Trisomy test - náhrada odberu plodovej vody
Prečo gynekológovia neodporúčajú aj trisomytest namiesto amniocentézy , keď je 100% bezpečný aj keď sa hradí z vlastného vrecka a cena je 350e plus DPH. Verím tomu, že 80% mamičiek radšej zaplatí vyššiu sumu bez rizika, keďže sa to robí z odberu krvi ako riskovať ihlu v bruchu keď sa dieťa hýbe. Vlastne aj v trisomyteste sa dajú zistiť všetky choroby dieťaťa tak ako v amniocentéze už od 12. týždňa tehotenstva. Pozrite si: www.trisomytest.com. Zaujíma ma Váš názor.
@ukulela chod normalne na medirexplatby a tam vyplnis nieco.. ono ti to hodi ako keby fakturu alebo objednavku - nepamatam si presne. Pride ti na email a to cislo tej faktury alebo objednavky zadas ako variabilny. No to ked posles hned rano cez uni, tak by to mali naparovat hned.

@linda03 ja som chela platit cez internet banking, lebo vsak krv vzali, papiere dali a povedali tu je cislo uctu a toto zadajte ... idem pozriet tie platby a ked nic, tak zajtra zavolam, ale su tam sviatky, zbytocne dlho budem cakat na vysledky :( ach jo, diky za pomoc. chcela som im volat, za tie prachy by mohli mat infolinku aspon do osmej 🙂🙂🙂