icon

Recenzie - MUDr. Durmis Peter gynekológ Žilina

butterfy123
2. jan 2019

Ahojte,

chcela by som sa Vás spýtať na skúsenosti s MUDr. Durmisom

Ako ste riešili obdobné problémy, ako opisujem nižšie?

Moje osobné skúsenosti:

pozitíva:
-pekné miestnosti
-krátke čakačky

negatíva:

-som prvorodička, mám pocit, že nič nevysvetľuje. nepovedal mi nič na začiatku o tehotenstve, napr. čo nemám jesť, na čo si mám dávať pozor a pod, všetko viem z mojej mobilnej appky, nepovedal nič o možných vyšetreniach, už som na konci druhého trimestra a ešte nepadla reč o pôrode

-odignoroval, keď som mu na poradni povedala, že mám bolesti pri močení, aj keď som na poradňu brala ranný moč, čo sa obávam, že vôbec nevyšetrili, na ďalší deň som musela ísť k všeobecnemu lekárovi, ktorý bol zhrozený z toho, aký mám vysoký zápal a rovno mi dal antibiotiká, keď som sa na to na ďalšej poradni pýtala, lekár povedal, že nevie ako je možné, že sa to zo vzorky moču nezistilo, pri zápale by to mali hneď zistiť - no ako asi :/

-pýtala som sa, kedy mám ísť na aké vyšetrenia - napr. zubár a pod., povedal, že on má takú klientelu, ktorá sa o svoj chrup stará - nemal by ma aspoň upozorniť, že takéto vyšetrenia nie sú povinné, ale predsa sa v tehotenstve viac kazia zuby...

-pýtala som sa, kedy môže ísť so mnou aj manžel na vyšetrenie, povedal, že už môžme spraviť 3D alebo 4D sono, kde môže prísť aj manžel, že z 3D dostanem fotky, zo 4D videá, tak som sa objednala na 4D, povedal, že sa u sestričky mám objednať ako posledná v daný deň, lebo vyšetrenie trvá dlhšie. Na vyšetrenie sme prišli s manželom, dieťa si ručičkou zakrývalo tvár, lekár nám preto oznámil, že nie je v dobrej polohe, sono ale spravil, trvalo to cca 15-20 min. Lekárovi sme dali USB, videla som, že tam nahadzuje fotky, tak som sa pýtala, že či to nemali byť videá, keďže som sa objednala na 4D, povedal, že robil len fotky kvôli zlej polohe dieťaťa, a že ak budem mať záujem, neskôr, keď sa dieťa otočí, dorobí 4D (nechápala som, že kedy, či sa na to mám zvlášť objednať a znovu platiť, jednoducho nejasno komunikuje a vždy mi odpovie len krátkou vetou, všetko z neho musím ťahať, niekedy sa ja cítim hlúpa, že sa pýtam, ale čo mám robiť ak mi nič nehovorí...) Vyšli sme k sestričke, tá si vypýtala 70 eur, pýtam sa, či mám toľko platiť, aj keď sme nerobili video, iba fotky - ona že áno, že mi lekár mal povedať, že v prípade lepšej polohy dieťaťa sa vyšetrenie dorobí - ale na obyčajnom vyšetrení, (tj. ráno, keď tam bude milión pacientiek, tak pochybujem, že si na mňa vyčlení dostatok času, a ani manžel so mnou na obyčajne poradne nechodí), no a že sa mám pripomenúť lekárovi pri každom vyšetrení, lebo on to v hlave nedrží. Príde mi to dosť neseriózne, ak nie som taká asertívna, tak ani to sa nedozviem, že mám možnosť na dodatočné vyšetrenie, len by si zobrali plnú sumu 70 eur za 15 minutové sono a zopár 3D fotiek.

-platím pri každom vyšetrení, ani raz mi nedali bločik

-ambulancia sa tvári ako luxusná, no komunikácia a prístup 0 bodov

Aké sú Vaše skúsenosti všeobecne + s 4D sonom u neho?

Neviem posúdiť, či je len málo komunikatívny, avšak dobrý odborník, alebo svoju prácu jednoducho zanedbáva.

Ďakujem za odpovede a rady 🙂

13katarinka13
4. jan 2021

@maminka1986 😮😮😮 tak ja som s ním bola vždy spokojná 🙏

maminka1986
4. jan 2021

@13katarinka13 a ? X zien nebolo asi vam nevynadal ze? Asi vaa nenastrihol aj ked.poprosili atd ved mate print screeny trrab čítať

tatianaba
5. jan 2021

@maminka1986 Vies, ono to je tak s kazdym doktorom, niekto spokojny, niekto nie. Ja k nemu chodim tiez, bol jediny, ktory ma zobral, ked som hladala noveho gynekologa. Ano, pravda je, ze si naberie kopu novych pacientok a potom cakas aj hodinu, viac, aj ak si objednana. Mne on tiez pride taky zvlastny, malo toho povie, ale vzdy, ked som sa nieco opytala, nemal problem aj poradit. Ja som aj vdaka nemu mala uspesne tehotenstvo, daval velky pozor, kedze vedel, ze prve dopadlo katastrofalne. Je taky svojsky, ale ja som si nanho zvykla a nemala som s nim problem. Kazdopadne, nemala som ho pri porode, nestihli sme sa dohodnut, kedze som nakoniec rodila skor. Mna ale prekvapilo, ked mi par hodin po narodeni poslal sms, ze vie, ze to mam za sebou, ze volal na gyn a ze gratuluje. Kazdopadne, ak s nim mala niektora zlu skusenost, nespochybnujem to. Pocula som nanho vela zleho, len teda neviem to objektivne posudit, kedze ja s nim zlu skusenost nemam.

maminka1986
5. jan 2021

@tatianaba áno k svojim pacientkam je vraj velmi fajn lebo siplatia asi u neho či nie?
On je ako odborník vraj dobry ale ako clovek... no velmi zle akusesnosti a ja som sa modlila aby som ho nemala,sestricky sa smiali,vedia aky je,furt som sa na pasoch pytala kedy ma sluzbu a oni zhrozene ci ho chcem 🙈🙈🙈 a ja ze nieeee naopak...takze tak no

vendulka80
12. feb 2021

No je to asi tak, ako s každým doktorom. A po mojich skúsenostiach vzdy takí, co sa usmievajú a zenu by aj na rukach vyniesli z ordinácie su vacsinou najblbsi. Po prvej dcére som 7 rokov nemohla otehotnieť. A kedze som verila svojmu vtedajšiemu milému a usmiatemu gynekológovi, ze len tie tabletky a prášky od neho a z tej lekarne, ktorú len od odporučil su naj a nic ine mi netreba, bola som spokojna. Lebo ved som zdravá. Ale potom som sa dostala k dr. Durmisovi. Do 2 mesiacov som ležala na stole a po LSK s hroznymi nálezmi, nepriechodnostou mi oznámil, ze urobil co mohol ale ak zostanem tehotna, tak zacne verit na zázraky. A ja som aj tehotna zostala. 2x po sebe. Kazdu kontrolu mi sestrička merala tlak, podotýkam vzdy. Ano, on nie je typ, ze sa mu ústa nezatvoria ale co som sa opýtala vzdy odpovedal a vysvetlil. Ked sa mu nieco nezdalo, hned povedal.
Ďalej je mozno dobre si uvedomiť, ze jeho pacientky su vacsinou VS vzdelané zeny. A jemu uz pride trapne v dnešnej dobe niekomu hovoriť, ze musi ist v tehotenstve k zubarovi. A ďalšia vec, viem ale su niektore mamicky s prepacenim trúby. Aj keby im práškový cukor fúkal do zadku hocijaký doktor, vzdy budu s niečim nespokojne alebo najmúdrejšie lebo prečítali v googli.
Aby som to nejako zhrnula, ano, je svojsky ale mne vyhovuje, ze rozumie tomu, co robi.

maminka1986
12. feb 2021

@vendulka80 hmm vs vzdelane zeny preboha 🙈🙈🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂 takuto blbost vypusti vs vzdelana zena?
Ja som vs ale precó boli na neho staznosti od zien a bol odvolaný-konecne zo zh nemocnici?
Plus co viem staznost na neho písala dost vs vzdelana zena 🙂)) a pisala som s ňou osobne! Plus sestričky vs vzdelane na oddelení detto mi hovorili aky je 🤦‍♀️😂 tak a tie musia sakra dobre vedet co je za ....doktora 😆

vendulka80
12. feb 2021

@maminka1986 treba chapat v akej súvislosti som to napísala. A neskáčte hned. Slušne som opísala moju skusenost.

nadazdi
12. feb 2021

@maminka1986 ku nemu chodia tri moje kamošky a zhodou okolnosti dve nemajú ani maturu 😂😂😂😂 ničmenej aj tak ich ľúbim, len rodili skoro a už sú lenivé.. ta s maturitou je akurát teraz 21tt a morfologicky utz jej minuly týždeň spravil za 1,5 minuty, takze sa objednala do prenatalu 😂😂😂

michaelacabadova
22. feb 2021

@brunko10 on uz rodi v ZA? Od kedy?

michaelacabadova
22. feb 2021

@annie89 , mozem sa opýtať, kde ste rodili, kedze som citala, ze v ZH od septembra nerobi, vďaka

annie89
22. feb 2021

@michaelacabadova v Žiline 😉

michaelacabadova
22. feb 2021

@annie89 , vďaka, tak to je super, lebo ten ZH ma odradzal

annie89
22. feb 2021

@michaelacabadova aj mňa. Preto som sa potešila, keď som zistila, že už je aj tu.

marrya
22. feb 2021

@annie89 ja som bola zeny v zh takze to bolo des, inak daleko no prezila som 🙂

tatianaba
23. feb 2021

@michaelacabadova Ja len tolko, ze on v ZA iba operuje, nechodi normalne k porodom. Tak mi to povedal, ked sme sa o tom bavili.

brunko10
23. feb 2021

@annie89 ja som bola s nim dohodnutá že príde k pôrodu a neprišiel. Pritom stále sľuboval a nakoniec sa na mňa vy*ral. Ak bude opäť niečo takého sľubovať, dajte si to riadne s nim na papier lebo potom sa len vyhovára.

annie89
23. feb 2021

@tatianaba zvláštne. Ja som s ním bola od začiatku dohodnutá, že k pôrodu pôjde a nič na papieri sme nemali.
Prišiel hneď ako som napísala sms-ku, že rodim.

jennyx5
16. mar 2021

Dievčatá,ktoré chodíte ku dr.Durmisovi koľko sa platí teraz za vyšetrenie?Idem po 2 rokoch tak neviem či sa nezmenili ceny ..

annie89
16. mar 2021

@jennyx5 15eur za bežné vyšetrenie a myslím 45e bola tá podrobná cytologia

jennyx5
16. mar 2021

@annie89 ďakujem 🙂

13katarinka13
16. mar 2021

@jennyx5 vyšetrenie 15 , základná cytologia 15, rozšírená cytologia 30

annie89
21. dec 2021

Dievčatá, náhodou neviete ako je to u Durmisa a tým VIP členstvom?

majkatri3
29. dec 2021

@annie89 toto by aj mňa zaujímalo..

paprika11
8. mar 2022

Kočky neviete koľko si pýta za plánovaný cisársky rez prosím? Ďakujem

majkatri3
10. mar 2022

@paprika11 ja som Mala plánovaný v r.2016 v Žiari a teda neplatila som nič.Bola som spokojná pôrodnica v Žiari bola super..druhý v r. 2020 som mala tiež tammala som problémy ráno som mu volala ,vyšetrila má u seba hneď volal do Žiaru kam má aj poslal a na druhý deň bola malá na svete.tiez som nič neplatila ale vtedy mi ho nerobil on lebo utekal z ordinácie rovno domov s horuckou

skopy111
21. máj 2023

@marrya ahoj mohla by som sa opýtať ci ste rodila pri nom prirodzene alebo sekciou? Prvé som rodila pri primárovi a teraz by som rada u durmisa len sa obávam ci príde keď ma aj ambulanciu

marrya
21. máj 2023

@skopy111 ahoj prirodzený pôrod

marrya
30. jan 2024

Bol tam teraz niekto? Koľko sa platí? Dlhšie som tam nebola

skopy111
31. jan 2024

@marrya ja som bola minulý rok v septembri na preventivke a platila som tuším 60 eur. Aj s tou kultiváciou. Doktor už ma novu sestričku 🙂

marrya
5. feb 2024

@skopy111 novú? A koľko má rokov cca 🙂