Tehotenstvo a masírovanie
Ahojte babulky 🙂 priblížim Vám svoju situáciu a následne žiadam o radu , som momentálne v 13 tt som vyučená masérka s maturitou,doteraz som bola na UPSVAR , no konečne po 4 mesiacoch mi prišla odpoveď o prenájme miestnosti na môj vysnívaný masážny salón.Za celkový prenájom s energiami budem platiť 50e čo je WAuuuU v tejto dobe.Teda všetko do toho zapadá.. No hlavná otázka je môžem pracovať pokial budem vládať aj s bruškom ? alebo to neodporúčate ? s doktorom som sa radila,on povedal že pokial to nieje 30 masáži denne tak je to v pohode.Strašne by som si to chcela otvoriť,nechcem sedieť doma a pohyb mi len prospieva,za ďalšie sa mi takáto možnosť tak rýchlo zase nepritrafí s takou cenou už vôbec nie .. Prosím poradte čo robiť ?? nebude to pre bábätko nebezpečné keď sa budem trošku naťahovať ? Ďakujem za odpovede ;)
jasne, ved moja znama,co je maserka robila cele tehu a vsetko ok. Mam dojem,ze to zvladala uplne fajn. Zase to nie je take,ze tam treba tych ludi dvihat,len masirovat 😉
@luba28
@nigguska
Ďakujem dievčatá,no ja som nepovedala že som chorá keď som tehotná 🙂 zase každého zaujala iba posledná kontrolná otázka 🙂 tehotenstvo si užívam,a rada niečo robím chcela som prosto vedieť či sa to dá zvládnuť,lebo viete ako... okolie nato vraj to nezvládneš, budeš sa ledvou nosiť nieto ešte niečo robiť ...čo potom keď bude bábo nechaj to tak... ale ja nechcem ... chcem pracovať 🙂
Ahoj.Ja som pedikèrkou:szco a pracovala som do 7 mesiaca t.ale potom som zacala otvárat a musela som prestat!Mali mal 6 tyzdnov ked som sa vrátila spat do práce!Dá sa to zvládnút ked más bábo na koho nechat-ale na druhej strane ked uz vybudujes svoju klientèriu ani nemózes dovolit zostat sa doma a z materskej platit nájom a odvody!Jmaterskejkedy rada ze viem pracovat po pri materskej ale ked som velmi unavená a vycerpana vsetko by som dala za to aby som bola"len na materskej"🙂

@zoe19 preco nie???ja som pracovala do posledneho dna ,len som tazke nedvihala,....ak si v pohode tak lkudne,...ved nikoho nebudes dvihat,prenasat a cvicit sa odporuca aj pocas tehotenstva,...sama si rozhodis cas a klientov tak aby si to zvladla,.....ved ty neni si chora,....