icon

Tehotenstvo po missed abortion: Skúsenosti a podpora

cucuska
15. máj 2007

Zakladám túto radostnú tému pre bambuľky, ktoré nám otehotneli a majú za sebou missed abortion.
Dúfam, že sa k Vám bude pridávať oveľa viac a viac kočiek, ktoré budú šťastné, ktoré sa moźno budú báť, ktoré budú mať obavy či strach a ktoré sa budú tešiť že sa to podarilo.
Poprosím aj adminov nech nám túto tému nechajú, bude to téme pre babuľky z missed abortion.
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🙂

loss
6. júl 2008

caute tehule 😵

bianca
6. júl 2008

cau mamula

loss
6. júl 2008

cauky ako sa mas?

bianca
6. júl 2008

divne.Zacinam trpiet takou nespavostou.Cez den by som spala kam sadnem ale v noci ani nic.A to som si povedala ze cez den spat uz nebudem a ani nespim ale vecer aj tak nezaspim

loss
6. júl 2008

len spi kedy mas chut aj u mna to tak bolo

bianca
6. júl 2008

to hej ale potom deptam manzela.Od pondelka ma na stastie nocne tak ho aspon nebudem rusit

inak zajtra ma ogtt 😝 😝 😝

bershka
6. júl 2008

ahojte.
baby, akurát som sa vrátila z nemocky. bola som na pohotovosti, lebo som začala špiniť. dostala som injekciu, ale dr. ešte bábätko nevidela. že je ešte moc pidi. ale gestačný vačok je zase o niečo väčší. dali mi ešte nejaké vitamínky a mám čučať pekne. v piatok idem na kontrolu k svojmu, tak hádam to bude ok

sloniiicek
7. júl 2008

ahojte babulky. tak sa hlasime este stale 2v1. vikend prebehol vpohode. 😀 sice v sobotu som sa citila horsie a myslela som si, ze to uz nebude dlho trvat, ale teraz sa citiim vyborne a zase mam pocit, ze vydrzime az do stredy. 😀

evitkamalicka
7. júl 2008

ahoj sloni...takze malinkej sa nejako nechce

sloniiicek
7. júl 2008

tak to teda nie. 😀 ja by som bola asi tiez urazena, lebo ked chcela ist von v tom 20tt, tak sme ju donutili zostat v brusku. a teraz ked chceme my aby vysla, tak je asi ona urazena, ze ju chceme vybrat z hotela all inclusive. 😀

loss
7. júl 2008

slonik pred porodom vzdy ostane ticho a ty sa citis neuveritelne dobre takze cakaj kazdu chvilu
bers neboj bude dobre vacok rastie a aj mimi

petruci6
7. júl 2008

ahojte,ako sa mate kinderka? 😀

bianca
7. júl 2008

ahojte

tak ja som dnes po OGTT.Ny vasledky budem volat zajtra

petruci6
7. júl 2008

to je co? 😕

bianca
7. júl 2008

oralno glukozovo tolerancny test.Tes sa.velky prijemne 😝

petruci6
7. júl 2008

to je na tu cukrovku?ten pohar s vodou a cukrom? 😝 fuuuuuuuuj,tak to im asi nevypijem,ja mam uz 3 den mykozu 😠

bianca
7. júl 2008

petru hej je a nie je to az take hrozne.Vypit sa do da uplne v pohode len potom cakat a cakat a cakt.To je des

a kde si ju potvoru chytila?

petruci6
7. júl 2008

neviem 😠 ani som sa nekupala,nic,uz som ju 2 roky nemala
predali mi gyntimu probiotika,stipe ma to,ale davam si kazdy den,vo stvrtok mam USG,tak sa opytam co na to mozem
a kolko sa caka?

bianca
7. júl 2008

joj to si mala ist hned k dr a nie sa trapit.Mne zabera canesten krem a ten sa smie myslim aj v tehu

inak na ten test sa caka 3 hodiny

petruci6
7. júl 2008

coooooo?to si musela byt v cakarni 3hod?

bianca
7. júl 2008

hej jak... rano na lacno ti odoberu krv a ked mas cukor v norme tak ti daju vypit 300 ml strasne sladkej vody a cakas na odber.Mali by brat po hodine od vypitia a potom po dvoch.mne brali ale iba po dvoch

petruci6
7. júl 2008

😝 😝 tesim sa...............
ty si uz mala mykozu v tehu? nemoze to ublizit babu?

bianca
7. júl 2008

ja co som tehu tak nie

petruci6
7. júl 2008

to uz som precitala,ale ty si zdravotnicka,tebe viac verim 😉

bershka
7. júl 2008

kukuk 🙂

bershka
7. júl 2008

baby, dnes mi bolo cez obed tak blivno, že jedla som až teraz. dala som si banán a teraz mám brucho jak melón. to zas bude kanonáda 😀

loss
7. júl 2008

bia ake to bolo?fuj ze 😅

bianca
7. júl 2008

decka ma ide trafit.Tak sa budeme este pred porodom stahovat.Peknu budu na nas usili majitelia bytu kde sme v podnajme uz 5 rok

petruci6
8. júl 2008

bianca to fakt?musite si najst novy podnajom?a uz nieco mate?my sme tiez v podnajme,zatial mame zmluvu na rok,len dufam,ze sa tiez nebudeme musiet stahovat s malym babom,iba ak do svojho 😅 co tak skoro nebude 😒