icon

Prvýkrát tehotná - pocity

anglicanka1981
16. apr 2013

Je to este cerstve a predsa mi to nonstop vrta v hlave. Len vcera mi mali prist kramy, prvy test som mala pozitivny uz pred tyzdnom. Ste tu niektore na tom priblizne rovnako? Rada by som zdielala svoje pocity, prezivanie s niekym. Nikomu sa este nemozem pochvalit 🙂
Som za sukromnu temu potom.

hope222
29. máj 2013

ahojte dievcata . ja som tiez prvy x tehotna , podla utz som 8 plus 3 tt a vsetko zatial ok . Posledne dni som vsak mala trochu zhon v praci a posledne dni mam dost vela takeho priehladneho vytoku ,obcas zlty vytok,mate to aj vy niektora ? dakujem za akukolvek radu .

adka2828
5. jún 2013

Ahojte tehulky.. 🙂 S priatelom sme si nedávali pozor od nového roka 😉 Dnes mám meškanie 11 deň. Najprv som to pripisovala stresu, kt. som v poslednom čase prežívala.. (štátnice). Včera som si robila test a hneď 2 čiarky silné a úplne jasné 🙂 Pri pohlade na meniace sa okienko som sa modlila 😀 aby vyšiel pozitívny, vyšiel. Som neskutočne šťastná, priateľ sa ma snaží upokojiť aby som to tak neprežívala pokiaľ to nemám potvrdené od lekára. K lekárovi idem dnes poobede, už odčítavam hodiny, neviem sa dočkať. Príznaky okrem brutal citlivých pŕs a plynatosti nemám :D

inness
5. jún 2013

@ada510 babenky, pálila vás na začiatku žáha?

ada510
5. jún 2013

@inness páli má este stale hlavne večer alebo ked si dám niečo kysnute....:( dávam si Renie ale z toho ms zas preháňa...:/ aj mlieko pomáha...

krprtka
5. jún 2013

@inness na začiatku ma nepálila,chvalabohu...
@ada510 dobrý je Gaviscon- bud sirup alebo tabletky, ja mám problém so žáhou a nič iné mi nepomôže...pri predchádzajúcom tehu som si dávala Gastrotuss, ale ten mi teraz absolútne nepomáha...

kacatto
5. jún 2013

ahojte baby, ja som dnes 6tt a dufam, ze je vsetko v poriadku, lebo nemam skoro ziadne tehulkovske priznaky - okrem bolavych prs, a aj to iba rano ked vstanem z postele... nie ze by som tuzila po nevolnostiach, ale myslela som si, ze akosi budem uplne hned citit, ze som tehotna 🙂

sudabe
5. jún 2013

@inness ahojte mna palila uz od zaciatku a to dost a este sa to stupnuje a pali mä kazdy vecer obcas aj cez den mlieko mi pomaha zatial.

@kacatto bud rada ze zatial ti nic nie je ale coskoro to pride uvidis, kazda sme ina.

lenulikus
21. jún 2013

ahojte 🙂 my sme tiez prvykrat tehotny...8.jula mam ist na usg..nejake zvlastne pocity nevolnosti nemam...len sa citim unavena (ale to moze byt aj z toho tepla) a castejsie chodim cikat na wc 😀
tehu sa inak podarilo na prvy šup...po vysadeni antiky som musela ist na vyvolavacku..a dalsi cyklus sa zadarilo..
uz aby bol jul 🙂

anglicanka1981
autor
24. jún 2013

Ahojte. Ja som uz uspesne v druhom trimestri, 15tt a stale tomu nemozem uverit. Ale uz troska viac, predsalen je krasne vidiet to male cudo ako sa hybe na obrazovke. Len v tej hlave to spojit, ze toto je naozaj vo mne 🙂

nikky81
24. jún 2013

@kacatto ahoj, ja som uz v 21. tt a ja som za cely cas nemala ziadne nevolnosti, jedine som mala vacsie a citlive prsia 🙂. takze neboj, vsetko bude ok. drzim palce
@lenulikus aj nasm sa podarilo na prvy sup ako ty pises, tiez som vysadila antikocepciu, prvy cyklus prisiel normalne a dalsi cyklus uz boli dve ciarky 🙂

kacatto
24. jún 2013

@nikky81 ahoj, no u mna to nedopadlo dobre - v 7 tt som potratila (nastastie bez kyretu) ☹

monika15
24. jún 2013

**je to super awesome pocit !!!!!!!***************

nikky81
24. jún 2013

@kacatto ooo,prepac to som netušila. Mrzí ma to. Želám ti rychle zotavenie a čo najskôr dve čiarky na teste.

kacatto
26. jún 2013

@nikky81 ahoj, v pohodke, si nemohla vediet 🙂

mima1416
2. júl 2013

@inness ahojky.... ja som tretí týždeň od et a potvrdené tehotenstvo....záhu mávam pomerne často, na to že pred tým som ju mala tak maximálne 3x do roka.... som rada, že nie som sama

lussy3107
12. júl 2013

ahojte...ja som si dnes rano robila tehotensky test a ukazali sa mi dve palicky...strasne som sa potesila kedze sa s manzelom snazime o babo uz dva roky...ale bojim sa toho ze to bude len poplach...co myslite mozem si hned zajtra spravit druhy test alebo musim pockat 48 hodin???

zelovocka
12. júl 2013

@lussy3107 ahoj, cakat nemusis, je to na tebe - ale je pravda, ze ak testujes obden, tak lepsie uvidis, ci a ako ciarka silnie 😉 hlavne testuj rovnakou znackou testu 🙂 drzim palce a potichucky gratulujem 😵

anuskaaprazko
12. júl 2013

@hope222 uz si si to asi zistila, ale je to normalny vytok v tehotenstve, pokial to nie je spinenie alebo krv tak no stress 🙂

lussy3107
12. júl 2013

@zelovocka dakujem...bodaj by sa nam to uz podarilo..🙂.

ja1985
12. júl 2013

Ahojte baby, ja sa chcem opytat, mali ste niektora aj bolesti v podbrusku presne ako pred mrchou???ja ich normalne mavam tak cca 2-3 dni pred mrchou, slabulinke..dokonca aj ked mrcha dorazi, tak sa to v pohode da vydrzat....avsak teraz ich mam uz skoro tyzden a pol , veeeeeeeeeeeeelmi silne, niekedy to je az na nevydrzanie, ze normalne uz drzim v rukach Ibalgin 😀 mavam ich tak cca 5 krat do dna, niekedy sa aj v noci na to budim....a samozrejme bolia aj krize ....mali ste niektora neico podobne?

lussy3107
13. júl 2013

@ja1985 ahoj...ja som mala vzdy taketo bolesti a tiez ma boleli aj krize..mne uz nepomahal ani ibalgin tak som si kupovala silnejse tabletky..a ktomu som mala aj bolave prsniky...

ja1985
13. júl 2013

@lussy3107 dakujem, presne tieto tri priznaky mam aj ja, tak uvidime co z toho bude .... 😒

zabkakwa
18. júl 2013

ani som sa nestihla "rozkukať" v téme prvosnažiliek a som medzi vami 🙂
dnes mala dôjsť mrcha no nejako sa mi to nezdalo. Bolo mi zle, ale ináč, bradavky ma neuveriteľne bolia, v hlave sa mi krúti 3 dni, dnes mi je na odpadnutie, tak ma kamoška nahuckala na testík..... a // sa objavili 🙂 spravila som ešte jeden, iný a tiež // 🙂
prvý pokus nevyšiel, na druhý sa podarilo, na týždeň sa idem objednať na gyndu, a už len dúfať,že bude všetko v poriadku.... mala by som byť v 3-4 týždni.

lucinkab
29. júl 2013

@zabkakwa ahoj to sme skoro na tom rovnako 🙂 tiez sa chcem zajtra objednat na gyn... 🙂 nejako po 12.8 aby sme rovno mali aj srdiečko 😝

zabkakwa
29. júl 2013

@lucinkab držím palčeky 🙂 nám ešte nebolo vidno :( 28.8. idem na krv a týždeň na to na kontrolu,tak hádam už budeme mať krásnu prvú fotečku

lucinkab
29. júl 2013

@zabkakwa no ja som o kusok popredu....pocali sme 15.7.2013 ms som mala naposledy 21.6.2013 🙂 objednam sa ked si urobim digitalny test....vraj mimi zacina byt srciečko po troch týždňoch a jednom dni.... cize nas caka este minimalne 8dni a mali by sme mat srdiecko 😉 juj sme nadsený 😉 kukni..toto mi moj najdrahsi nasiel http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.ph... a mas tam dole vsetky tyzdne a videjka 😉

zabkakwa
30. júl 2013

@lucinkab no ja som mala posledný ms 20.-23.6., "pustili" sme 2.7. a zadarilo sa... 25.7. som bola na kontrole a videli sme len čiernu bublinku, povedal že je ešte skoro..... 28.8. idem na krv a potom kontrola....

lucinkab
30. júl 2013

@zabkakwa objednal nas na 6.8. teoreticky by tam uz malo byt aj srdiecko 🙂 neviem uvidime 😉 to budem kvoli posunutej ovu v 5tt+0 ale oficialne podla ms 6TT+4, tak uvidime ako prebiehla tvoja prva navsteva u gyn ked sizistila ze si tehu?

bencobb
30. júl 2013

My ideme s milou 8.8 na 4D ultrazvuk do Martina a povedia nám, či chlapec, či dievčatko, neskutočný pocit 🙂

zabkakwa
30. júl 2013

@lucinkab no ja som bola podľa doktora v 3-4 týždni, podľa poslednej ms by som mala byť v 5-6 týždni.
Spravil mi ultrazvuk zo spodu, a skonštatoval že mám papať veľa vitamínov, nedvíhať nič ťažké a dávať si na seba pozor. Nič viac neriešil.... Objednal ma o mesiac s tým že bude viac vidno a aj preto,že bude mať dovolenku raz on,raz sestrička a neviem čo.