Prvé príznaky tehotenstva
Ahojte. Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva ešte pred tým, ako ste si urobili tehotenský test alebo vám oznámil lekár, že ste tehotná? pociťovali ste niečo zvláštne alebo ste o tom ani netušili? Ďakujem za vaše odpovede... 🙂
Mne keby nemeskala menstruacia tak ani neviem, ze som tehotna nemala som ziadne priznaky tie prisli az v 7 tt.
Neprisla ms predsa 🙂 a citila som sa akoby mala prist. Inak vobec nic
Tak ja som mala veľmi zvláštne prejavy tehotenstva aj pri prvom aj teraz pri druhom tehotenstve. Možno vám to bude aj smiešne, ale ja som namiesto nevoľnosti mala hnačku, pocit ako by som už mala dostať menštruáciu a bola som unavená. Inak žiadne zvláštne chute alebo niečo podobné 😉
Ahojte dievčence! Viem ze moju otázku mam položiť v inej téme ale som trosku znechutena. Som po iui. Zajtra bude týždeň. Písala som tam že mám bolesti v podbrušku akokeby mi mala prísť ms,niekedy je to až pichnutie a bolesť pŕs.môžete mi povedať či to môžu byť príznaky že sa nám iui podarilo.?jedna babulka ma uistila že áno asi to je tehotenstvo alebo jeho náznak a druhá ma zotrela ako špinavú handru keďže im sa nepodarilo. Som z toho smutná lebo sa chcem tešiť. Pýtam sa preto lebo nikdy som nebola tehotná. Za každú odpoveď ďakujem
Ahojky. Pocas ovulacie som mala nechraneny sex. Asi 5 dni potom som mala v podbrusku tahavy a steklivy pocit. Nikdy predtym som to nemala a ked som si to dala do googla vyhodilo mi ze to moze byt uhniezdovanie.. tak sa chcem opytat ci to tiez niektora z vas takto mala a plus boleli a bolia ma prsia cely den. A stale mam v podbrusku obcas taky pocit no proste divny. Urcite si to nenahovaram snazili sme sa prvykrat a nechcem byt stoj co stoj tehotna.
@emily0412 tiež to mam ale som po iui tak my dúfame že to bude tehu. Mne sa tiež doma smejú že si hahovaram ale viem co cítim. V pondelok ti dám vedieť idem na krv
baby a mali ste niektora hnacky ako priznak tehotenstva a este jedna vec som furt mokra je to nechutne takto to pisat ale je to tak rano ked sa zobudim gatky uplne mokre aj cez den citim ze zomna tecie taka cira voda priesvitna ako cez ovulaciu ale je to uplne ako voda..ja som dneska 25DC a cykly mavam 28-30dnove, ako kedy.. tak co moze to byt babatko???
@alexslovakia daj vediet 🙂 pre mna je este skoro robit aj test. Menstr.mam dostat az o tyzden. Tak asi by to test este ani nezachytil. Neviem.
@emily0412 ja mam tiež až o týždeň...
Uff tak sme na tom rovnako 🙂 som zvedava. Ty si si uz robila test alebo planujes v najblizsich dnoch? Ja uvazujem ze tak o 2 dni spravim mamatest na ten su dobre recenzie ze zachyti uz 10 dni od oplodnenia
@emily0412 robila a nie jeden....dnes mám 10 deň po iui.všetko negatívne ale bol mi pichnuty pregnyl tak neviem. Mala som aj príznaky že by sa dačo mohlo diať ale dnes som čítala že to mohol byť ten pregnyl...
Ja beriem len inofolic odporucili mi ho v lekarni ze je to fajn pred planovanim.. mam 28 dnovy cyklus a vzdy som mavala aj ovulaciu o ktorej som vedela lebo bola mierne bolestiva s dobrym hlienom. Tak snad tieto moje priznaky nemozu byt kvoli inofolicu.. beriem ho asi cca 25 dni. Ale je to asi len vitaminovy doplnok kedze to je volno predajne. Tak snad som to stym inofolicom nepokazila lebo moj cyklus a ovulacia su ukazkove.
@emily0412 myslim ze taketo produkty skor pomahaju a neskodia 🙂
Aj ja si myslim tak uvidime. Dam vediet o par dni ci tie priznaky boli kvoli uhniezdovaniu 😉
@sarase ja som mala presne to iste na 26DC, hlien ako na ovu, a natahovaci bielkovy a bum, som tehu 🙂
@petulik1991 nemala si cca tyzden po oplodneni tahave bolesti v podbrusku, sem tam pichanie a bolest prs? Ja hlien nemam a ani spinenie.
@petulik1991 jaaaaj tesim sa snad ajja budem mat take stastie ako ty🙂))
@petulik1991 a na kolky den ti to test potvrdil? To si uz asi nepamatas vsak?:/
Ako si dopadla?
@alexslovakia
@emily0412 negatívny.... Ale ešte dnes som šla na krv a zajtra nám výsledky
@alexslovakia tak drzim palce daj vediet. Ja si spravim este cez vikend. Vtedy ocakavam mrchu. Asi som skoro testovala.
Baby mala ste niektora ako prejav tehotenstva opuchnute a dost bolestive nohy ? (najviac lýtka)
@emily0412 mam negatívnu krv
@alexslovakia tak drzim palceky na buduci cyklus

Mne stmavli bradavky, začalo ma nonstop nadúvať a v noci som sa často budila....vedela som hneď, že som v tom ;)