Tehotenstvo po missed abortion: Skúsenosti a podpora
Zakladám túto radostnú tému pre bambuľky, ktoré nám otehotneli a majú za sebou missed abortion.
Dúfam, že sa k Vám bude pridávať oveľa viac a viac kočiek, ktoré budú šťastné, ktoré sa moźno budú báť, ktoré budú mať obavy či strach a ktoré sa budú tešiť že sa to podarilo.
Poprosím aj adminov nech nám túto tému nechajú, bude to téme pre babuľky z missed abortion.
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🙂
jaaj mala je dobrá ako anjelik - klop klop xixixi 😀 No ešte si to uživaj, šte máś polku pred sebou. Mne začalo tehu "liesť na nervíky" v poslednom 9. mesiaci asi 3 dni pred pôrodom.
a prečo ti hrabe???
nič sa nstane, ale chápem ťa ja som bola taká istá. a pohyby už máŠ,??? teda cítiš,????
idem si ľahnúť. zajtra ideme s malou do NR, mám skúšku na VŠ tak si idem pospať. aj tak okolo 24:00 budem kojiť našu drndiˇčku malinku.
PA a sladné sny.
Tie pohyby: ja som to cítila ako bublinky dolu v podbrušku akoby mi tam lávali rybičky a cítila som to zo začiatku len vtedy keď som sa napila večer mlieka alebo vody a ľala som si na rovnú tvrdú zem. PA
vedvies dakujem len uz chcem rodit a stale nic 😠
bia dnes len polihujem som nejaka ospala 😖
verim ti.Ked si sa tu 2 dni neukazala tak som myslela ze uz.Uz ti nie je tak dobre ako predtym?
lossicatka moooooooooooooc na Vas myslime a drime palce 🙂 🙂 🙂 a strasne sa tesime 😀 😀 😀

fakt?A co brusko?