Tehotenstvo po missed abortion: Skúsenosti a podpora
Zakladám túto radostnú tému pre bambuľky, ktoré nám otehotneli a majú za sebou missed abortion.
Dúfam, že sa k Vám bude pridávať oveľa viac a viac kočiek, ktoré budú šťastné, ktoré sa moźno budú báť, ktoré budú mať obavy či strach a ktoré sa budú tešiť že sa to podarilo.
Poprosím aj adminov nech nám túto tému nechajú, bude to téme pre babuľky z missed abortion.
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🙂
bianca hura,hura,hura srdecne gratulujem krasna spravicka zelam nech mas velke,vesele brusko 😵
cafte babule
jeeeeeej bianca 100 rokov som ta nevidela a co to vidim 😀 😀
pfuj pfuj drzkajte sa velky pozor davaj na vas
uz budes castejsie chodit?
losik vy sa ako mate? vidim ze sa zatial pekne drzkate uz len par tyzdnov 😝
hobi vcera sme prisli z nemocky zajtra na kontrolu ako sa drzime dostali sme silne lieky proti kontrakciam zatial sme OK ale musime lezat dufam ze vydrzime do 36tt
biuska a ako? nevolnosti? ziadne?
losik 😨 to uz mate pekne, to je supeeeer, spomiinam ked mi doky vravielala ze aspon nech narastieme na 2kg to uz je ako tak 🙂 Nellinka malinka to bude koceska
hobi sme trochu na dany tyzden vacsie pre tu tehu cukrovku ale este 500G a super a o 2tyzdne zaciname 9mesiac
hobli:nevolnosti som mala riadne,ale uz je to lepsie.Akurat ma vystrasilo krvacanie,ale vraj sa to stava a mimi je v poriadku
loss:uz sa vam to krati
bianca len pekne oddychuj najviac ako sa da,drobec je uz uhniezdeny a teraz rastie nech svojej maminke robi len radost 🙂
lossicek ahoj.Sak len sa tak povalujem a doma bordel 😀 ale manzel i doktor mi zakazali upratovat,tak len cakam na vikend ked bude manza doma a pustime sa do toho,lebo mi je uz s toho zle
bianca neboj poupretujete ani ja nic nemozem a co kaslem na to ked sa malinka narodi este sa nariadim
hlavne ze rastiete riadit budes od oktobra 😉
loss dnes som zistila ze fakt rastieme.Za jeden tyzden o viac ako centimeter,tak sa tesime
ahooooj bianca. tak co to nevidim. ani som nevedela, ze si opat tehu. ani si sa nedosla pochvalit. 😉 moc moc gratulujem.
loss a ty ako? ako sa vam dari?
tak to som tam asi zrovna nebola. 😉 som totiz pn a asi 2 tyzdne som nemala doma net. tak som to mozne nezaregistrovala. 😉 tak to je strasne super. tesim sa s vami. 😉 takze si automaticky pn. skrz pracu. 😉
ano mam a mala som aj problem s krvacanim,ale uz to vyzera dobre.A co Vy?Ako sa mate?
bianca tesim sa s tebou super male teraz rastie velmi rychlo 🙂
slonik drzime sa ako sa da v utorok som prisla z nemocky a tak len lezim
och keby uz to bolo,lebo este stale stresujem.Ukludnim sa asi az bude buvat v postielke,
no ja viem ja som taka ista ale ked zacnu pohyby budes kludnejsia a hlavne stastna
ja sa s malou rozpravam stale je to mile ked kopne normalne ma zaleje naval lasky uz sa jej neviem dockat chvala bohu mam 3na zaciatku super dnes to mam za 59dni 😵
a kedy si citila pohyby?Na to sa stasne tesim.Manzel kolo mna len chodi a hladka a hladka
ja prestne na konci 20tt ale ja mam placentu na prednej stene a tak sa musela malinka prekopat 😀
niektore baby uz citia okolo 17tt takze budeme spolu odcitavat ty za 6tyzdnov ucitis pohyby a ja pojdem rodit OK

ahjte.Chcela som sa k Vam pridat,ale je tu akesi ticho 😨