Tehotenstvo po missed abortion: Skúsenosti a podpora
Zakladám túto radostnú tému pre bambuľky, ktoré nám otehotneli a majú za sebou missed abortion.
Dúfam, že sa k Vám bude pridávať oveľa viac a viac kočiek, ktoré budú šťastné, ktoré sa moźno budú báť, ktoré budú mať obavy či strach a ktoré sa budú tešiť že sa to podarilo.
Poprosím aj adminov nech nám túto tému nechajú, bude to téme pre babuľky z missed abortion.
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🙂
ahoj lossik ani tvoja mala nechce ist na svet ani moj maly......kedy sa rozhodnu?
losska a lucka mate este cas...takze budte pokojne a v pohode. drzim palceky a potom sa uvidime v teme mamicky 😉 😀 😀 😀 😀
loss no ja nepocujem na lave ucho.mam ho opuchnute a bolave.Trapi ma to uz od zaciatku tehu
loss nie nebola.Tam by to nmalocenu ist,lebo mi aj tak nevzali iba by som tam cakala s dochodcami cely den
ahojte babule.
a hlavne loss-neboj moja, coskoro sa malinka narodi. treba mysliet pozitivne. na to ako sa to zo zaciatku vyvijalo. pozri ako si to krasne daleko dotiahla. a to si si myslela, ze to bude aj skor. takze teraz sa zas malinkej nechce von. moc, moc drzime palceky a dufam, ze das vediet. 😀
no baby som otvorena na 3cm tak snad do tyzdna sme na svete 😵 hura uz sa taaak tesim
ahojky kocky, uz som doma, babo bolo otocene chrbatikom takze sme nic nevideli , ale inac vsetko ok, srdiecko nam krasne bije a podla pohybov a velkosti babatka sa nam posunul termin porodu o 12 dni skor takze na 15.9.
smejko ano uz sa blizime k cielu
evi super som rada ze je vsetko v pohodke a neboj este mas cas budes vediet co nosis pod srdieckom hlavne nech je zdravucke
ahoj bianca - veru nova 🙂 cakame na babo dvaja, tak som nas tam pichla obidvoch 😉
Dakujem smejko, drzim vam teda vsetkym palce. ja tolko stastia zatial nemam, musim este pockat. tak skusim babule - snazilky 🙂
caute babule. tak losik, je to zo dna na den blizsie a blizsie. 😉
evi - gratulujem. a predtym si patrila tiez do septembroviek?
my ideme na kontrolu v piatok. 😉

aj ja s mojimi babulkami sa pripájame lossik, nech to máte s Nellinkou rýchlo za sebou. veľa šťastia a držkajte sa 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵