19-tke to bolo trošku nečakané 🙂 , a teraz zas kúpili sme byt a prerábame vo veľkom, sme si tak hovorili, že keď už budeme vo svojom, už teraz mám pocit ,že v 2-izbovom byte o seba zakopávame 🙂 tá endometrióza ma mrzí, mne sa to po pôrode všetko spustilo, najprv polycystické vaječníky, o dva roky neskôr , že autoimunitná tyreoiditída a užívanie euthyroxu 100 a 125, teraz som náhle schudla tak zas som chodila na rôzne vyšetrenia a ešte ma čaká sono bruchua, tak potešila by som sa tehotenstvu ako nejakej ďalšej diagnóze 😕

lienqa
14. dec 2017

@samka78 aha tak som potom zle pochopila, nooo tak dva mesiace to bude radosti 😂 asi by som nevydržala a už sa otestovala 😀 ja som začala užívať atk hneď po prvom tehu lebo exmanžel práve nebol ukážkový a bála som sa mať s ním ďalšie dieťa , kedže sa ukázal teda 🙄 , a teraz som 4 roky s novým , takže u nás by to teda bol skôr už očakávané a hlavne plánované a menej prekvapivé 😅

samka78
14. dec 2017

@lienqa veď to.. ja keď som malého čakala neboli mobilné aplikácie 😀 mala som papierovy kalendarik a každý deň som si hovorila veď iba 31 deň.. Až z toho bol 43 deň.. test už bol pozitívny.. vtedy som mala menzes jeden dlhý a jeden krátky mesiac.. 31 a 28 deň. Teraz mám iba krátke mesiace.. teraz iba zeriem sladké až mi je z toho zle a nič..

samka78
14. dec 2017

@lienqa veď ja sa bojím testovať.. každý deň čakám.. ráno cítim že už už a furt nič.. včera som zjedla asi polovicu medovnikoveho cesta 😀 ani si neviem predstaviť ako to poviem priateľovi..už sa ma na ženské pýtal.. tak som mu povedala ze v pohode ešte je čas.. 😇

lienqa
14. dec 2017

@samka78 no každopádne držím nech ti to dopadne ako si praješ 😀 a určite daj vedieť teda ako si dopadla 🙂

samka78
14. dec 2017

Antiku som brala od 19 rokov ..vtedy 5 rokov a pauza 3 roky..potom chvilku a po komplikaciach pri zápale maternice znovu ale iba 8 mesiacov..bolo mi z nej zle od srdca.. A Potom chvíľku nič a záchvaty endometriózy.. kým zistili čo mi je som sa pol roka trápila.. skončila na operačnom stole..A pri prvom menzese v prvý deň nastúpila 6 mesačná liečba.. bola som bez menzesu 8 mesiacov.. v prechode.. menzes prišiel sám.. vaječník začal fungovať až doteraz.. ☹

samka78
14. dec 2017

@lienqa ďakujem ja ani neviem čo chcem 😀 prerabam tiež nehnuteľnosť tak som z tohto trochu zaskočená.. dúfam že priateľ zabudne a nebude sa už pýtať 😉

imelo
14. dec 2017

Ahojte dievčatá,mám 37 a diagnostikovaný skorú menopauzy.Ms som nemala pol roka,2 mesiace som brala teda Klimonorm,následne sa má rozbehla(nepravidelne).Poslednú MS som mala 2.novembra(slabá dvojdňová),včera som robila test-negat,prsia má svrbia a podbruško boli ako pred MS.Mala niektorá podobnú skúsenosť?Môžem byť predsa len tehotná,či je to bordel v hornonoch? ďakujem za odpoveď

samka78
14. dec 2017

@imelo skús zájsť ku ženskej.. nech ti urobí sono.. keď som bola v umelom prechode tak vaječník bol maličký a bez aktivity.. skorej ti zistí či sú ešte aktívne alebo nie.. to ma mrzí.. ☹ tiež som sa bála či mi po liečbe vaječník sám naskoci a neskončim v skorom prechode.. ale rozbehlo sa to..

moncano
14. dec 2017

@samka78 ďakujem😃

lienqa
15. dec 2017

@samka78 no ako? 😀

badgang
30. dec 2017

ahojte, posledna ms mi zacala 10.12., mam 26 dnovy cyklus. Od konca minuleho tyzdna mam zaludok ako na vode, zaroven mam dlhe roky reflux pazeraka, len teraz je to o dost horsie. V utorok som bola u maminy, cely den mi bolo nevolno, co mohlo byt i zo stresu, ale ked mamka otvorila mrazak, naplo ma na vracanie, a nikdo iny to necitil. Strasne mi vadila vona zmrazeneho masa :( a musim jest kazde dve hodky, inak ma rozboli zaludok. Tiez uz asi tyzden mam obrovsky pocit zamilovanosti k mojej polovicke, niesme spolu kratko, ale teraz je to strasne intenzivne. Potrebujem mojkat snad kazdych 5 minut a placem i u rozpravky. Cokoladu ktoru milujem nemozem ani vidiet, potrebujem maso co som si dala raz za cas, tak teraz stale. Predtym mi bolo vzdy teplo, chodila som doma v zime v kratasoch a tielku, ale teraz mi je stale zima. Tiez ma pobolieva podbrusko. Rovnako moja mamka mala mat dvojicky, ale mala uraz ( biol.otec ju napadol) a potratila. Babka tiez cakala dvojicky. Neberiem atk kvoli peceni, pouuivame prerus.metodu. Myslite si ze mozem byt tehotna? Dakujem za odpovede a krasny den🙂

petruska21
7. jan 2018

Ahojte 🙂 pravdepodobne som mala ovulku 29.12. takze som cca. 9 DPO ... mávam pravidelný 28 dňový cyklus ... tak MS by mala prísť za 5 dni ... vždy o takomto čase mavam už PMS (bolia ma prsia, som nervózna a vyhodia sa mi vyrážky na tvári ....), a teraz nič ( len mám už 3 dni absolútne napäté podbrušku a mám zápachu, bolia ma kríže, a nenormálne mi chutí jesť), mám taký zvláštny pocit že by som mohla byt v tom ... zienky čo myslite mozem byt tehotná? neviem či je skoro na takéto príznaky? 🙂 ďakujem za odpoved :*

dyda12
1. feb 2018

Bolelo ma takisto podbruško už aj 2 týždne pred MS, čo nezvyklo.

veronikalilith
2. mar 2018

Ahojte,

v čase mojej ovulácie to do mňa priateľ pustil. Už pár dní mám tlaky v podbrušku, pobolieva ma, niekedy až tak pichne, hlavne v noci. Často chodím na wc, mávam dokonca občas pocit, že mám kovovú chuť v ústach, pridružila sa únava. Len vstanem a za chvíľku by som šla znovu spať, v práci robím poobedné, to som včera myslela, že tam zaspím za stolom a za pochodu. mENšTRUáCIA má prísť až okolo 14teho. Prsia ma trochu len pobolievajú. Robila som si test, no predpokladala som, že je ešte naň skoro (bol negatívny), takže musím ešte pár dní počkať aby bola tá pravdepodobnosť výsledku asi istejšia. Je každé telo iné, sama som zvedavá či to vyjde, lebo by to takto bolo fakt že na prvý šup. Tieto bolesti som zvykla mať len v čase ovulácie a inak tesne pred mešntruáciou, teraz to mám takmer stále. Môžem byť v tom?

veronikalilith
2. mar 2018

@veronikalilith len by ma zaujímalo, či je možné cítiť nejaké tie prvé príznaky dajme tomu cca týždeň po počatí?

nikusqa
2. mar 2018

@veronikalilith ja osobne si myslim, ze po tyzdni este nie. Najviac sa zacinaju objavovat po tom cca mesiaci, tie prve 2 tyzdne este kym sa zahniezdi tak trva a ked uz ti bude meskat aj MS tak potom by si mala citit a vsimat si priznaky.

veronikalilith
3. mar 2018

@nikusqa Asi mi z toho už hrabe :D a možno si len domýšľam :D v každom prípade dám vedieť, že ako to dopadlo. Priateľ stále hovorí, že určite by nám to nevyšlo na prvý krát. Zas nemôže vedieť, každé telo je iné

nikusqa
3. mar 2018

@veronikalilith mozne je vsetko, moze vam to vyjst aj na 1x, nam to vyslo 😀, drzim silno palceky a potom napis 😉

veronikalilith
3. mar 2018

@nikusqa Ďakujem krásne 🙂 aj on by sa veľmi potešil samozrejme. Sama som zvedavá, odrátavam dni kedy si budem môcť už spraviť tehu test. Ty si mala aké počiatočné príznaky?

nikusqa
3. mar 2018

@veronikalilith iba prsia ma boleli ale to som pripisovala, ze vsak mi ma prist MS, tak som to nijak intenzivne vobec neriesila, az ked mi zacala meskat MS tak ta bolest prs bola taka ina ako pred MS a potom strasna ale fakt strasna unava, ze by som cely den len spala, ale ja som si spravila tehu test az ked mi 2 tyzdne meskala MS lebo stale mi neprichadzalolo na um, ze by som hned mohla otehotniet, ale test to potvrdil 😉

erickatt
3. mar 2018

@veronikalilith ja prvý ale úplne prvy krat. Den po svadbe.. a to moje prvý krat uz ma 21 rokov

veronikalilith
14. mar 2018

@nikusqa Tak nakoniec nie som tehotná 🙂 skúšali sme to ešte raz, ale nevyšlo to vôbec 🙂 Tak snáď nabudúce.. aj keď trošku som dúfala.

dyda12
29. mar 2018

Objavili sa mi vyrazky na tvari a MS meskala.... Inak žiadne priznaky

dadus_ka
29. mar 2018

Ahojte baby, tyzden po ovulke som mala neskutocne krce sko cez ms ale ms som este nemala mat a ani nedosla. Od vtedy mam ale nafuknute brucho, teplota sa drzi hore, svrbia ma bradavky, dnes som 9dpo a zajtra mam temin ms. Dufam ze nedostanem ale je tu niekto kto mal podobne skusenosti? Alebo kratu lutealnu fazu? Co si myslite?

majka2211993
28. máj 2018

Mam otázku po koľkých dňoch (týždňoch) ste cítili prvé príznaky tehotenstva?

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
majka2211993
30. máj 2018

Po koľkých dňoch sa môže ísť na vyšetrenie ku lekárov po koľkých dňoch asi tak by vedel na isto povedať? Ci som alebo nie