icon

Radosť, strach, beznádej a smútok

jarka0
16. feb 2017

Ahojte baby zažili sme šok. Mali mi prísť moje dni 6.2. a nič tak o 5 dní som si urobila test a bol pozitívny to bol šok najprv sme zvažovali ze ako to vyriešiť lebo už dve deti máme Ninka ma 8 a Miško ma 6 ale nakoniec sme sa rozhodli správne ze dieťa bolo síce neplánovane ale je to dar tak začala radosť tak som išla k Dr. A urobil mi ultrazvuk a potom prišli obavy podľa neho nebolo nič vidno tak mi sestrička zobrala krv a na druhý deň som volala ze ako dopadli výsledky tak podľa krvi ze som tehotná .Jupí ale hneď som jej hovorila že ma bolí brucho tak nech prídem a potom sa uvidí tak dnes som bola a dr. mi urobil ďalší ultrazvuk a potom prišla beznádej podľa ultrazvuku mi dr vypísal papier na interné a sestrička mi zobrala ešte krv ze je možné že o nič nejde keď budú hodnoty vyššie tak je to dobré ale ak nie tak musím ísť na vyčistenie nič horšie som nezažila neviem prečo to tak je veď obe deti som mala bez problémov a toto neviem či je to trest za to že sme sa len zamysleli nad tým že by sme to maličké dali preč fakt neviem a už aj tá najmenšia nádej odišla ze by to mohlo dobre dopadnúť som zúfalá 😢

Strana
z2
xstelinka
16. feb 2017

Podla toho co pises by si mala byt 6tt.To by malo byt vidiet aspon maly gestacny vak. Co presne tam lekar nevidel?Vobec nic,plodovy vak,plod?

jarka0
autor
16. feb 2017

Niečo tam videl ale podľa toho usúdil ako ako keby sa zastavil rast ze to nezodpovedá veľkosť atď.

bondy
16. feb 2017

Vyckej bude to dobre

laura1804
16. feb 2017

Len sa neunahlite, ja som 3x bola, co nebolo nic vidiet, pockala som a uz som v 20 tt. Nechapem doteraz, lebo ovulaciu som mala vzdy pravidelne, no teraz to vyzera na 2 tyzdnovy posun. Len ziaden stres...bude to ok.

diankak
16. feb 2017

Ja som tiez tak prezila tyzden stresov lebo nebolo nic vidno a sme teraz 24tt. Pockaj tyzden a potom sa chod ukazat, moze byt len posunuta ovu a v tomto tyzdni nemusi byt este nic vidno. Mne sa ukazalo az v 8tt

jarka0
autor
16. feb 2017

Bodaj by to tak bolo.Ale ja si myslím že to bude pravý opak lebo mám aj bolesti a dnes som trochu aj krvacala ale doktor povedal že to môže biť aj z toho ako ma vyšetroval .diankak ale tebe nedal papier aby si išla na interné ? Čakali ste keby bolo u nás všetko v.poriadku ó čo by som zato dala

erickatt
16. feb 2017

@jarka0 nech ti ešte urobia kontrolný ultrazvuk tak o týždeň. Ne ta hned poslať na čistenie

jarka0
autor
16. feb 2017

@erickatt ja by som bola rada len neviem že či to bude možné už ked to takto rýchlo chce ukončiť

moni244
16. feb 2017

Toto je presne dovod, preco sa nema chodit tak skoro k lekarovi, zbytocny stres a panika, stavilo, aby si isla cca v 8 tyzdni. Kolko je takych, co isli moc skoro, nic nebolo vidno, uz objednane na zakroky a zrazu akcia srdiecka

janinah
16. feb 2017

čakaj.....

jarka0
autor
16. feb 2017

@janinah ja by som čakala aj 9mesiacov ale fakt mám veľký strach a po dnešnej kontrole mám aj bolesti brucha a ešte aj to krvácanie . Bojím sa

erickatt
16. feb 2017

@jarka0 bolesť môže byt z roztahovania maternice, a krvácanie z vyšetrenia.

jarka0
autor
16. feb 2017

@erickatt jej kiežby to tak bolo 😀

salomke
16. feb 2017

všetko bude tak ako má byť....

xstelinka
16. feb 2017

@jarka0 Ja som podla MS bola v 6tt a na sone bolo vidiet len prazny gestacny vak a teraz uz som v 26tt. Mohla si mat neskor ovulaciu a lekar moze mat uz starsie sono(pristroj), v podbrusku ta moze boliet kedy kolvek pocas tehu lebo sa maternica roztahuje. Este nie je nic stratene 😉 Drzim palce 🙏

luciah34
17. feb 2017

@jarka0 ahoj Jarka, záleží od toho ako krvácaš, ak je to len mierne krvácanie nemusí nič znamenať, ale ak je krvácanie silné so zhlukmi krvi vtedy sa je už čoho obávať. Viem zažila som, ale dôležité je, že nie všetky máme rovnaké osudy a príbehy a ten tvoj verím že dopadne so šťastným koncom. A ešte otázka tehotenské príznaky máš?

jarka0
autor
17. feb 2017

Tak baby začala som silno krvácať tak sme v nemocnici a teraz čakám na výsledky z krvi ale podľa všetkého je už koniec 😢😢😢

liesik
17. feb 2017

@jarka0 Moje. Tažko sa mi číta táto tvoja posledná správa. Prajem ti veľa veľa síl!

luciah34
17. feb 2017

@jarka0 Drž sa....viem čo prežívaš......fuuuu až mi zimomriavky na tele nabehli...... Je to ťažké a možno ťažšie ako si niekto vie predstaviť, ale najdôležitejšie je teraz tvoje zdravie..... toto držalo nad vodou mňa......tak ti prajem ti veľa šťastia a neboj všetko je tak ako príroda zariadi

jarka0
autor
17. feb 2017

Ďakujem vám všetkým za podporu veľmi si to vážim ja viem že veď život nejde ale to prázdno čo mám teraz ma veľmi ničí 😢

jarka0
autor
18. feb 2017

Baby tie čo máte skúsenosti teraz koľko budem krvácať ? Normálne alebo 6 týždňov ? Snáď nie lebo mňa necistili kvôli tom že mám sliznicu nízko tak ze by som mala normálne od menstruovat ďakujem za radu 😔

jarka0
autor
18. feb 2017

Asi to je.choré ale normálne nemôžem vyhodiť tie testy 😢

badimeria
18. feb 2017

@jarka0 ahoj je mi to luto ja som to zazila skoro tri krat ale dva krat to mam za sebou ☹ budes krvacat klasicky 6dni ako ms najviac 8dni ako sa telo vycisti na 100%nie 6tyzdnov.Ja som bola tiez velni prazdna smutna nahnevana na cely svet tolko slz raz tiez nezodpovedalo velkosti druhy krat uz aj srdiecko bilo a na dalsej kontrole sok uz nebilo to by ma nebapadlo ani vo sne.....ale do tretice sa to podarilo iked s pichanim injekcii do bruska ale ber to tak mas doma dve zdrave deticky a asi to tak mako byt dr mi povedala ze odchadza iba poskodeny plod radsej tak ako sa starat o take babetko ak mas byt este tehu budes pan boh vie kedy ale ak uz nechces mini spomiebka ti ostane navzdy ja vzdy kazde sviatky zapalim sviecku zane pri krizi a doma hocikedy ale zijem dalej a tesim sa z toho co doma mam este hormony troska ti dopomahaju ktym stavon placu ale pi mesiaci bude dobre

jarka0
autor
18. feb 2017

@badimeria ďakujem aj toto mi pomáha keď ma vie pochopiť veľmi si to vážim

jarka0
autor
20. feb 2017

Baby chcem sa Vás opýtať že za ako dlho ste sa pokúsili o babo keď sa vám to stalo ? Bolo by možné alebo skôr vhodné aby sme to skúsili keď prastanem krvácať ?

mufka1
20. feb 2017

@jarka0 ja som rodila pred 9 m a stretla som tam maminku ktorej 7 tt nic nevideli na ultrazvuju a ankoniec 8 tt cakala mimi bude to dobre neboj.Ja som o mimi prisla a po vycisteni som ostala tehnu do 4 mes.aj ked mi kazali ,ze az po 6 mesiacoch skor nie.Ja som donosila zdrave dieta bezproblemove tehu povedala by som ,ze ukazkove :0)

jarka0
autor
20. feb 2017

Dnes som bola opäť v nemocnici na kontrolu a ešte pôjdem v stredu a podľa ultrazvuku som sa pekne vyčistila sama a z krvi hladina klesla na 50 ale nemala som.odvahu sa opýtať dr že kedy by bolo možné sa pokúsiť znova lebo doktori sú toho názvu ze čakať tak zato sa pýtam ze ci ma niekto skúsenosti ze hneď po tom čo prestal krvácať ďakujem vám baby veľmi si vážim každú vašu správu a radu 😘

luciah34
20. feb 2017

@jarka0 ahoj Jarka, no neviem či by si nemala počkať aspon na prvý menzes a potom skúsiť. Neboj ked to bude mať prísť, príde to 😉, Ja som čakala rok stále som nebola presvedčená či to chcem ešte podstúpiť ten strach a obavy, ale dala som sa na to a dnes som bola u dr a som v 7tt, zatiaľ všetko v poriadku po fyzickej stránke, len moja psychika je na to oveľa horšie ako som predpokladala...... tak uvidime musim prestať myslieť na najhorsie a prečkať to krízove obdobie.....

jarka0
autor
20. feb 2017

@luciah34 sak ja viem normálne tá túžba je tak silná ze by som snáď bola schopná mať asi aj sex i keď krvacam ale bojím sa ale tak mesiac určite chcem počkať . A gratulujeeeeeem neboj ja verím že bude všetko ok držím palce aj na nohách 😉😘

luciah34
21. feb 2017

@jarka0 Si to pekne napísala...len daj telu este chvilu cas aby sa trošku zregenerovalo a neboj všetko príde..... a ani sa nenazdaš a budeme sa tešiť aj z teba určite 🙂

Strana
z2