icon

Tehotná po dvoch mesiacoch vzťahu

moeysa
4. okt 2014

ahojte... ja viem ze kazda jedna co tu ste by ste srsali stastim keby ste boli/alebo ste tehotne... len ja mam bohuzial opacny nazor... nehladam nejaku kritiku len mozno povzbudenie .. pre blizsie ozrejmenie: som vydata 4 roky a z toho vyse roka zijeme odelene .. on ma vztah odkedy sme sa rozisli ja dva mesiace a prave to je kamenom urazu.. ostala som tehotna a vobec na to nie som pripravena ... po dalsie este stale sme v rozvodovom konani s manzelom ... absolutne neviem co mam robit...

Strana
z6
terezka1947
5. okt 2014

@mawka pozri...ved ja na zeny,kt.na potrat boli nenadavam,neodsudzujem ich....vooobec sa nikde nevyjadrujem nejako pohrdavo o ludoch,kt.sa pre tuto cestu rozhodli
ani nebagatelizujem ich problemy...
iba pisem svoj nazor-teiz som mala vela dovodov rozmyslat tymto smerom...a vydala som sa inym smerom-s nadejou,ze to bude ok a ze to vsetci zvladneme
a tu na MK mozme tak akurat v teoretickej rovine napisat nase postoje a nazory na riesenie problemov inych-lebo nepozname cely ich zivot,takze logicky nemozme naozaj nic IBA napisat SVOJ NAZOR
takze...ja respektujem vsetko,co si napisala a napisali aj ine zeny...ok
ani vas nepresviedcam o svojom nazore a pohlade
ale tak dovolte aj mne bez staleho vysvetlovania a niekedy aj "zhadzovanie-niektorych"napisat moj nazor 😉

monikahan77
5. okt 2014

najviac sa mi páči ženy, že zakladateľku ani nepotrebujete a zapíšete tu šesť strán 😀

moeysa
autor
5. okt 2014

kazdy nazor respektujem... a uz mam hlavu ako balon aby som to teraz riesila.... dakujem za vsetky povzbudive slova..je len na mne ako to vsetko zvladnem a ako sa rozhodnem

susu29
5. okt 2014

@moeysa Len tak na povzbudenie, ja som s mojím teraz už manželom otehotnela po mesiaci znamosti, teda poznali sme sa dlhšie, mesiac sme spolu chodili 😵 stáva sa to, dodnes on neľutuje vôbec a mne je občas troška smutno z toho, že sme si jeden druhého viac neužili.. bez detí 😉

mon29
18. dec 2022

@moeysa niekedy zivot nam dava presne to co potrebujeme,mozno prave si nasla toho praveho,bojis sa toho,tak to zivot zariadil.. nezahadzovala by som to.

h2
18. dec 2022

@mon29 Pozri dátum. 😉

mon29
18. dec 2022

@h2 😅🤣🤣🤣jeminenky,no hadam stastna uz 8 rokov

jasminkaj
18. dec 2022

@moeysa Tak hlavne nech stihnete rozvod do pôrodu.. Inak ak sa dieťa narodí počas tvojho manželstva, oficiálne to bude dieťa tvojho muža a nie tvojho priateľa 🙄

liloastitch
18. dec 2022

@jasminkaj to sa dá aj po pôrode doriešiť, a myslím, že sa autorka za tých 8 rokov od založenia diskusie už rozviesť stihla.

Strana
z6