Som tehotná
Ahojte dnes som sa dozvedela podla testu ,že som tehotna som štastna 🙂
@sarlota1986 dakujem za radu ešte nemam ani knižku tak preto sa tak bojím,dufam že to dobre dopadne.
Ahojte/Dobrý deň!Od kedy sa dá zistiť tehotenstvo? Naposledy som mala 9-ho decembra menštruáciu. A teraz ešte v januári nebolo. Pred dvoma dňami som spravila test, ale ukazovalo negatívne. Možné že som tehotná? Alebo len tak mešká. Ďakujem za info.
@sisi89 ja som mala 11.12. a testovala som prvykrat den pred ocakavanou mrchou (pred tyzdnom v stredu) a ukazalo mi ducha, len taku slabulinku ciarku, a to sa opakovalo az do nedele (testovala som kazdy den), v pondelok som si dala pauzu a v utorok uz ukazalo nastastie pekne dve ciarky 🙂 v pondelok idem k lekarovi tak dufam ze bude vsetko ok, s istotou ti to vie len lekar potvrdit podla vysky hcg v krvi
Jana0706 Testovala som len raz ale vyskúšam este raz a uvidím. Tebe gratulujem ☺
eri28 Podla testu bohužiaľ nie, ale zatiaľ ani menštruáciu nemám.
ahojte 🙂 tak mne mrcha mešká aktuálne 8dní .prvý pozitívny test som mala už dva dni pred očakavanou mrchou..za pár dní som objednaná doktorovi 🙂 v deň návštevy dr by som mala byť 5tt + 5d..myslíte že mi bude robiť sono a že už tam bude niečo vidno????
ach no som ten zvedavá čo povie mne 🙂 každopádne ďakujem za info
Waau gratulujem 🙂)) a v kolkatom tt si ? 🙂
Gratulujem,vela zdravicka prajem aj babatku aj maminke
ahojte ja som mala včera na teste len takého neviditeľného ducha a dnes je už výraznejší ale stále slabý, neviem či to je už tehu. Nechcem sa predčasne radovať ale neviem čo od šťastia zo sebou chce sa mi plakať aj smiať zároveň. Kedy ste išli lekárovi aby vám to potvrdil?
@kata011 Ja som musela uz v 6.tt oznamit tehotenstvo v praci, zo zakona je to nejaky 21.tt, v druhom mesiaci mi tipovali na 6.mesiac.
ahojte vsetci ja som tu nova a vsetkym gratulujem prve tyzdne su najkrajsie ked zistite ze ste v tom a potom ostatne este krajsie budete citit ako kope ako sa otaca to male v brusku proste budete s toho nacisto hotove tak prajem vsetkym krasny trimester 🙂

@zuzu5f Drzim palce,skus co najviac lezat a nohy maj hore,nic nedvihaj.
Ja som krvacala dlhooo.mozno od 6 do 12.tt,a potom to zmizlo...moze to byt cokolvek,ale za prevenciu nic nedas..