ahojte dievcata,chcem sa spytat vcera som bola na poradni doktorka mi nerobila sono co ma sklamalo a objednala ma az na 12.12.nie je to neskoro kedze termin mam 26.12 a citala som ze pred porodom sa chodi kazde 2 tyzdne a potom dokonca kazdy tyzden?dakujem
@haka007 ahoj, ja som bola minulý týždeň u svojho gynekologa posledný krát v 34 tt na vyšetrení a robil mi aj ultrazvuk. Povedal mi, že o dva týždne už musím ísť na kontrolu do nemocnice kde budem rodiť čiže v 36 tt - 4 týždne pred termínom. Či je to povinnosť robiť ultrazvuk v 34 tt to neviem, ale mne robil každý mesiac ultrazvuk 🙂 Takže sa objednaj do nemocnice, tam kde budeš chcieť rodiť na vyšetrenia. Objednajú ťa pravdepodobne na monitor a vyšetrenie na gynekologii. Tak to aspoň funguje na Kramároch v BA.
@nevestienka no mne robila sono pred mesiacom a niekde som citala ze pocas tehotenstva je povinny doktor spravit 3 sona ostatne je uz na nom.mna skor trapi ten dlhy cas co pojdem na dalsiu poradnu.ty si kedy teraz objednana tiez mas asi termin porodu podobny ako ja
@haka007 ja mám termín 24.12. Objednaná som na budúci týždeň už teda prvýkrát do pôrodnice kde budem rodiť na monitor a na vyšetrenie na gynekologii. Takže aj mne sa to zdá neskoro, ako ťa tvoja doktorka objednala. A ty si ju asi zazmluvnuješ predpokladám? ja nemám zazmluvneného doktora.
@nevestienka nie nema dohodnuteho ziadneho doktora,tak asi jej budem musiet zavolat ci sa ozaj nepomilila.ale dakujem pekne
@haka007 prosím 🙂
pri dcérka som nechodila do nemocnice.každý mesiac som mala poradnu u môjho gynekologa aj to len takú že som si sadla na stoličku a opýtal sa ma ako sa cítim.to som mu mohla aj volávať.pri synovi som chodila k svojmu každý mesiac a po 25tt každé 3 týždne a potom každé 2 a pred pôrodom kôli ctg zázamom každý druhý deň
@haka007 6 tt pred porodom mas zacat chodit tam, kde budes rodit. takze sa prihlas niekde v porodnici