Štátnice v tehotenstve
Štatnicovali ste niektorá s bruškom? V auguste mam štátnice a budem vtedy v polovici 7meho mesiaca. Keďže už normálne pracujem a tehotenstvo v kombinácii s prácou je vyčerpávajúce moja diplomová práca nieje úplne taka ako by som si predstavovala. Navyše má niektorí profesori nemajú veľmi v láske lebo vždy som venovala viac energie skôr iným veciam než štúdiu. Netuším ako budú reagovať keď sa tam objavím s bruškom. Aké máte skúsenosti? Zvykne brat komisia ohľad na tehotné?
@lenkakravcova nemusím hľadať na Google...legislatívu poznám 🙂 a keďže si písala o tzv. zákone o medzinárodnom obchode, tak som bola zvedavá, že o aký konkrétne ide, keďže nemám vedomosť o tom, že by nejaký taký bol na Slovensku či v Čechách účinný...ale keďže si sa učila na štátnice 3 dni, tak to všetko vysvetľuje 😂
Sa prestaňte hádať. :D Je to smiešne a očividne aj nehodné vášho vzdelania. 🙂
Ohlady ako take na teba budu brat z fyzickeho hladiska, pustia ta sadnut, mozno ta pustia ako prvu, ale ohladne vedomosti a obhajoby prace ti asi nic neulavia. To nie je vyhovorka, ze som tehotna, preto je uroven mojej prace nizsia. Nijake mimoriadne reakcie nemusis ocakavat z tvojho bruska ze by boli zhrozeni, alebo nieco podobne, myslim ze kopec dievcat statnicuje s bruskom. Nestresuj bude to ok, vela stastia

@lenkakravcova na to ze mas 23 r sa hras na veľmi studovanu 🙂