icon

Tretie bábo. Zvládneme to?

martuska90
15. jan 2018

Baby...som v šokuuu..alebo neviem ako to nazvat..
V prvom rade anoooo!!!!! Vieeeem ze ked sme nechceli babo tak sme mali davat pozor!!!!! No s otehotnenim sme mali aj prvy aj druhy krat problemy...tak som si nejako myslela ze sa nezadari?
Nooo a buuum...dnes mala prist mrcha a na teste slaba //
Anoo ak budem tehu a dobre to dopadne (uz sme mali 2potraty😥😥) tak ho budem milovatt !!!!!! Ale ta panika...ze teraz sme sa prestahovali...splacame dom

Ako to zvlaaadneme jeden 4rocny druhy bude mat 9mesiacov...

Ste tu niektora co tak neplanovane otehotnela??
Zvladate to???

Dakujeem..vlastne som to len potrebovala zo seba dostat..

kratulka
19. jan 2018

@januelik tri sú najkrajši počet. ...Veľmi som.tretie chcela...A teraz...štvrté na ceste ...ach jaj. ...ono nemôžE za to....

vevesh
19. jan 2018

@kratulka styri deticky su stvorlistok stastia🍀- tiez planujeme stvrte, ale nie teraz🙈

emilia25
20. jan 2018

@kratulka vobec to nevadi ze byvate v 3izbovom byte.vzdy sa to da upravit tak aby boli 2 deti v jednej a 2 deti v druhej izbe a vy si kupte rozkladaci gauc.tiez to mam tak v plane keby prislo aj to 5dieta.ale teraz deti mame tiez po dvoch v izbach.a ked sme byvali tiez v 3izbaku a este so svagrom u svokri ten spaval v obyvacke kde sme predtym mali mi izbu a ked sa nam narodil 2hy syn tak sme obrovsku obyvacku predelili sadrokartonom a posuvnymi dverami na nasu spalen a detsku izbu.ale kedze sme este aj svagra zivili pracu hladat nemusel ved na co tak sme sa rozhodli si splnit sen a kupili dom presne podla nasich poziadaviek aj ked o par km viac od mesta.a svokra sla s nami.

jerryjanka
22. jan 2018

Keby mne muž povedal že na potrat mam isť, tak by som sa ho spytala či by tak lahko sa zbavil jedného z našich už narodených detí, lebo aký je to rozdiel? šak posunme ine dieťa preč a majme nové. Och cele zle toto

zabka788
22. jan 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

@kratulka Teraz to vyzerá všetko neriešiteľne ale to prejde. Tiež sme práve dokončili detskú izbu pre troch a štvrté by sa nezmestilo. Tak by sme sa utiahli trebárs do obývačky a zo spálne urobili druhú detskú. Máte minimálne tri roky čas na premyslenie kým bude bábo s vami v spálni. Ak to ukončíš, lebo to bude tvoje rozhodnutie, nikto ťa nemože súdiť ale ak to tak necítiš, bojuj za svoje diaťatko. Je vás oboch a bude to veľká skúška vášho vzťahu, viem o čom hovorím, mali sme to ťažké, keď ja som chcela tretie a manžel ani počuť, my sme to zvládli ale mohlo to dopadnúť aj inak. Držím moc palce, nech to všetko dobre zvládnete. Odpoveď nájdeš len vo svojom srdci

kratulka
22. jan 2018

@zabka788 nechystám sa ho dať preč ale zároveň sa neviem zmierit. ...
och joj

s1m.one
22. jan 2018

@kratulka myslim, ze to znaci, ze si zodpovedna mama a preto tie zmiesane pocity, lebo pre kazdeho chces to naj a tiez rovnako casu a vsetkeho, a vies co vsetko obnasa, myslim, ze to zvladnete a tie pocity jednoducho patria k tomu, drzim palce

krajco
22. jan 2018

Aj my mame presne taketo prekvapenie , zistila som 19.1.2018. Ak chces mozeme popisat😉

dugyna
22. jan 2018

@martuska90 my sme všetky plánovali,máme 3 detičky čakáme štvrte však pozri pás aký máme vek...manžel pracuje..ja z domu popri deťoch..a okrem toho chodíme so strednou dcérkou na rehabilitácie do adeli. neboj len držte všetci spolu a určite to zvládnete.

zabka788
23. jan 2018
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

@kratulka Súhlasím s tým, že si veľmi zodpovedná, že nad tým uvažuješ a to je doležité. Neboj časom sa zmieriš a začneš tešiť. Dopraj čas aj sebe aj manželovi 🙂

kratulka
23. jan 2018

@zabka788 Ďakujem

ankakovacova
23. jan 2018

@kratulka vazim si tvoje rozhodnutie a drzim palce nech vsetko dopadne k spokojnosti vsetkych

kratulka
24. jan 2018

A všetkým za srdiečka Ďakujem

s1m.one
24. jan 2018
buba24
24. jan 2018

@martuska90 Veľká rodina je super. Ja som jedináčik a nie je to dobré. V detstve mi súrodenec nechýbal, ale teraz, čo by som dala za to, keby nejaký bol. Vždy som chcela mať veľkú rodinu. Ja som sama mama, ale mám dvojičky chalanov, tak im stále hovorím, že mať brata je na nezaplatenie 🙂

kratulka
24. jan 2018

podavam hlásenie je to tam...skor ma žiaľ zadusil. ...bunca v krku A netuším ako som domov prišla. .

sticker
zabka788
25. jan 2018

Neviem či som správne pochopila, ale ak to nedopadlo, veľmi ma to mrzí... Drž sa.

kratulka
25. jan 2018

@zabka788 v podstate Dobre dopadlo ale kdesi vo kútiku som dúfala že. ..Nie je to pravda
..Ale je to tam...

kristinka86
25. jan 2018

@kratulka Ja som tak dufala pri teste...ze bude negativny... nebol... Poplakala som si. A casom sa to dako utriaslo. Aj reci na dedine, v rodine. Aj som sa dala do pohody a tesila sa ma babo. Dcerka ma uz 15mesiacov. Bolo to narocne. Aj je...Ale zvladnes to a potom sa budes tesit...Mozno pribudne sestricka k bracekom. 😉

dugyna
25. jan 2018

@kratulka zacni sa tesit...ked si mala dva potraty (asi spotanne) a tazko ste dvakrat otehotneli...je to dar, zacni sa na drobceka tesit a neboj zvladnete to, starsie deticky ti isto radi pomozu-aj ked ti pridu malicke, su rozumne a radi pomozu. Mame tri deti po sebe a cakame stvrte, takze neboj vsetko bude ok. Ale chapem tvoj stva ak si neplanovala.

kratulka
25. jan 2018

@kristinka86 no ja mam dievku chlapca dievku A teraz už keď snáď chlapec nech synacik má braceka

kratulka
25. jan 2018

@dugyna chváľali Pánu Bohu potraty boli nula ....Už daako bude len kilo rozumu starému kúpiť. .

dugyna
25. jan 2018

@kratulka jaj prepac ja som si ta pomylila s autorkou prispevku. no pozri urcite by bolo super keby bol chlapec aby mal syncek kamosa. Ale tak pozrie my mame 3 dievcatka a cakame stvrte 🙂. ty si neplanovane otehotnela? my sme planovali a ludia maju aj tak komentare aj ked, poviem ti horsie boli ked sme cakali tretie 🙂, ale kasleme na nich.

kristinka86
25. jan 2018

@kratulka Prepaaaaac. Ja som to pisala zakladatelke diskusie. 😉 Omylom som oznacila Teba. Ale Vas rozdiel je v tom, ze Vy cakate stvrte, ale asi nie tak necakane, ci? Lebo Tvoj prispevok bol pozitivny, sa mi zda. 😉

kristinka86
25. jan 2018

@kratulka kuk prispevok vyssie. Omylom som oznacila inu maminu, namiesto Teba. 😊

2zuzanka2
25. jan 2018

@kratulka no my sme plánovali tretie a nakoniec čakám dvojičky tiež to bol šok pre mňa celú cestu od dr.som preplakala mala som zmiešané pocity nevedela som si zvyknúť nato že zrazu 4 detičky budu,no boli sme u manželovej starkej a jej som povedala o tom ako som plakala a ona mi na to povedala že netreba plakať deti sú dar treba sa len tešiť 😀 tak sa tešíme a najviac synator ten povedal že keď budú dve baby tak sa odsťahuje lebo on to nezvládne s troma dievčatami (jednu slečnu už máme)v izbe 😂😂 no budú to chalani takže bude veselo

@dugyna presne to bolo aj u nás okolie malo blbé reči najlepšia bola svokra (inak je to dobrá svokra)že čo sme to porobili 😂ako by sme boli pubertiaci aj sa má to dotklo ale už som to hodila za hlavu

kratulka
25. jan 2018

@kristinka86 Ahoj mu cakame 4 a veru spracovávam to aké najhoršie že muž vyvadza ako zmyslov zbavený ...
V takých situáciách sa prejavuje jeho tvrdá bezcitna agresívna povaha A nech mi Pán odpusti qle komunikácia nA urovni oduleneho pubertálneho fagana. . zabit malo ...

zeytin
25. jan 2018

@kratulka Ja mam deti v podobnom veku ako ty, 7, 6 a 6 mesiacov.... A mam neskutocnu paniku z toho, ze by som otehotnela. Uplne ta chapem, ako ti musi byt. Fakt to chce cas, aby si to stravila. Mam okolo seba maminky, ktore maju 4 a 5 deti, ja sama som zo 6 deti. Posielam vela sily!!!!!

dorotelka
25. jan 2018

@kratulka a preco vyvadza? 🙂 Ved vdaka nemu cakate stvrte. Keby si dal bacha, nemusela si byt tehotna. Nech sa tesi a je hrdy, ze mate velku rodinu. Co by niektori za to dali.

pieksamaki
25. jan 2018

@zeytin
Ahoj,ked citam tvoju reakciu,je mi zle, uz pri takom pocte deti,lebo si predstavujem iba tu robotu okolo nich,pretoze mame 5 deti (7,5r,6r,4,5r,1;5r,2mes)........neviem,ci nebudem mat nejaku psychicku ujmu,(ked vidim tehotne je mi na odpadnutie🙂) no ale vazne,nie je to lahke....
Ale tesim sa s autorkou,to zvladnete.....bude niekedy veselo,niekedy tazko a hlucno🙂