Tehotenstvo po missed abortion: Skúsenosti a podpora
Zakladám túto radostnú tému pre bambuľky, ktoré nám otehotneli a majú za sebou missed abortion.
Dúfam, že sa k Vám bude pridávať oveľa viac a viac kočiek, ktoré budú šťastné, ktoré sa moźno budú báť, ktoré budú mať obavy či strach a ktoré sa budú tešiť že sa to podarilo.
Poprosím aj adminov nech nám túto tému nechajú, bude to téme pre babuľky z missed abortion.
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🙂
ahoj bianca ako sa dnes mate? tu je krasne pocasie no super a dnes to mame za 31dni 😵
lossik ahojky, aj u nas je krasne, rano som bola v obchode a uz bolo riadne teplo
este neviem, ale kedze je tak krasne, tak idem prat postelne a zavesim to na balkon
ahojik.Ja som sa dnes krvopotne snazila sem pridat prispevok,ale vzdy mi spadol kon 😨
ahoj losik.Dnes je po zdr.stranke dobre ,ale ubija ma tento tyzden lebo manzel ma same nocne takze cez den sedim v kuchyni a potom vstane a ide do roboty tak sa vobec nevidime
no prave.Som s toho uz smutna a este stale mi prichadzaju nevlnosti.Neviem kedy to skonci.
A co vy?
Mne dnes konecne porodila kamoska.Rodila 31 hod a kontrakcie mala co 5 minut,takze unavena,vacerpna ...
boanca ja som mala nevolnosti do 17tt tak neboj coskoro to prejde uvidis
a teskaj sa najlepsi je 2.trimester 🙂
sa narodila vcera, teraz tam niekto pridal fotku, tak kukni, ale je to pod nickom mamacat
joj tak si daj paralen.Inak umieraju mozgove bunky.Inak mi tu mame same katatrofi.Vcera havarovali elektricky a zomrelo 4 rocne dieta a dvaja dochodcovia a dnes mi skoro pred barakom havaroval kamion co viezol bomby s vodikom.Mna uz neprekvapi ani meteorit
no mne hovoril dr.ze si mozem dat kludne,ale ja beriem iba polku a ked nezaberie tak dam druhu

mam.A kolko to stalo?