icon

Tehotná s milencom

martina303
28. jan 2012

Dobry den,

chcela by som poprosit o radu. Moj problem urcite vyvola negativne nazory, ale prosim chyb a osobneho zlyhania som si vedoma. Ja potrebujem poradit so situaciou, ktorej som si sama na vine a neviem co dalej. Som vydatá 5 rok, mám 4, 5 rocnu dcerku. Pred rokom som sa spoznala so zenatym muzom, s ktorym som sa aj stretavala. Potom sme si dali pokoj a na jesen sme sa stretli znova. On ma svoju rodinu a tri deti. Ja a moj manzel sme mali este predtym rok krizu, aj pocas tejto doby a ku Vianociam sme sa dohodli ze to kvoli dcere este skusime. Ja som s tym zenatym muzom kontakty prerusila, aj ked som ho mala velmi rada. Avsak som zistila ze som tehotna. Brala som pocas celej doby antikoncepciu. Dieta cakam na 100 precent s nim, nie s manzelom. On o tom vie, manzel nie. On nechce aby som sla na interupciu.. jeho riesenie je sak neakceptovatelne. Bud ostat s nim, co vsak nemozem, ma tri deti, ktore ho potrebuju, nase rodiny sa poznaju. Viem, mala som na to mysliet skor, ale bohuzial nemozem ublizit jeho trom detom, ktore ho miluju. Alebo ostat takto a klamat mojho manzela. Co ma vsak kazdy den uziera. Klamala som, ja viem, ale dieta je ine. Moj manzel aj ja sme svetle typy, a on je tmavy. Aj krvna skupina je ina. Moj manzel je dobry clovek, sice raz mal pomer, ale vysvetlili sme si to. Urobila som velku chybu a ja neviem co dalej. Nechcem si dat ziat moje dietatko. Viem ze zhyniem zaziva. Ale neviem co dalej. Ci to sama s dvoma detickami zvladnem, najma financne. Som VS vzdelana, no moja praca je taka, ze teraz ma cakaju skusky. A potom sa musim rozbehnut na vlastnu past. Moja mamina o tom vie, velmi som jej ublizila a radi mi potrat. Pretoze nase rodiny sa poznaju a nezniesla by tu ostudu. Prosim poradte mi. Som v 7 tyzdni, srdiecko bije na ultrazvuku ako zvon. Mam este jednu dcerku, bojim sa ze jej ublizim. Milujem ju viac nez svoj zivot. Som uz uplne v koncoch, aj ked si plne uvedomujem, ze som bola hlupa.

hajanka
30. jan 2012

@irriss aj teba uz stihol pozdravit? 🙂 (sorry mimo temu)

macamac
30. jan 2012

@lenka_da 😉 život človeka naučí,že nikdy nehovor nikdy a nedušovať sa 😉
že ja by som to a to urobila tak a tak
proste-aj mne sa v živote už stalo nejeden raz,že som reagovala úplne inak,ako by som si o sebe myslela
skutočne-až nastane nejaká situácia,ktorú treba riešiť-až vtedy spoznáme sami seba
a preto hypotézy "on mi nikdy neodpustí,..." a pod. sú naozaj len v rovine našich úvah a nie skutočnosti, čo ale neznamená,že sa naše úvahy nemusia naplniť

uvidíme, čo Maťa porieši

irriss
30. jan 2012

@hajanka
aaano, mne uz obdaroval ...svou pritomnosti.. 😉 (zatim 😀 😀 😀 😀 )

aliza
30. jan 2012

@hajanka no, mna len napadlo, aj ked mozno uplne od veci, ale co ked ma uz aj manzel niekoho ineho? martinka pisala, ze uz rok maju problemy, mesiac sa vobec nebavili, chceli sa rozist a dali to dokopy kvoli vianociam, muz je cele dni prec z domu, nekomunikuju, k tehotenstvu sa nevyjadruje, vobec sa o tom nebavia.... neviem preco, ale ja mam silny pocit, ze mozno sa uz on zariadil niekde inde a tehotenstvo mu prislo nevhod.
@martina303 preto myslim, ze mu treba povedat pravdu, nikdy nevies, ako sa to vyvrbi a mozno budes prekvapena..

hajanka
30. jan 2012

@aliza aj to by mohol byt mozny dovod jeho "nezaujmu".
Rada by som pocula Martinkin nazor na to. @martinka303

winipega
30. jan 2012

@hajanka tak to zaujima mna skoro od zaciatku.priznam sa ze ma to prekvapilo,ze manzel vie ze berie antiko a otehotnie a snim to ani nehne 😕 bud mu je uplne ukradnuta,alebo vie ze nie je jeho alebo....

irriss
30. jan 2012

@aliza
a to potom znamena, ze kdyby vedel pravdu, ze by mu prislo vhod.. 😉

Ale mne porad vrta v hlave jedna veta od @martina303 ..a to ohledne jejich vztahu s manzelem od pocatku..pokud se nepletu (bylo toho tady napsano spousty)..ale ona se tusim zminila o tom, ze ONA si ho "vybojovala"..ze on ju nechtel...
pokud se mylim, omlouvam se..
ale i toto by mohlo byt zkazou vseho...nevime, cim ho @martina303 "drzi"- jestli to nejsou prave ty deti (dcerka)..
Neni to tak, ze manzel druhe dite nechce..je tu krize..a martina otehotnela "schvalne" aby si manzela udrzela? 😉

OBYCEJNE Uvahy..nebudte nastvane...ale i toto je mozne, kdyz vidim tu nevyrovnanost a martiny maminky jednosmernou caru v mysleni 😉
Jak vzniklo toto manzelstvi? Na jakem zaklade? Zrdodilo se kvuli tehotenstvi? Je opet tehotenstvi, co muze tento vztah zachranit? Kdo chtel tento snatek? Rodice nebo martina?

aliza
30. jan 2012

@irriss tak nad tymto prave rozmyslam a vratila som sa k jej prvym prispevkom a presne, ten vztah bol od zaciatku na nepevnych zakladoch, resp. vzniknuty z nespravnych dovodov. On uz nechcel, ale ona na tom nebola prave najlepsie, tak sa k nej vratil a hned na to otehotnela. JA viem, ze len teoretizujeme a splietame 😒, ale ono ma fakt velky vyznam hladat priciny krizy a vzniknutej situacie. Ak manzel zostal len z lutosti a neskor kvoli dietatu, tak mohol cely ten cas stradat...a mohlo to viest k ochabnutiu citov voci martine, ta to citila, kedze ako pisala, ze muz nie je vobec doma, problemy maju uz dlhsiu dobu a napokon pride do toho 'kanec'-milenec a tragedia na svete. Ja by som asi taketo manzelstvo nezachranovala....ale to je len 'asi', v reali by som mozno reagovala uplne inak.

irriss
30. jan 2012

@aliza

zachranovala bych co se da:
Vzala bych sve deti pod vlastni kridla a odletela co mozna nejdal...(alespon v myslenkach)

Ja si myslim, ze ZA VSIM staly rodice martiny...a zustavaji ve stejne pozici ...nevime, jake spolecenske duvody (martina se chtela v jednu chvili rozepsat, pak se uz nerozepsala-chapu😉 )..toto manzelstvi spojily a nevime, co je drzi a co je musi drzet a proc... 😉

martina303
autor
30. jan 2012

@irriss Keby som si manžela chcela udržať otehotniem s NIM! Kristepane. Teraz mi volal, ze mu v praci gratuloval jeden kamarat, ze odkial to vie. No a jedna moja kamaratka, ze som jej nesla na oslavu, teda nachvilu som tam bola ale nepila som zhodnotila, ze som tehotna, tak to vsade roztrubuje...

Moj manzel ked som zacala krvacat, mi povedal nevadi, mozme susit znovu...Odvtedy sa moc o tom nebavime, mozno aj z opatrnosti ze bohvie co bude, kedze moje dve kamaratky v priebehu roka potratili. Nemyslim si ze preto lebo nieco tusi. ci ma/mal niekoho ineho neviem, uz som nezistovala, ale pochybujem.

A my sme sa vzali, lebo som otehotnela s malou, ale vedome, chcene, planovane. Tomu vsak aj predchadzala kriza - moj manzel havaroval, polroka bol v nemocnici a potom nadobudol pocit, ze si chce este uzit, zit naplno a nasiel si inu znamost - to som mu ale nedokazala, ci spolu spali, alebo nie. So mnou sa vsak rozisiel, po mesiaci sa ku mne vratil.

irriss
30. jan 2012

@martina303
Vratil se k Tobe po mesici, protoze jsi byla tehotna?

p.s. prijde mi, ze ted vsechno "omlouvas" 😉 predesle prispevky neznely takto jednoznacne 😉

martina303
autor
30. jan 2012

Nie, nebola som tehotna. Otehotnela som potom az za rok co sme boli spolu.

kveta
30. jan 2012

@martina303 Ty si si ulovila snubenca na Tebou naplanovane tehotenstvo??? 😲

kveta
30. jan 2012

@martina303 Jaj, tak.. Pardon..

martina303
autor
30. jan 2012

@irriss nemam ani cht ospravedlnovat ani spekulovat.. vobec, som uz taka unavena a bezradna. dnes som sla este do prace a aspon s nadriadenou som sa dohodla ze tu ostanem. chcela by som zostala a pracovala dalej, tak aspon nejake koruny navyse budem mat... 😒

elise
30. jan 2012

@martina303 máš odo mna IP 🙂

hajanka
30. jan 2012

@martina303 takze ten jeho nezaujem o tehu pripisujes skor jeho opatrnosti z dovodu mozneho predcasneho ukoncenia tehotenstva?

Martinka, ale pises: "A my sme sa vzali, lebo som otehotnela s malou, planovane.." tak ste sa brali ked si uz bola tehotna, je jedno po akom case spolocneho randenia. Vratil sa k tebe po mesiaci lebo si bola tehotna, chcene a aj tak ta podvadzal.

Len sa snazim z tohto pribehu vysomarit a prist mu na koren.

viki2912
30. jan 2012

@martina303 ahoj,prave citam...ako sa to dozvedel?od koho?volal ti,ze uz to vie?normal telenovela?mas nieco nove?mala mi zaspala,mam chvilu casu tak daj vediet co a ako...pridam si ta k priatelom,ok?

martina303
autor
30. jan 2012

@kveta Bože, nie. Chodili sme spolu 4 rokov. Potom havaroval, po polroku sa so mnou rozsieil za mesiac sa u mne vratil ale skor na moje prosenie a bojovanie. Po roku som otehotnela, vzali sme sa. Mala ma 4,5 roka. sme spolu 11 rok. Hadam som to casovo dobre rozpisala, nech tam zas niekto nehladá "skulinku", ktorá by spochybnila cely moj pribeh...

irriss
30. jan 2012

@martina303
uniklo mi, ze chodois do prace:

cituju ze Tveho prispevku:
Som VS vzdelana, no moja praca je taka, ze teraz ma cakaju skusky. A potom sa musim rozbehnut na vlastnu past.

????????????????????????????????????????????????????

hajanka
30. jan 2012

@martina303 alebo ta nevera bola este PRED tym planovanym otehotnenim? Potom bola svadba.

irriss
30. jan 2012

@hajanka
ty se snazis "vysomarit" a ja si pridem po troch dnoch ako SOMAR

najednou tolik "nesrovnalosti" ☹

hajanka
30. jan 2012

@martina303 tak toto je uz lepsie vysvetlene 🙂 aby sme sa nepoplietli

jabadaba
30. jan 2012

@danjelca citala som len jej uvodny, zakladajuci prispevok. Preto som reagovala ako som reagovala. Ak zmenila nazor a ma vo veciach uplne jasno, potom fajn, je to rozhodne posun.

viki2912
30. jan 2012

@martina303 my s muzom sme sa brali vlastne kvoli malej,neplanovali sme babo,ale lubili sme sa,zili sme spolu,tak sme si povedali ideme do toho...manzel skor cchel,ze budeme zit bez svadby,ale ja som chcela mat rodinu a on viacmenej to bral,ze nech bude ako chcem...ja by som nemenila a myslim,ze muz spokojny.

eaka
30. jan 2012

@martina303 Kočky nemám dočítané dokonca, ale neriešte tu HPV, ja by som sa skôr bála HIV 😉 hlavne pri niekom, kto nemá problém sa proste vyspať s hocikým... (mám na mysli m.milenca)

jabadaba
30. jan 2012

@turistka a co som kde na koho kydala? Spochybnila som niekde dotycneho ako otca? By som trosku ubrzdila v tych vyrazoch ako kydanie. Rozhodne ho niet za co pochvalit ako uz ma tri deti a smykne si este pomimo a spravi dalsie, ci ano? Neboj sa o mna, mne sa to nestane. Na to sme s muzom obaja natolko zrely co sa riesenia pripadnej krizy tyka, ze ak skoncime v inej posteli, tak to bude az po dotiahnuti nasho vztahu do konca. Navyse, moj muz ma taku vysoku mieru zodpovednosti voci detom az to mozno prehana, cize, u neho skutocne nehrozi vrzukanie u inej ani plodenie dalsich potomkov. Ale o mne tato tema nie je, ze?

No a uzasne uvahy, ze mozno manzelka vie o jeho milekach a vyhovuje jej to. Fantasticky parik, hodny obdivu. No neviem kolko takychto exotov je, mne je toto cudzie a proti srsti tak sa len nestacim cudovat ake mas Ty znalosti pomerov u inych a teda tie stoja za to. Tu by som aj spochybnila kvality tatinka, naskutku fasa vzor pre deti co sa spravania vo vztahu tyka. No amen tma!

irriss
30. jan 2012

@martina303

NESEDI TO!!!
Toto je uryvek ze vcerejska, kousek z prispevku ktery si napsala TY!!a totalne si odporuje s tim, co jsi napsala pred chvili...(viz pod prvnim uryvkem... 😖 ......)
...
Druha vec. Ak ostanem sama. Moj manzel zaziada garantovane o striedavu starostlivost co sa tyka malej. Tam sa vyzivne neplati - k tomuto viem svoje, som v tom vystudovana, zastupujem ludi pred sudmi. Ja som teraz skoncila so zamestnanim, pre prebytok. A cakaju ma skusky. Do jula som este na predlzenej materskej. Dostaam teda 212 eur plus z ocinovej firmy 165. To je moj prijem. Ak sa male narodi a otca neuediem, teda ak sa rozvedieme, nedostanem na nic. Ziadne vyzivne.Pokial ten druhy sa k tomu nepostavi.

Včera o 19:05 • Odpovedz • Páči sa mi to • •

2.uryvek:
martina303 @irriss nemam ani cht ospravedlnovat ani spekulovat.. vobec, som uz taka unavena a bezradna. dnes som sla este do prace a aspon s nadriadenou som sa dohodla ze tu ostanem. chcela by som zostala a pracovala dalej, tak aspon nejake koruny navyse budem mat...

Dnes o 10:47 • Odpovedz • Páči sa mi to • •

elise
30. jan 2012

@irriss čo je nepochopitelne? ved ked ju chcel prepustiť a šla sa na to spýtať vysvetlili si s nadriadeným situáciu tak má prácu to sa môže meniť zo dna na den

bodka13
30. jan 2012

@jabadaba nič v zlom..ale normálne si ma rozosmiala 😀 citujem : "Na to sme s muzom obaja natolko zrely co sa riesenia pripadnej krizy tyka, ze ak skoncime v inej posteli, tak to bude az po dotiahnuti nasho vztahu do konca.Navyse, moj muz ma taku vysoku mieru zodpovednosti voci detom az to mozno prehana, cize, u neho skutocne nehrozi vrzukanie u inej ani plodenie dalsich potomkov." ...naozaj tomu veríš? ....ja by som nedala ruku do ohňa za svojho manžela-nepodozrievam ho ,nepripúšťam si túto myšlienku,ale ktovie čo bolo a čo bude,dôkazy nemám 😉
...na svete žije množstvo párov a pritom každy má iného partnera=milenca,ale naoko fungujú ako super rodina ,deti o iných partneroch na sex nevedia,nemajú odkiaľ