Prvýkrát tehotná - pocity
Je to este cerstve a predsa mi to nonstop vrta v hlave. Len vcera mi mali prist kramy, prvy test som mala pozitivny uz pred tyzdnom. Ste tu niektore na tom priblizne rovnako? Rada by som zdielala svoje pocity, prezivanie s niekym. Nikomu sa este nemozem pochvalit 🙂
Som za sukromnu temu potom.
Ahojte tehulky.. 🙂 S priatelom sme si nedávali pozor od nového roka 😉 Dnes mám meškanie 11 deň. Najprv som to pripisovala stresu, kt. som v poslednom čase prežívala.. (štátnice). Včera som si robila test a hneď 2 čiarky silné a úplne jasné 🙂 Pri pohlade na meniace sa okienko som sa modlila 😀 aby vyšiel pozitívny, vyšiel. Som neskutočne šťastná, priateľ sa ma snaží upokojiť aby som to tak neprežívala pokiaľ to nemám potvrdené od lekára. K lekárovi idem dnes poobede, už odčítavam hodiny, neviem sa dočkať. Príznaky okrem brutal citlivých pŕs a plynatosti nemám :D
ahojte baby, ja som dnes 6tt a dufam, ze je vsetko v poriadku, lebo nemam skoro ziadne tehulkovske priznaky - okrem bolavych prs, a aj to iba rano ked vstanem z postele... nie ze by som tuzila po nevolnostiach, ale myslela som si, ze akosi budem uplne hned citit, ze som tehotna 🙂
ahojte 🙂 my sme tiez prvykrat tehotny...8.jula mam ist na usg..nejake zvlastne pocity nevolnosti nemam...len sa citim unavena (ale to moze byt aj z toho tepla) a castejsie chodim cikat na wc 😀
tehu sa inak podarilo na prvy šup...po vysadeni antiky som musela ist na vyvolavacku..a dalsi cyklus sa zadarilo..
uz aby bol jul 🙂
Ahojte. Ja som uz uspesne v druhom trimestri, 15tt a stale tomu nemozem uverit. Ale uz troska viac, predsalen je krasne vidiet to male cudo ako sa hybe na obrazovke. Len v tej hlave to spojit, ze toto je naozaj vo mne 🙂
@kacatto ahoj, ja som uz v 21. tt a ja som za cely cas nemala ziadne nevolnosti, jedine som mala vacsie a citlive prsia 🙂. takze neboj, vsetko bude ok. drzim palce
@lenulikus aj nasm sa podarilo na prvy sup ako ty pises, tiez som vysadila antikocepciu, prvy cyklus prisiel normalne a dalsi cyklus uz boli dve ciarky 🙂
**je to super awesome pocit !!!!!!!***************
ahojte...ja som si dnes rano robila tehotensky test a ukazali sa mi dve palicky...strasne som sa potesila kedze sa s manzelom snazime o babo uz dva roky...ale bojim sa toho ze to bude len poplach...co myslite mozem si hned zajtra spravit druhy test alebo musim pockat 48 hodin???
@hope222 uz si si to asi zistila, ale je to normalny vytok v tehotenstve, pokial to nie je spinenie alebo krv tak no stress 🙂
Ahojte baby, ja sa chcem opytat, mali ste niektora aj bolesti v podbrusku presne ako pred mrchou???ja ich normalne mavam tak cca 2-3 dni pred mrchou, slabulinke..dokonca aj ked mrcha dorazi, tak sa to v pohode da vydrzat....avsak teraz ich mam uz skoro tyzden a pol , veeeeeeeeeeeeelmi silne, niekedy to je az na nevydrzanie, ze normalne uz drzim v rukach Ibalgin 😀 mavam ich tak cca 5 krat do dna, niekedy sa aj v noci na to budim....a samozrejme bolia aj krize ....mali ste niektora neico podobne?
ani som sa nestihla "rozkukať" v téme prvosnažiliek a som medzi vami 🙂
dnes mala dôjsť mrcha no nejako sa mi to nezdalo. Bolo mi zle, ale ináč, bradavky ma neuveriteľne bolia, v hlave sa mi krúti 3 dni, dnes mi je na odpadnutie, tak ma kamoška nahuckala na testík..... a // sa objavili 🙂 spravila som ešte jeden, iný a tiež // 🙂
prvý pokus nevyšiel, na druhý sa podarilo, na týždeň sa idem objednať na gyndu, a už len dúfať,že bude všetko v poriadku.... mala by som byť v 3-4 týždni.
@zabkakwa no ja som o kusok popredu....pocali sme 15.7.2013 ms som mala naposledy 21.6.2013 🙂 objednam sa ked si urobim digitalny test....vraj mimi zacina byt srciečko po troch týždňoch a jednom dni.... cize nas caka este minimalne 8dni a mali by sme mat srdiecko 😉 juj sme nadsený 😉 kukni..toto mi moj najdrahsi nasiel http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.ph... a mas tam dole vsetky tyzdne a videjka 😉
My ideme s milou 8.8 na 4D ultrazvuk do Martina a povedia nám, či chlapec, či dievčatko, neskutočný pocit 🙂
@lucinkab no ja som bola podľa doktora v 3-4 týždni, podľa poslednej ms by som mala byť v 5-6 týždni.
Spravil mi ultrazvuk zo spodu, a skonštatoval že mám papať veľa vitamínov, nedvíhať nič ťažké a dávať si na seba pozor. Nič viac neriešil.... Objednal ma o mesiac s tým že bude viac vidno a aj preto,že bude mať dovolenku raz on,raz sestrička a neviem čo.

ahojte dievcata . ja som tiez prvy x tehotna , podla utz som 8 plus 3 tt a vsetko zatial ok . Posledne dni som vsak mala trochu zhon v praci a posledne dni mam dost vela takeho priehladneho vytoku ,obcas zlty vytok,mate to aj vy niektora ? dakujem za akukolvek radu .