Tehuľky z bývalých missed abortion
Zakladám túto radostnú tému pre bambuľky, ktoré nám otehotneli a majú za sebou missed abortion.
Dúfam, že sa k Vám bude pridávať oveľa viac a viac kočiek, ktoré budú šťastné, ktoré sa moźno budú báť, ktoré budú mať obavy či strach a ktoré sa budú tešiť že sa to podarilo.
Poprosím aj adminov nech nám túto tému nechajú, bude to téme pre babuľky z missed abortion.
😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 🙂
Dúfam, že sa k Vám bude pridávať oveľa viac a viac kočiek, ktoré budú šťastné, ktoré sa moźno budú báť, ktoré budú mať obavy či strach a ktoré sa budú tešiť že sa to podarilo.
Poprosím aj adminov nech nám túto tému nechajú, bude to téme pre babuľky z missed abortion.
😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 🙂
takze jedno na rano:
ABRAKADABRA,
CARUJE SVETLUSKA,
NECH MA DNES VEVUSKA,
NA SVETE TOMASKA !!!!
v tomto pripade velke pismenka neznamenaju nahnevane kricanie (pre adminov) 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 .
ABRAKADABRA,
CARUJE SVETLUSKA,
NECH MA DNES VEVUSKA,
NA SVETE TOMASKA !!!!
v tomto pripade velke pismenka neznamenaju nahnevane kricanie (pre adminov) 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 .
no prave mi vevuska pisala, ze podnikla vcera vsetky kroky a vysledok je ten, ze sedi cela s muzom pri ranajkach 😃 😃 😃 😃 😃 😃 . ziadne naznaky. uvidite, maly sa narodi, ako som predpokladala.... 😃 .niekedy okolo mikulasa...
Ahojte Babulky 😉
Takze Tomaskovi sa nechce von do tej zimy :-N ... asi je lepsie v teplucku v maminom brusku x-)
Ja si uz akoze 2 dni uzivam volna =-) (vcera cely den na nakupoch, potom upratovanie), no a dnes v tom upratovani asi pokracujem :-p
Kto mi chce prist pomoct??? 😃
Takze Tomaskovi sa nechce von do tej zimy :-N ... asi je lepsie v teplucku v maminom brusku x-)
Ja si uz akoze 2 dni uzivam volna =-) (vcera cely den na nakupoch, potom upratovanie), no a dnes v tom upratovani asi pokracujem :-p
Kto mi chce prist pomoct??? 😃
ahojte mamulky 😃
tak pripravte sa na rodicostvo a penvne nervy...prisla som domov zo skloy a moj synator mal rozbitu hlavu a fest. tak sme z muzom utekali s nim na pohotovost, nastastie tam nebolo vela ludi, ma "iba" 5-6 stehov,,,moj maly hrdina, chvilu reval ked mu pichla injekciu, ale zvladol to...prisli sme domov a uz sa zase natiahol spadol vedla stolicky, myslela som ze sa tam zase vratime ]-(
tak pripravte sa na rodicostvo a penvne nervy...prisla som domov zo skloy a moj synator mal rozbitu hlavu a fest. tak sme z muzom utekali s nim na pohotovost, nastastie tam nebolo vela ludi, ma "iba" 5-6 stehov,,,moj maly hrdina, chvilu reval ked mu pichla injekciu, ale zvladol to...prisli sme domov a uz sa zase natiahol spadol vedla stolicky, myslela som ze sa tam zase vratime ]-(
Čaute žienky, poslušne sa hlásim z nemocnice 🙂 . Všetko je OK už nekrvácame a už len rastieme. Mužíček umyl riad a teraz vysáva a umýva dlážku :-N . To je pohlad. Troška mi je ho lúto ale lekár povedal že si to mám užívať 😃 tak musím poslúchať a úžívam si to. Som tak rada že to takto dopadlo 😃 😃 😃
kocky, myslite ze v CALIBRUM BABYPLAN je dost kyseliny listovej alebo by som ju mala uzivat este zvlast k tomu?
Začni písať odpoveď...

Odošli
vevuska dufam ze si uz isla x-)