V akom veku ste otehotneli?
ahojte.
Patrala som a takuto temu som tu nenasla. Nechcem byt nezdvorila, len ma to zaujima.
Kolko ste mali rokov ked ste otehotneli a ako dlho vam to trvalo? Napr. Prvy krat som otehotnela v 18 hned na prvy krat alebo konecne som otehotnela v 35 prvy krat po 5 rokoch snazenia. Ak budete chciet, mozete uviest aj rok ak to bolo davnejsie.
Zaujima ma skor statistika ako tazko ide v akom veku otehotniet.
Dakujem za vsetky vase prispevky!
Tak akurát 🙂 v 23 a v 25.
vo vyssom a hned po vysadeni HAK 😀 😀 😀
První dítě jsem čekala ve 21letech a porodila v čerstvých 22 a ted jsu v 6měsíci a bude mi 25let. 🙂
Otěhotněla jsem poprvé v 31 letech (porod ve 32 teď v říjnu) a za dva roky bych ráda ještě jedno. Snad se zadaří!
18,5r. prvá dcerka plánovaná podarila sa 2 mesiac snaženia, druhe 22r.planované otehotnela som hned 1 mesiac snaženia v 12tt babätko odumrelo, 23r.druhá dcérka plánovaná otehotnela som 1mesiac snaženia,37r.synček otehotnela som 5 mesiac snaženia.
cez svadobnu noc v 29 bez nejakeho velkeho snazenia🙂
27, porod 28
já poprvé ve 23, ale nedopadlo to a teď ve 24, tak snad to bude dobré. Obojí na první pokus 🙂 resp. necháme tomu volný průběh a uvidíme...no a vidělo se hned 🙂
Prvy porod som mala v 29 rokoch na treti pokus, druhy v 30ke na prvy krat 🙂 A treti krat som otehotnela v 30ke, opat... ale bohuzial, v 12tt som potratila 😔
36,pôrod 37-prvorodicka;)
Prvý pôrod som mala ako 22 ročná a druhý som si dopriala v tridsiatich. Medzi tým som mala jeden potrat a vtedy mi aj zistili zlú zrážanlivosť krvi - trombofíliu takže pri druhom tehotenstve som bola na injekciach-Clexane a všetko dopadlo o.k.
38,5-ročná - prvé tehotenstvo, teraz máme 5-mesačného chlapčeka, otehotnela som po 10-ročnom snažení
ja som otehotnela, ked som mala 26, porodila som ako 27 rocná
28, trvalo to 6 mesiacov 🙂
ja som otehotnela v 17 a porodila som v 18 🙂 neplanovane ale co uz stalo sa stalo ,potraty neuznavam...mama spociatku nahnevana,ale potom sa tesili aj s fotrikom 🙂 a velmi nam s malinkou pomahaju,byvam s priatelom a nelutujem co sa stalo bez malinkej si uz neviem predstavit svoj zivot 🙂 🙂 🙂
mesiac po svadbe, 29 ročná 🙂
Ja 26,to skutočne záleži natom,aby prišiel tvoj čas,to každa pociti.
31 a 34... neskoro 🙂
24 r. a 27r. 😉
Ve 29 po roce snažení a ve 33 po roce a půl marného snažení po 1. IVF.
otehotnela som v 38, pôrod v 39 - bez nejakého snaženia, malý je moje prvé dieťa 😉 No rok predtým som potratila - dôvod odumrel plod ☹prečo? neviem ale bola som v tom období chorá a jedla som paralen a tie horúce čaje na vypotenie 😖 nevedela som že som tehu 😔
31 😉
33 🙂
...marně jsem se snažila 7 let otěhotnět, pak jsem si našla nového přítele a po 2.měsíčním vztahu jsem byla těhu (bylo mi v té době 30 let)...🙂
24r. 🙂 a dufame, ze pride na svet v jul/august 2013, uz 25r.

25 a 31 rokov