icon

Sme pozvaní na stužkovú a ja budem v 7. mesiaci

bianka...
27. jún 2016

Viem, este je to do novembra daleko...ale tieto moje 3.mesiace tehotenstva ubehli neskutocne rychlo, a zamyslam sa, ci mam ist, alebo nie na stuzkovu s manzelom jeho dcere z prveho manzelstva, s takym bruskom,kt.budem mat v 7mesiaci - ci je to vhodne. Bude tam manzelova ex-su rozvedeny pomaly 10 rok. no velmi ma nemusi ( ja nemozem za ich rozvod-nepoznala som vtedy mojho manzela). Rada by som videla, jeho dceru v ten den.My spolu vychadzame dobre a zas sa priznam aj by som rada sla, ved na stuzkovej som bola na mojej pred 17 rokmi 😵.

Strana
z2
alex49
28. jún 2016

to kolko ludí na jedného 😕 my sme mali rodičov, a ak mal niekto tak frajera, ved keby si každý zobral 10 ludí, tak sa nevojdú nikam, či to bude sála pre 300 ludí? 😀

loginexistuje
28. jún 2016

Hujer family 😀 😀 😀 😀 😀

sorry nedalo mi .... ak si vezme este frajera tak to mas 12 ludi na ziaka krat 2O ziakov plus 20 ucitelov a 20 maturantov to si fakt neviem ani predstavit .... mne to pride divne ale ak je to tak tak sa tam stratis ... pri tolko pocte ludi to nikto nebude riesit kto je kto...

fra
28. jún 2016

tak v tomto prípade, že tam idú všetci ľudia, ktorých si vymenovala to samozrejme nie je o čom- choď tam aj ty, uplne bez pochybností ... predpokladám, že máš k mužovej dcere bližší vzťah ako manželka jeho exmanželky brata 🙂

fra
28. jún 2016

inak u nás bol vždy limit maximálne 3 osoby na študenta, ale odporúčali sa 2 osoby, syn mal stužkovú v trochu menších priestoroch tak tam to bolo úplne striktné ani noha navyše....

nyusika
28. jún 2016

Mňa by inak zaujímalo, koho okrem rodičov a frajera/frajerky zaujíma stužková 😊

dobromila1111
28. jún 2016

Ja som bola na svadbe ako 7m tehula,stuzkova je v pohode. Mne vadila len moc hlasna hudba a boleli ma nohy. O 2m na to sa narodil nas maly 🙂

Strana
z2