Tehuľky z bývalých missed abortion
Zakladám túto radostnú tému pre bambuľky, ktoré nám otehotneli a majú za sebou missed abortion.
Dúfam, že sa k Vám bude pridávať oveľa viac a viac kočiek, ktoré budú šťastné, ktoré sa moźno budú báť, ktoré budú mať obavy či strach a ktoré sa budú tešiť že sa to podarilo.
Poprosím aj adminov nech nám túto tému nechajú, bude to téme pre babuľky z missed abortion.
😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 🙂
Dúfam, že sa k Vám bude pridávať oveľa viac a viac kočiek, ktoré budú šťastné, ktoré sa moźno budú báť, ktoré budú mať obavy či strach a ktoré sa budú tešiť že sa to podarilo.
Poprosím aj adminov nech nám túto tému nechajú, bude to téme pre babuľky z missed abortion.
😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 🙂

•
14. nov 2007ahojko keike...som tu ale o 15. hod mam skusku a cim viac do toho pozeram tim viac sa mi to pletie a mam chut tam neist...jednoducho v hlave mam praaaaazzdno :-N
0
Ahojky Babulky 😉
Tak ste ma pekne opravili o poradi ... a Emily, ty sa len pekne nepredbiehaj ... to sa nepatri!!!
Ale ako povedala Emmka, nase Babetka si aj tak vyberu poradie ake sami chcu a my sa mozeme aj potrhat 😕
Lante, to sa mi naozaj nechce verit, ze mas domka uz mesacneho chlapa :-o
Tak ste ma pekne opravili o poradi ... a Emily, ty sa len pekne nepredbiehaj ... to sa nepatri!!!
Ale ako povedala Emmka, nase Babetka si aj tak vyberu poradie ake sami chcu a my sa mozeme aj potrhat 😕
Lante, to sa mi naozaj nechce verit, ze mas domka uz mesacneho chlapa :-o
no ja si aj tak myslim ze porodnicu si mozes vybrat ktoru chces a platis len ak si vyberies aj dokiho,ak chces epiduralku a ked chces nadstandartnu izbu.Ved keby si bola v ZV akurat ked to na teba pride tak je pochopitelne ze nebudes utekat do BB.Ja sa ti na to spytam mojho dokiho 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli