Som tehotná po sterilizácii
Ahojte babenky tak stala sa mi taka vec ,že som po troch sekciach podstupila sterilizaciu zo zdrav. hladiska 😒 a moj mily pan doktor si za to vypytal peniazky /toto už neriešim môže sa hanbit/ ,ale po troch rokoch po sterilizacii som zostala tehotna ....viem že ste tu mudre a skusene žienky chcem sa poradiť či nemate niektora takuto skusenost a či ste to nejako riešili potom s tym "odborníkom" ktory si svoju pracu odflakal,,, jednoducho či dat na neho niekam sťažnosť alebo niečo ... poviem vam trocha sa toho tehotenstva obavam ... ved ta moja maternica je už taka oslabena 😢 vdaka za radu
dobri den mam spravenu sterilizaciu uz pet rokov ale biva mi rano zle meska mi menzes bola som na visetreni a ze tehotna nemozem bit ale pocula som aj ces sterilizaciu viacere zeni otehotneli tak neviem
@tigrica182 no ked som uvedela tuto temu hned prva myslinka na teba 🙂
Ahojte jasom uz 11rokov po sterilizaci a mam 4 deti a po 11 rokov mi meska mesiac a 10dni iste priznaki mam akobi som bola tehotna nevjem ale uz 11 rokov mam sterilizaci
@justina123 ahoj no neostava nic iba si spravit test.... drzim palec aby to dopadlo ako si zelas
@bandurka1979 ahoj prosím ťa mohla by si zanechať svoj email chcela by som sa ťa ničo opýtať prosím ťa pekne.🙂))))
@justina123 aj mne mešká a mám 8 rokov urobenú sterilizáciu ako si dopadla?
@terezenka ahoj mozes aj do IP pisnut 😉
Ja viem, že je to teraz šok ale ak to si bábätko napriek všetkému vybralo Vás, je to zázrak 🙂 a tak by som to aj brala... možno práve Vaše dieťatko vynájde liek na rakovinu 🙂 Nič nie je náhoda 🙂 Veľa šťastia ...
@misinka26 ahoj 🙂 môj prispevok je už troška starší 😉 naše dievčatko má už tri rôčky a som rada že ju mám
@bandurka1979 Ahoj. Mam kolegynu, ktora ma za sebou 4 cisarske a 4 krasne, sikovne deti 🙂
@bandurka1979
Ja som po 4 sekciach, tiež som sa toho bála, ale všetko bolo v poriadku. Neboj sa zvládneš to . Počula som aj o 5 sekciach v Bratislave. MK
@aduskoa už je to starší prispevok .. 😉
Pridam aj ja... Som 5 rokov po sterilizacii a po prvy krat mi meska uz druhy mesiac.. Priznaky tazko povedat ci su namyslat to nie.. Len som sa pozastavila nad tym ze uz viaceri sa ma pytali ci nahodou niesom tehotna ze mam take "brucho"... Uz aj manzel..
@kibuk vela sil a jednoznacne spravit test.. či zo strachom ci bez bude tak či onak.... drzim palec nech todopadne ako si želaš 😉
@bandurka1979 dakujem..no robila som si test a negativny... Normalne mam strach co sa deje.. Zajtra ked bude robit moj gynekolog tak zbehnem za nim
@kibuk možno si nachladena , stres .. držim palec nech to dopadne dobre
Praveze sa citim uplne fajn,vobec nic len sa nedostavila ms
až ma zamrazilo keď som si prečítala názov témy 😖 som po troch sekciách a pri poslednej som si dala urobiť sterilizáciu. Lekár mi vysvetlil, že mi prerušia vajcovody, čo je nezvratný zásah, dúfam, že po tomto sa fakt nedá otehotniet.
a čo sa týka zakladateľky témy, je to určite zložitá situácia ale veci sa vraj dejú tak ako sa majú a držím silno palce nech je všetko oky
@jerry, nemam nastudovane ako sa robi sterilizacia, ci ty ju mas urobenu nejak inak, alebo extra, ale viem, ze ani sterilizacia nie je 100 percentna antikoncepcia. Ved nech sa da sterilizovat aj muz a tam sa tuysim po 3 mesiacoch testuje, ci sa v ejakulate nachadza nejaka spermia a to je spolahlivejsie. Urcite ak budete obaja, je mensia sanca otehotniet.
Ahojte,tak bola som u gynekologa a tehu niesom,ale na pravom vajecniku mam velku cystu.. Dal mi lieky a o tri mesiace kontrola
Tak to dufam hoc dt sa netvaril nadsene,no uvidim priebeh
@bandurka1979 ,zalezi ci si podpisala a hlavne aj bola poucena o moznych rizikach ,ci at lekar poucil,ze je minimalna moznost tehotnenia. ak nie,tak mas dobru sanci ziadat uhradu "skody" pisem to tak aj ked to nie blbo-cize napr. naklady na porod,vybavicku a pod.
@bandurka1979 Ahoj,ja som podstúpila sterilizáciu minulý rok po treťom (neplánovanom) dieťati.To mala dcérka rok.A teraz sa bojím,že som tehotná.Kúpila som si dnes test a zajtra si ho ráno urobím.Počula som,že sa to niekedy stavá,ale prečo práve ja a hneď po roku?Myslela som si,že tento druh antikoncepcie je 100%.Neviem na čom som,ale už premýšlam čo keby.Bábo by som si určite nechala,malá by sa mala o kpho starať a hrať.Už má 2 roky,je rozumná.Ale určite by som zavolala do nemocnice a reklamovala jejich prácu.Treba sa ozvať a zistiť čo sa dá v tejto veci podniknúť.

@bandurka1979 dakujem, všetko dopadlo zatial dobre, príznaky, ktoré mám, sú zatial len príznakmi, test je nagatívny, skúsim po 2týždnoch, nakolko mi ešte ani len nemešká M.Ak sa tehu potvrdí, dám vedieť.Držím palce ostatným, až toto nemusia riešiť..