icon

Tehotenstvo a koncert

6. nov 2022

Šli by ste do klubu na koncert?

Strana
z2
dominikamacakova
9. nov 2022

Nie

taily30
9. nov 2022

Ja som bola v 8.mesiaci na Lionel Ritchie...ale pre istotu som poistila listky s tym, ze ak to na mna pride, vratia mi peniaze. Podotykam, toto bolo v usa (tam sa to dalo)
A malej sa to pacilo, hudbu miluje

nvargov
9. nov 2022

ja som bola v 6.mesiaci na koncerte Kabát,vtedy sa len stálo a hoci som bola viac vzadu vždy sa nájde niekto kto si nedá pozor na tvoje brucho ...
určite by som už viac neriskovala .
Sedenie je ok ak babu nebude vadiť hlučná hudba ,môjmu sa moc nepáčilo 🤪.Odvtedy ubehlo pár rokov a už ma deti vytiahli na Jaroša-volako sa začať musí znova ,noooo niekedy si hold treba počkať možno až začneš chodiť s deťmi na akcie 🤣🤣🤣🤣🤣
Určite urob podľa seba ako to cítiš ,ja som sa v tehotenstve chcela trepať aj na mor ale som si to po tomto koncerte rozmyslela ,bezpečnosť dieťaťa na 1.mieste

renca206
9. nov 2022

Bola som cca v 4-5 mesiaci vo Viedni na bon jovi a v dave pod pódiom. Všetko bolo ok nik sa na mňa netlačil, koncert som si riadne užila.

maciatko79
Odpoveď bola odstránená
fiofi
9. nov 2022

Ja som bola 10 dni pred porodom vyhrala som listky na Elan na futbalovom stadione 4 osoby mi robili v dave krovie uzila som si to aj maly v brusku neprotestoval 😀

nvargov
9. nov 2022

@maciatko79 masters od rock festival

miroslava1313
10. nov 2022

@vevesh presne takto som to mala aj ja.. a to som bola len na vianočnej firemnej party kde púšťali hlasnu hudbu čiže žiadne veľké repraky alebo podobne ale aj tak veľmi kopal v brušku, nemyslím si ze je to vhodne vo vyššom štádiu, ale záleží od každého asi ako sa rozhodne a cíti...

zuzux27
10. nov 2022

v 5 mesiaci som bola na koncerte Eda Sheerana, ale s miestami na sedenie, aj ked sme celý odstáli
mnoooo a 2 hodiny pred odchodom do nemocnice sme sa vratili z hokeja, rodila som však až ráno po 7 hodinách 👶 malá ma 4 roky, miluje Eda Sheerana a hokej, iné trvalé následky nemá 😂

dahra
10. nov 2022

Pri prvom som bola v kine asi mesiac pred pôrodom. Nikdy sa mi dieťa toľko nehybalo v bruchu, ako vtedy. Ale ono už počulo.

andy_sixx24
10. nov 2022

2 dni pred pôrodom som bola na Konflikte :D

lujza123
10. nov 2022

Jasne, prečo nie, treba si to užiť kým môžeš.

Ja som chodila pomerne často, hlavne zo začiatku tehotenstva, všetci boli radi ze majú šoféra. Ako bábätko rástlo začalo mi byť nepríjemné medzi toľkými ľuďmi. Posledný pokus bol jeden malý festival na začiatku 8 meho mesiaca, to už bola katastrofa. Musela som byť naozaj ďaleko od pódia ináč babo hrozne kopalo. Horko bolo, všade okolo podgurazena mládež, baby tricenka nad pupok, piva v ruke. Hrozne som im závidela v tej chvíli.
Ja 400 kg nasrata, opuchnuta a upotena slonica, všetci po mne kukali ako na vraha lebo však brucho jak s 3ckami pred pôrodom a pohár piva v ruke. Nealko samozrejme, ale to nikdo nevedel. Večer som šla domov, druhý deň som prišla na jednu kapelu a vrátila sa až v nedeľu odviesť frajera domov.

Vyhýbaj sa tlacenici, zafajcenemu prostrediu a rátaj aj s unavou, hlavne prvé mesiace budeš už o 8 zivat a túžiť po posteli. Ten ramstain asi zruš, pripadne si to nechaj otvorené ako sa budeš cítiť, lístok predáš vždy. Ale ku koncu tehotenstva už to žiadna zábava nieje

aleshka_supermama
10. nov 2022

Ja som bola v 7 mes. na Maluma (r2020) covid sa vtedy zacal len šíriť po EU. O pár dní som ja aj kamarát s ktorým som bola ochoreli, teraz by som už v období chrípky našla tehotná 🤷‍♀️.

terina25
10. nov 2022

Ano. Jasne

terina25
10. nov 2022

@aleshka_supermama tiez som bola na malumu 😁covid ma obisiel

autor
10. nov 2022

@dasiacik odtiaľ môžem ísť rovno do pôrodnice 😀

autor
10. nov 2022

@andy_sixx24 paráda 😀

autor
10. nov 2022

Ďakujem Vám všetkým za odpovede 🙂 celkom dobré hudobné vkusy máte 😀

autor
10. nov 2022

@brona235 žial nie, určite sa nájde niekto z rodiny kto ochotne pôjde 😄😄

cajnik
10. nov 2022

Ja som bola v 11. alebo v 12. tyzdni 🙂

lalilla
10. nov 2022

Ja by som nesla, kvoli davom a sice ho mozes chytit aj v obchode ale kvoli covidu. Pre svoj vnutorny pokoj

janage
10. nov 2022

Autorka a s lekárom už si sa radila? Kombinácia chripkoveho obdobia, uzavretého priestoru s mnozstvom ludi a prvého trimestra určite riziko predsa len predstavuje.
Tak ako plesnivé syry, tatarak a nepasterizovane mlieko a výrobky z neho.
Mieru rizika by ti mal vysvetliť lekár a ty sa rozhodneš. Lebo naozaj len ty budeš znášať dôsledky.
Nemusí sa stať vôbec nič a môžeš chytiť chrípku a dopadnúť zle. Prvý trimester je z hľadiska chrípky najrizikovejší.

aleshka_supermama
10. nov 2022

@terina25 neviem ci to bol covid vtedy sa ešte netestovalo. Ale kašlali sme obaja ako tuberaci.
Ale zato koncert bol super 🤣🤣.

Strana
z2