icon

Tehotná s milencom

martina303
28. jan 2012

Dobry den,

chcela by som poprosit o radu. Moj problem urcite vyvola negativne nazory, ale prosim chyb a osobneho zlyhania som si vedoma. Ja potrebujem poradit so situaciou, ktorej som si sama na vine a neviem co dalej. Som vydatá 5 rok, mám 4, 5 rocnu dcerku. Pred rokom som sa spoznala so zenatym muzom, s ktorym som sa aj stretavala. Potom sme si dali pokoj a na jesen sme sa stretli znova. On ma svoju rodinu a tri deti. Ja a moj manzel sme mali este predtym rok krizu, aj pocas tejto doby a ku Vianociam sme sa dohodli ze to kvoli dcere este skusime. Ja som s tym zenatym muzom kontakty prerusila, aj ked som ho mala velmi rada. Avsak som zistila ze som tehotna. Brala som pocas celej doby antikoncepciu. Dieta cakam na 100 precent s nim, nie s manzelom. On o tom vie, manzel nie. On nechce aby som sla na interupciu.. jeho riesenie je sak neakceptovatelne. Bud ostat s nim, co vsak nemozem, ma tri deti, ktore ho potrebuju, nase rodiny sa poznaju. Viem, mala som na to mysliet skor, ale bohuzial nemozem ublizit jeho trom detom, ktore ho miluju. Alebo ostat takto a klamat mojho manzela. Co ma vsak kazdy den uziera. Klamala som, ja viem, ale dieta je ine. Moj manzel aj ja sme svetle typy, a on je tmavy. Aj krvna skupina je ina. Moj manzel je dobry clovek, sice raz mal pomer, ale vysvetlili sme si to. Urobila som velku chybu a ja neviem co dalej. Nechcem si dat ziat moje dietatko. Viem ze zhyniem zaziva. Ale neviem co dalej. Ci to sama s dvoma detickami zvladnem, najma financne. Som VS vzdelana, no moja praca je taka, ze teraz ma cakaju skusky. A potom sa musim rozbehnut na vlastnu past. Moja mamina o tom vie, velmi som jej ublizila a radi mi potrat. Pretoze nase rodiny sa poznaju a nezniesla by tu ostudu. Prosim poradte mi. Som v 7 tyzdni, srdiecko bije na ultrazvuku ako zvon. Mam este jednu dcerku, bojim sa ze jej ublizim. Milujem ju viac nez svoj zivot. Som uz uplne v koncoch, aj ked si plne uvedomujem, ze som bola hlupa.

misinn
31. jan 2012

@kveta tak podla toho co mi napisala zakladatelka mi hned napadla vec s vyzivným 😀

davidka27
31. jan 2012

ešte jednu vec, ak dobre chápem on chce s tebou žiť, ty však odmietaš prečo? kvoli jeho trom detom? on bol ženatý tiež chybu mate pol na pol tak neber jeho chybu na seba to sú jeho deti! nie tvoje! a druhá vec teba muž podbiedol, ty si mu odpustila tam máš obrovského žolíka v rukáve, !!! ktorého použi ako polednú variantu, v prvom rade musíš vedieť to sa opakujem s ktorým mužom chceš žiť! a koho miluješ... a po tej ceste choď

wp
31. jan 2012

Keď dospelý hazarčí zo svojim životom,je mi to jedno ale nemám rad,keď nato doplatia deti.Moji rodičia sa nepostarali a ostala som v domove a bola to ťažká cesta na vrchol, aby som bola tam kde som a nikomu zato nevďačím dokázala som to sama.Ak sa nedokážeš o malé postarať,tak mu nerprestri cestu plnú tŕňami.Prečo by malo platiť za tvoju chybu?

martina303
autor
31. jan 2012

@kveta Pokiaľ sme manželia sú to naše peniaze. A ak tak by mi to vyčital, tak z predaja domu, z mojej ciastky mu to potom vratim.

wp
31. jan 2012

Keď dospelý hazarčí zo svojim životom,je mi to jedno ale nemám rada,keď nato doplatia deti.Moji rodičia sa nepostarali a ostala som v domove a bola to ťažká cesta na vrchol, aby som bola tam kde som a nikomu zato nevďačím dokázala som to sama.Ak sa nedokážeš o malé postarať,tak mu nerprestri cestu plnú tŕňami.Prečo by malo platiť za tvoju chybu?

misinn
31. jan 2012

@davidka27 zakladatelka sa neskor opravila a vysvetlila ze jej mm ju vlastne nepodviedol v dobe ked bol s inou boli rozideni..

kveta
31. jan 2012

@martina303 Ale to dieťa nie je jeho a keby tento drobný fakt manžel vedel, tak by vedel aj to, že naň platiť nemusí ani "z Vašich peňazí"... Milenec je ten, kto má platiť Tvoje zľahnutie a potreby dieťaťa. Nie Tvoj manžel.

jabadaba
31. jan 2012

@aliza no akurat, ze ja som sa tu nemala potrebu vyvysovat, ak som reagovala tak na nejake vyhlasenia, ktore bohorovne hlasali, ze toto sa moze stat kazdemu. No nemoze a to neznamena, ze sa vyvysujem a mam dojem dokonalosti. Uprimne, nemam rada ked sa zlahcuje nejaky problem vyhlaseniami, ze aj ti druhi to a to....no nie. Ma potom takato osoba z toho nejaky lepsi pocit alebo co? To je akoby sme tu zacali tvrdit, ze vsetci kradnu, le bo Pista kradne tak ostatni nie us predta vynimky a nikdy nehovor nikdy, nie? Tiez by si asi povedala, ze nikdy neopacis cudzie auto a vyvysujes sa preto? Cize, ak som reagovala, opakujem, nie z dovodu vyv ysovania ale z dovodu reakcie na nieco co mi prislo zcestne. Ja som nereagovaal na autorku temy. Asi by bolo nacim si aj precitat moj postoj k teme v prvom prispevku. Tam slo cisto o to co ja osobne by som podnikla, zvazujuc rozne alternativy. A dalej som uz na autorku priamo nereagovala. Skoda reci, ak ma niekto potrebu namiesto diskusie niekoho urazat, ze sa vyvysuje, mudruje, hra na dokonaleho, no tak fajn, ak ma potom o to lepsi pocit zo seba, nech sa paci. Na tuto temu je to odo mna vsetko. Len som este chcela na teba reagovat. A autorka nech sa ma dobre a poriesi si svoje veci ako povazuje za vhodne.

P.S. vyvysovanie by asi bolo ak by tu niekto priamo pisal, ze autorka je taka ci onaka a keby jej tu niekto priamo nadaval. Co som tu nepostrehla.

jabadaba
31. jan 2012

@stardust obom detom zapisali krvne skupiny uz v porodnici do spravy pre pediatra.

nela82
31. jan 2012

@martina303 podla toho co tu citam...asi mas jasno v tom,ze ak mu to niekedy povies-bude nasledovat rozvod,ze?Zrejme najlepsie poznas svojho manzela 😉 Po pravde,aj moj by reagoval presne takto 😅 No,nemas to lahke-no lutovat ta nebudem-kazdy je strojcom svojho stastia..pre chvilkovu radost si znicila dve rodiny ☹
Nechcela by som byt v tvojej kozi...

davidka27
31. jan 2012

@nela82 prečo zničila ona rodiny ten chlap je tiež asi na chybe ved bol ženaty, ten nerozmýšlal že má doma 3 deti? si žena a obhajuješ mužov?

mamina6410
31. jan 2012

krvna skupina sa nezistuje, ak mas zaujem tak za 10 eur Ti ju zistia v porodnici, pokial si nezaplatis, tak sa ju nedoszvies

martina303
autor
31. jan 2012

@nela82 Nezničila som ich sama. Keby ale u mna vitazil rozum urcite som tomu mohla zabranit. Nie ako sa hovori...nejdem tu to sproste prirovnanie ani spominat ale tie, ktore ma sudite urcite budete vediet na co myslim. ale nie sama som sa skoro pricinila o rozbitie dvoch rodin. A mozno sa rozbije len jedna rodina a ta druha zostane pokope.

nela82
31. jan 2012

@davidka27 nie,neobhajujem muzov.. 😅 no ona zacala s diskusiou-nie on-samozrejme,ze obaja su na vine! 😨

martina303
autor
31. jan 2012

@mamina6410 moja mala ju ma napisanu v katre zdravotnej.

nela82
31. jan 2012

@martina303 preco,ked sa tebe rozpadne vztah-rodina-preco jeho nechas v anonymite???Vsak nech si to aj on "zozerie"-neznasam takych chlapov...

davidka27
31. jan 2012

@martina303 myslí aj na to, že keĎ chceš ostať s manželom a ho nechať v tom klamstve, keď tá pravda vyjde na povrch, čo raz sa určite stane - budú ťa odsudzovať všetci a navyše sa može stať , ža aj vlastné dieťa...za toto, ale keď sa dnes rozvedieš a zoberieš sa s druhým máš s ním dieťa to bude uplne jednoduché... lebo dnes je to skoro v každej tretej rodine/ rozvod a deti s iným partnerom / čiže dobre zvažuj....

davidka27
31. jan 2012

tak potom ok

martina303
autor
31. jan 2012

@nela82 Lebo ma 3 deti, v podstate este male, a ja im uz viac ublizovat nechcem a ani jeho zene a celej rodine a taktiez mojej, kdeze sa s nimi poznaju. Mne by to neprinieslo pocit zadostucinnenia, citila by som sa zle. Ja to beriem tak, ze siza to mozem sama a nemusim mat na svedomi kopu nestastnych ludi a najma deti. Bojim sa aby moje deti sa raz za mna nehanbili. Ale ja slubujem ze urobim vsetko preto, aby som im dala vsetko.

bambola
31. jan 2012

@stardust nam zistovali uz v porodnici, automaticky
@martina303 aj tak si myslim, ze ma pravo to vediet- tvoj manzel, a ako to uz niekto pisal tak co najskor, lebo on si buduje k dietatu vztah.
mam pocit, ze ty uz riesenie mas a len sa snazis najst niekoho kto s tebou bude suhlasit, resp navrhne taku variantu ako chces ty.

martina303
autor
31. jan 2012

@davidka27 Ale on nechce byt teraz so mnou. Jedine ak by sa to prevalilo, cim mi dal najavo, ze az vtedy ked ho zena vyzenie a nebude mat ist kde pojde ku mne. Tak tym mi dal este horsi pocit ako mam.

davidka27
31. jan 2012

@martina303 ty sa dívaš stále na druhých len nie na seba! za svoje deti nech si berie zodpovednosť on, ak sa tvoja dcera raz dozvie to klamstvo/dnes je mála tomu nerozumie/ ale keď bude napr. v puberte, aby ťa neodsudila práve ona a vráti sa ti to ako bumerang... viem o čom hovorím rozvádzala som sa , je to lepšie pri malých detoch, čím sú staršie tým to horšie znášajú , malé tomu vobec nerozumejú

davidka27
31. jan 2012

@bambola mne to tiež také pripadá....

jabadaba
31. jan 2012

@nela82 neli, tu su rovnako "vinni" obaja, len autorka bohuzial, kedze je zena, znasa aj nasledky. V tomto maju chlapi navrch. Vrznu si a pohoda. Mne len nejde do hlavy ako si moze chlap s cudzou vydatou zenou vrznut do finale, kludne to do nej napere na plno. Akoze nechapem. Uzivanie HAK neberiem ako argument. Nema sa co uvolnovat natolko, ze sposobi trable, ked uz sa hrabe do cuzdej postele. Jelen jeden.

martina303
autor
31. jan 2012

@davidka27 Myslis , že po rokoch lasky, ktore jej dam, ma ako matku pre toto zatrati? Ja by som svoju mamu nikdy nezatratila.

misinn
31. jan 2012

@martina303 tvoja dcérka je este taka malinka ze by to poriadne chapat nemusela. ale na druhej strane je lahko ovplyvniteľná takze ocko by ju mohol proti tebe postvat a povedal by jej ze za to ze si podviedla ocka teraz spolu nezijete a rozbila si rodinu...toto by pochopila a moze sa lahko stat ze by ti to neodpustila...ja by som to mojej mamine neodpustila keby som dieta, tak isto by som to neodpustila ani otcovi keby to bolo naopak...

jabadaba
31. jan 2012

@martina303 ze ma tri deti si vedela hadam aj pred tym, nez ste si spolu zacali nie? Je uctyhodne, ze ich chces chranit teraz. Skoda, ze si si nevybrala aspon perspektivnejsieho milenca. Sorry, ale tentoraz uz mi vazne nedalo. Aj tak som tu za dokonalu, co uz. Tak nech. Ale inak ako Ta tak citam, ze si vlastne spala sucasne s oboma, tak naozaj je tu sanca, ze dieta je aj tvojho muza. No kiez by. Mala by si po slamastike. Nepytala si sa lekara, ak si teda uz u nejakeho bola, aka je sanca ci pravdepodobnost kedy mohlo k oplodneniu dojst a ci je sanca, ze dieta je manzelovo? Toto by asi bolo najlepsie vyustenie celej situacie.

davidka27
31. jan 2012

@martina303 ja mám puberťáka doma, a učím puberťákov by si sa divila dnešným deťom, dnes nemá hodnota láska ale peniaze!!! moj názor na všetko je , že keď sa vyskytne problém treba ho vyrišiť a isť jednou cestou, nie nechať problém tak a všetkých naokolo v tom...

bambola
31. jan 2012

@martina303 roky sa o nu budes krasne starat, vsetko jej davat a jedneho dna sa dozvie, ze cely cas zila v klamstve, pretvarke, v niecom co je umele...... tu ide o DOVERU a ak zistis , ze cely tvoj zivot bolo jedno velke klamstvo a moze za to prave najblizsia osoba...... ver mi, zatrati ta

lvka
31. jan 2012

@martina303 uprimne ta obdivujem za to ze mas este zaludok odpovedat na niektore ustipacne otazky... A stale si mila 🙂